![]() |
da, i to je istina, al nemreš tak lako staviti s1 na tu slabiju grafu koja ima drugačije rupe ;)
inace, gore sam stavil slike s bazama tih 2 coolera pa i sam vidis da razmaci nisu isti :) |
A je, u pravu si.
|
Uzeo i ja acelero S1 za moju x1950gt
temperature 36-37 idle i 42-43 load Gor je zalman 12cm na ~1000 rpm ne da sam zadovoljan nego uopce nisam ocekivao ovako dobre rezultate. Sa stock coolerom mi je load bio 75 stupnjeva Razlika preko 30 stupnjeva. Sada slijedi overclock Vise me odusevio nego sonic tower :) Jedina mana mu je sto sa ventom zauzme tri pci slota i dosta je dugacak pa malo smeta hardovima jer je kuciste malo, ali i to se da srediti |
Citiraj:
|
Evo napokon dobio S1 i dajte mi recite mogu li male zalmaniće za memoriju zaljepiti s Arctic silver ceramique?I bude li to kaj držalo?
|
ja sam ih imal zaljepljene s silver5, a ak se ne varam, ceramique je malo gušća (čitaj viskoznija :D)
pa mislim da bi trebalo držati ;) |
Evo stavi sam ceramiqe(stajali cijelu noć) i sve namontiram i zalmanići ispadnu.Kaj mislite dal mogu bez tih pasivaca montirati S1?Bude to kaj radilo?
|
meni na mojoj S2 su ježeki odmah uhvatili i nisu otpadali.
imam ja neku tekućinu za odmašćivanje tako da sam ja s tim očistio sve memorije. :) |
Citiraj:
Oces nabacit koju slikicu, najvise me zanima na cega to lici u tvom kucistu. :lol2: |
hahah. može
metnem ih za kojih pola sata pa se divite ;) |
Citiraj:
inace, zakaj nisi probal zaljepiti one ježeke od accelera? :stoopid: i ak ne klokas, nebudu ti trebali ti ježeki za memu ;) |
@momir
Znam da je OT, ali naletio sam na tvoju sliku citajuci post, jesi li ti studirao ili jos studiras na ETFOs-u? |
evo malo slikica :)
http://img482.imageshack.us/img482/2...0029yl2.th.jpg za sada je gore vent od 60mm, kasnije ću uzeti jedan od 120mm.:goood: http://img126.imageshack.us/img126/2...0322kn8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/1...0342hz7.th.jpg |
Evo maknuo sam sve ježeke s memorije očistio ostatke paste vratio Accelero S1(gore je Zm-F3 120mm vent) i radi odlično.Idle Gpu je 32-35 a u full loadu(npr,Stalker,Cod2,Blitzkrieg,Gothic3) je 45-50.Prezadovoljan.Hvala svima na pomoći posebno d beast:goood:
|
Citiraj:
Studirao jesam, ali vise se nevracam tamo. Tj, koda i nisam studirao, samo sam kartao belu i zivio ko car. Ali sve ovo je OT. :lol2: EDIT: E Tuna pa neizgleda to ni lose, ja sam mislio da se nece vidjet ostatak kompa od te skalamerije, nego kakve su sad temp u odnosu na stari hladnjak? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
metoda koju sam koristio je: "meti prst" rezultati za silencera: idile: aaaaaaa, ovo je vruće!!! load: aaaaaaa, ovo je jako vruče!!! rezultati za accelero S2: idile: hm, el ovo uopće upaljeno!?! load: hm, malo kao da grije. kao što vidite iz rezultata, accelero S2 je drastično smanjio temperature grafičke.:D |
Zašto nitko ne hladi grafu pasivno?
|
ja upalim vent samo kad igram igre. :)
|
Citiraj:
|
Ali mene zanima da li je moguće hladiti 7600gt s s2 pasivno u neprovjetrenom kučištu,?
Temperature do 60C me ne brinu (idle naravno). |
Citiraj:
|
Moja hd2600xt pasivno hladjena i bez apsolutno ikakvog propuha po njoj je znala doci do 77C. Ventove sam imao samo na procu i na napajanju.
|
Evo frend ima zalmana vf900-cu na 7950GT sa 512 dd3, pa ga zanima dal mu se isplati prelaziti na S1+neki vent?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čitam i čitam i ne vjerujem.
s2 na 7600gt - 44C s1 na 1950gt - 48 Kuleri su naravno pasivni, a u kučištu se nalaze 3*120mm na nekih 1100 rpm. Ma kod mene će raditi pasivno bez ijednog venta u kučištu! |
Evo meni jucer ujutro oko 7 temp u idle bila 31 sa zalmanom na 900rpm sto je zapravo necujno
|
i ja iskljucujem zalmana
temp na pasivnom ide od 45 na idle do nekih 55, 60 load dok igram al zato ak pokrenem onaj bench iz att mi se vrm pregrije i krepa komp... al za igrati je dobro :) edit: da, uspel sam složiti kable i napraviti više-manje konstantni protok zraka (120mm usis, 80mm + 120mm ispuh) :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |