![]() |
lol e pa kad je tako,dobit cete polovne venitlatore,u podlozi za mis nece biti 5 komada nego 2x itd... :chears:
|
hahah. nemoj ga baš previše preplatiti. ;)
|
@domy
Ja nisam kod kuce, ali zvao me lega onaj sto zeli S1. Kaze da su stigli u links. Pa kaze hoce li biti kakova narudzba. Ako nece on bi da mu ti to narucis, a on ce ti dati jos 50kn za postu. Kaze nema smisla mu to dolazi kuca, zena bi ga ubila. Eto pa javi. |
Vidjet ću koliko će mi love ostati kad stigne ova sad narudžba pa onda mogu naručiti 2 x S1 i podijeliti poštarinu.
|
roba stigla(:
|
oČu podloge!
|
kod koga su onda moji protekcijski kitovi? kad, šta, gdje? :stoopid:
|
kod mene,evo bas ih otvaram i kidam,kao sto sam obecao svatko ce dobit po dvije podloge u jednom packu,takav je bio dogovor zbog nezadovoljavajuce svota novca,i sto ja nemam za kruh :D hah vise ne trpaju stiropol i papire unutra sad su nabavili zracne jastucice pa ako kome treba prodajem i to :)
|
Ja sam platio sve podloge unaprijed i dao još više nego što treba.
oČu podloge! |
cek jesi ti taj sto je dao 9 lipa vise ili se domy bogati na sirotinji :D
bez brige sve je tu i svatko ce dobiti ono sto je narucio,cemu panika,cc |
kada to možemo podići i di?
|
to cu ja dati domy-u, njemu ste dali pare pa ce vam on to isporuciti.tako da oko toga kad i gdje se dogovorite s njim.
|
@domy_os: i kada na kraju se nađemo?
ja danas idem kući pa bi bilo dobro da nije baš kasno danas. ti samo javi kada da dođem i evo mene :) |
Evo čekam da mi se wyru5 javi pa ću onda krenuti do njega... Kad točno ideš kući?
|
neznam.
nije mi problem pričekati par sati, samo da nije pred večer. |
domy: el se možemo naći negi na trgu ili di je tebi bliže?
ja sam sad kod stuca. pun ti je pm :) |
Ma pun mi je PM... A tko ga je zatrpao? :D Nemam baš goriva za zujanje, ali valjda ću moći doći do Stuca. :)
|
ja svejedno moram do trga tako da nemoraš zujati okolo:)
|
Citiraj:
|
Za 10-15 min ću biti kod Stuca pa me čekajte tamo...
|
Citiraj:
|
E domy jesi narucio S1, ako nisi ajd molim te ako imas pare da bude ovaj tjedan. Ovaj ce me zivog pojest, a vjerujem da i ja tebi vec lagano idem na zivce. Sam reci za postu dijelimo ili ovaj placa cijelu.
|
Srky mi je danas rekao da bi i on nešto naručivao pa čekam da mi se javi... Ja bih to onda sutra naručio pa da stigne do petka.
|
Ma odlicno, sam da bude ovaj tjedan i sam mi reci kolko ti jos love moram donjeti.
|
Javit ću ti. :) Ne pizdite, o'š sad da odem reć njegovoj ženi šta je naručio? :D
|
Nemoj nista javljat njegovoj zeni. Mislim da bi se gadno proveli, sva trojica. A on mozda i najvise, pa ti kao nabavljac, pa onda ja kao samo posrednik. Ma nije mu zena takva za sad, ali nebi htjeli otkriti kakva moze biti. :D
|
Ma poslat ću ja anonimno pismo, hihi... :D
BTW, sutra ide vjerojatno posljednja narudžba iz Linksa za ovu godinu pa, ako netko želi još nešto, može ostaviti ovdje trag do cca 11:30-12 h. :) |
Citiraj:
Termalna pasta ARCTIC Ceramique - 21,49 kn |
|
Naručeno:
101.800.053 Mouse skates, EVERGLIDE, UltraSlick mouse feet 050.912.005 Termalna pasta ARCTIC Ceramique x 2 050.909.092 Hladnjak THERMALRIGHT HR-05, pasivni, Northbridge hladnjak 050.909.113 Hladnjak ARCTIC COOLING Accelero S1, za VGA, pasivni x 2 Zbog paste i HR-05 pošiljka neće stići sutra nego u ponedjeljak ili utorak jer ih nema na stanju u ZG-u, *ebi ga. Poštarina je 55 kn i dijeli se na nas pet: 1. Srky 2. Lacy 3. Momirov lega (pazi da mu žena ovo ne čita, hihi) 4. Lihto 5. Domy Svi mi donesite lovu danas do 20 h da vas ne obilazim po gradu kao neki dan, 100 km pređem dok vas sve pohvatam. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |