![]() |
Prva poluvremena utakmica u 15 :
Zadar - Dinamo 1:2 Zagreb - Sibenik 1:1 Medjimurje - Slaven 1:0 Cibalia - Rijeka 0:0 gledam Dinamo , prvo se jos i moglo gledati , 3 gola pala , niti jedan za pamcenje . |
I na kraju:
Zadar – Dinamo 1:2 Zagreb – Šibenik 3:1 Cibalia – Rijeka 2:0 Međimurje – Slaven Belupo 2:0 Inter – Hajduk 0:1 Osijek – Varteks 0:1 Dakle-u ovom kolu smo imali tri iznenađenja: Belupo i Rijeka su popušili. Ajduk je pobidia:p |
Danas:
Šibenik – Zadar 0:0 Dinamo – Inter 5:0 Hajduk – Cibalia 2:2 Varteks – Međimurje 2:0 Slaven Belupo – Zagreb 1:0 Rijeka – Osijek 1:1 |
Bio na tekmi Dinama i smrzo sam se ko pi... .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ajde bar nekome:D Na kantridi katastrofa,neznam di je nestala ona borbenost.Mislim u svakom slučaju bolje 1 bod nego nijedan... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada se samo sjetim Stanka Bubala taj je redovito zabijao,a tek Dumitru Mitu taj je trpao kako se sjetio... Zato Varteks volimo... |
poz ja sam novi i eto da kazem hvala bogu na dinamu lijepo 0:0 s baselom i ja zaradio 100 naku :D
|
Rijeka bogme ima sreće, Đalović je za igranje rukom i nakon toga glumljenja gljive sucu mogao komotno popušit crveni...
|
Citiraj:
|
Zadar-Cibalia 1:1
Varteks-Belupo 1:1 Šibenik-Inter 1:1 Ajduk-Međimurje 3:3 Rijeka-Zagreb 2:1 Sutra Dinamo-Osijek |
a joj pa koliko put Dinamo lagi onda moze i Rijeka malo :D
|
Nitko se nije bunio kada smo bili osteceni u zadnja dva tri kola,hm....
Ne bi hjteo reci da su sudci losi,ali stvarno mi se cini da ima dosta pogresaka! |
Citiraj:
Eto, ja sam to lijepo napisao, a ne ko ostali koji odmah pričaju o kupljenim sucima i prodanim tekmama... Jer-imao je sreće, da mu je zveknuo crveni (a komotno je mogao) tekma bi možda i drugačije završila. Poanta je bila da ne znam gdje mu je bila pamet da nakon igranja rukom još dramatizira i svađa se sa sucem i pravi grbav...fućkaš ovu tekmu-kad te suci uzmu na zub onda te poslje znaju oderat i za puno sitnije prekršaje. |
Slazem se Jelc, napravi sranje i onda se buni,ja da sam sudac bez razmisljanja drugi zuti. Drugi puta opet,pa ce treci puta shvatiti. Ali mislimda u ovoj sezoni ima dosta pogresaka koje utjecu na krajnji ishod tekmi,puno previse.
BTW Lazio-Juventus, 1 mrtav....a ja bas krenuo na tekmu i onda saznao na pol puta da nista od tekme,ah(nisam iz Rijeke krenuoda ne bude nesporazuma). |
Citiraj:
|
Ah i nije neka hvala bas Jelc,ali dobro...neka ti bude...
sta mislite ima li tko sanse stici dinama,cak i ako ode Modric? |
Ajduk je popušio od Zagreba 1:0, mi smo se teškom mukom zguzičarili za jedan bod sa Međimurjem...
Zagreb - Hajduk 1:0 Međimurje - Dinamo 1:1 Varteks - Šibenik 3:0 Cibalia - Inter 2:0 Belupo-Rijeka i Osijek-Zadar počinju u 16.00h |
Slaven Belupo-Rijeka 1-0
Osijek-Zadar 1-0 O moja Rijeko...dobar je Slaven,ali trebali smo bod uzeti.. Ali dobro lose su i igrali,tako da. dinamo bez Modrica los iako mislim da bi trebali i bez Modrica dobiti.Evo stize vam Biscan. |
Citiraj:
|
RTL txt str 205. :D
|
Citiraj:
http://www.net.hr/sport/page/2007/11/24/0112006.html |
Sto Dinamovci misle o tome?
|
Da vas pitam kaj nije Tudor u prosloj tekmi dobio crveni a sada igra.... ili sam nekaj pomjesao
|
kako loša tekma,kako loš nogomet... muka mi je gledat :(
|
Citiraj:
Citiraj:
Da ti nisi "Oko Sokolovo" pa gledas po sluzbenoj duznosti? :fiju::D Mateo jesi to ti?:D |
Citiraj:
|
OMFG koja sramota.
Cak 33 goola |
Kada počinju špekulacije o odlasku Ivankovića? Za 10, 9, 8, ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |