![]() |
Citiraj:
4.Ko je reko da je ono u stalkeru kalaš????? to što je sličan kalaš i svi odma pretpostave tako ja nisam kriv |
Ne tu je u pravu.Šta je da je,totalna je debilana to što ti užarene čahure lete u ruku :D
|
Citiraj:
@žile To je specijalna verzija za ljevake. :D |
Šta je na kraju,jel izašla engleska verzija i jel ju netko kupio,ja ne mogu nać nikako?
|
Citiraj:
Pa, za tri dana bude dostupna preko Steam-a:) |
Hm,može se nać i EU verzija,ali nema onog nečeg tako da nam ne vrijedi baš puno u ovom trenu.
Sad vidim dok sam tražio,neće valjda igra imat jebeni Starforce?!Tek sam iza sebe ostavio traume od nemogućnosti podizanja windowsa zbog jebenih starforce drivera od zadnje igre s njime... |
Citiraj:
|
ja sam kupio igru (stvarno sam ju kupio), i čekam da mi stigne. ali me zanima jedna stvar. žile je već drugi koji spominje starforce, pa ako netko zna koja je zaštita gore molio bi ga neka posta. ako su radili neka sr*nja sa zaštitom koja uključuju instaliranje u najmanju ruku nepouzdanog softvera, te pola satno čitanje medija, ili bilo koji treći oblik maltretiranja korisnika, ja im igru vraćam.
|
Starforce za Ru.
Tages i Solidshield za EFIGS. Securom za amerikance. Za ostale neznam kako se manifestiraju,ali znam da bi im ja za starforce sigurno vratio igru.O da,to je maltretiranje. :kafa: |
meni steka j***no puno... i to ne mislim povremeno vec cijelo vrijeme... bilo kako bilo, ja igram...
sada malo o igri... swapm je preeeeeeevelik... ali ako mi ne bude stekalo ce biti dobro... inventory mi se ne svida, nekada trebam par puta kliknuti na item za ga upotrijebiti... noc je j***no mracna!! :o inace, konfa mi je amd 3200+, giga rama, 6600gt... nije bas nesto, ali trebalo bi ga gurati... |
dosta toga ti je popravljeno u updateanim verzijama.
Ja sam nabavil englesku ver, updateao na 1.503 I dalje nema stamina bar, to je popravljeno u 04 verziji ali eto, iz nepoznatih razloga još neću updateat na nju. edit: ma znam XD |
treba sta posebnog za 04 patch napraviti?
|
Ako imaš originalni dvd, baš ništa.
|
Baz rasprava o "kopijama" igara.
|
Evo presao sam dobar dio igre i moram reci da je igra stvarno OK ali da joj nedostaje reality patch kao i za prethodnika. Mislim, koja korist od nadogradnje oruzja kada s pogotkom u glavu ne dobijes (gotovo) nista?
|
Stalker Clear Sky Graphics Card | VGA performance roundup
|
Citiraj:
1. nema 3850 ? a stavu 8600gt 2. nema 1600x1050 danas standard 3. se.em se na takav test :D ..ps stigla,javljam dojmove veceras ;) |
Pročitao sam pretodnu i ovu stranicu i nisam našao odgovor.. Zanima me jel priča ima ikakve veze s prvim Stalkerom? Mislim, oće mi bit većina toga nejasno pošto nisam prvi prešao?
|
Citiraj:
Ako nisi uopće igrao prvi možda ti ipak ponešto bude čudno jer su radnje povezane. |
Ma igrao sam prvi valjda prvih 3-4 misije i dojadilo mi. Vidićemo onda što je s ovim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne brinite ima nas još :D..Ista stvar i kod mene,a još sam prvi stalker krenio igrat prije tjedan dana i ma kaki, ne da mi se.... ..:roller: |
igra je smece previse bugo.ova i svih sranja prvenestveno nedovrsen proizvod gore je od windowsa xp.a kad je izasao. neigrivo. btw jos trebas dat za graf karticu cca 3000kn da se mos igrat ma teraj to sto dalje od mene...
igrao prvi dio bio je ok nije bilo los svida mi se igra ali ovo je za mene previse!! |
Citiraj:
Osim toga kolko znam nije jos puna verzija igre vani, tak da... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako nije cijela igra vani? u USA mozda... ali u europi da...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, samo da pitam, jesi li kupio original?:kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |