![]() |
MX-2 je među najboljim pastama uopce..tako da nemas potrebe prelazit s nje na neku drugu..I jos k tome se fino razmazuje. Ima pakiranje i od 30 (!) grama:-)
|
Citiraj:
|
40kn, imaš je u Linksa.
|
Citiraj:
|
imas ga za kupit u slovenskoj online trgovini, Cool-pc. mislim da kosta nekih 40 €, ali je ima da se može mazati na kruh umjesto paštete:-)
|
Citiraj:
EDIT: da, šalim se (da napomenem za svaki slučaj) :D |
Citiraj:
|
evo malo sam se obnovio, dakle konačno prava memorija u mojoj kanti, i sada konačno mogu krenuti u neki ozbiljniji OC, trenutno je na 3200, i testirao ga malo orthosom, ne predugo samo tek toliko da vidim kakve će mi temp biti, i mogu samo reči da sam apsolutno i totalno zadovoljan svojom investicijom u GEMINI-a jer su temp predobre- dakel nakon 30min orthosa temp je bila između 48 i 51 stupnjeva Celziusovih, a ja mislim da je to sasvim uredu s obzirom na 1.312v sa Vdropom nesjećam se koliko je u biosu!
|
Gemin+2kvalitetna venta je zakon..
dobro to je investicija od oko 390 kn, za te pare i mora biti dobar:fiju: |
Citiraj:
http://metku.net/index.html?path=mod...ive/index_eng2 |
Strašan projekat :eek:
:goood: |
Citiraj:
fkt strasno .... dobro :goood: |
Citiraj:
Jako dobar projekat, planiras li mozda takvo nesto? :) |
E ovo je reci majsorluk , Svaka cast
|
Citiraj:
EDIT: radi :) |
Jel bi taj GeminII išao na moju ploču - ABIT AN8 32X? Sviđa mi se što hladi MOFSETE i sve to, a moja ima pasivno hlađenje. Ako bi išao, onda bi na njega montirao i 2 venta od 120 mm. Drugo, da li bi to onda stalo u CoolerMaster CM690 kućište i treće, da li bi bolje ohladio moj AMD Athlon X2 3800+ na 2.6 GHz nego Bigtyphoon VX, tj. da li bi imao još lufta za overclock?
Što se kompatibilnosti tiče, gledao sam na CoolerMasterovim stranicama manual od GeminII i nigdje nisu navedeni konkretni model ploča, samo da se na neke AMD ploče ne može okomito montirati ako sam dobro shvatio. Ajd ljudi, skroz mi se sviđa ovaj cooler. |
Ne vidim razlog zasto nebi isao na tu plocu. Nema nista sto bi eventualno smetalo. A u kuciste ti stane sigurno, jer je i nizi od BigTyphoona npr.
|
Citiraj:
|
imas milion testova na netu, istrazi sam..
meni se svidio, i imao sm ga puna 3 tjedna..sad sam na stocku:D Toi sto ti on puse okolo po svemu to ti banana, jer jako slabo puse, i puse topli zrak, tak da ti je ucinak hladjenja jako mali.. Jos je najveci problem sto da bi Gemin ok radio moras imat 2 neta na njemu, i 2 venta kraj njega, jer inace 0 bodova..ma, kazem ti , odustao ja od njega..nije to to.. |
Citiraj:
A sad na sraleta: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Moja konfa iz "Moj komp", radi 24/7 vec 6-7 mjeseci (kad je napisan ovaj topic), znaci q6600@3,0 sa def. voltazom, mema na 1066, dodirujem prstima chipset pasivac, mem. heatsinkove, i osjeti se protok zraka. Valjda je srale okrenio ventove naopacke pa nije imao protok. :fiju: Necu da ovo ispadne da je GeminII cooler nad coolerima, ali je definitivno jedan od najboljih za ulozeno/dobiveno, ma sta srale mislio o tome. |
@srale7 ne mogu odoljeti da ne komentiram da pises gluposti ;)
|
Srale, drobiš.
|
gle, Nino opcepoznato je da me iz nekog razloga ne volis i stoga ne zelim ulazit u ikakve rasprave s tobom..ali odgovorit cu ti..
Citiraj:
Citiraj:
A topli zrak? pa dva venta vuku "svjezi" zrak i on prolazi izmedu gustih aluminijskih listica i tu se zagrijava i tako zagrijan "hladi" ostatak po maticnoj.. Citiraj:
Znaci imao sam Minea koji ok cooler, prodao ga i kupio Gemina jer sam htjeo rijesit problem grijanja ramova i NB. moram priznat ocekivao sam puno, a dobio-manje od ocekivanog i zbog toga je usljedilo razocaranje i prodaja. Znaci po meni je taj propuh toplog zraka jednostavno preslab. ocekivao sam vise od 2x120mm. ali listici su dosta gusti, i jednostavno ne moze vise zraka proc. Jos je problem sto imam CM690 i onda se u gornjem dijelu skuplja topli zrak i to naravno umanjuje ucinkovitost coolera. i jos mu jako smeta bocna stranica.. Naravno to su sve moja zapazanja i neki se ne moraju s njima slozit(NINO) kao sto se ti isti nece slozit ni sa jednim mojim zapazanjem.. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prilog by srale7 "...Gemin+2kvalitetna venta je zakon...." |
Citiraj:
Ne kazem da je taj cooler los, cak sto vise, to je solidan cooler, za neke i najbolji, ali eto meni se nije svidio, ja sam ga prodao i sve 5. Kome je super neka bude sretan i nek ga zadrzi, kome kao meni ne valja neka ga proda.. Citiraj:
Ja sam prije kupnje valjda 100 puta pogledao tvoj review i rekao sam si:to je to. ali kupio ga i prodao..mozda sam jednostavno previse ocekivao od njega.. |
Koliko je Gemin loš po tebi? Kakve su temperature?
|
Meni su na Geminu sa dva 2100rpm venta temperature Q6600@3.6 u full loadu nakon sat vremena max. 54 stupnja. Idle je oko 36-37 (upaljen 24/7), a u normalnom radu (i igrama :) ) ne prelazi 47 stupnjeva. Zbilja sam prezadovoljan.
|
@Razer Iskreno se vise ni ne sjecam, ali otprilike sa Mineom u loadu su bile oko 52, sa geminom bez dva venta iznad na ispuhu i sa zatvorenom stranicom ako se ne varam oko 54. kad bi stavio gore 2x120 onda bi temperature pale na 50. a kad bi skinuo stranicu 48.
Citiraj:
|
Ja ću ga uzeti, pa se javim kako ide. Hvala na komentarima i žao mi je zbog eventualnih sukoba interesa. Samo moram zvrcnuti Feniks da vidim kada će ga dobiti. Mislim da nema drugdje...
|
Citiraj:
A sto se tice sukoba interesa:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |