![]() |
meni javlja ovu gresku: http://www.imagesforme.com/images/7278untitled.JPG
pomoc? |
I meni treba pomoc. Zvucnici mi otisli pa nemam sad na cem slusati. Mozda i bolje da jesu, kad vidim vas:lol2: . Sutra si idem po neke sluske za komp pa cu i ja.:D Sila je jaka u meni da to isprobam.
|
Citiraj:
|
regional and language options prebaci na engleski i biti ce ok, tu gresku sam i ja imao....
Inace nesto si mislim mozda i kvaliteta slusalica ima utjecaj na dojam :D Btw na koliko glasno slusate, btw. probao sam marijuanu i tokom slusanja me malo odneslo, a i imao sam neka cudna prividenja... nakon slusanja je sve bilo ok, osim sto sam imao 10min nekakve sumove :D |
Citiraj:
a treba ono prvo samo fala:chears: |
ja slusham na max na slusalicama, a dost su jake, da ima bolji efekt
|
Nadam se da nećemo za tjedan dana vidjeti Crasha u osmrtnici (a na slici on sa sluškama) - predozirao se zvukom :stoopid:
Ne zbilja nemoj to forsat toliko...sumnjam da je zdravo :D |
meni ne radi, nece da reproducira zvuk, WTF??, kaze neki error da nemore sta ja znan....mozda Vista yebe?? jel ko vozi na Visti ovo?
|
e da nemojte pretjerivat jel cete ovak izgledat :D
http://www.imagesforme.com/images/8766P5230677.jpg |
LOL, de vidi ga koji je to pogled :D :D
|
to je zgazeni pogled xD
jel idemo na cugu u ponedjeljak :) |
Idemo :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
o srca ti!! skinio sam A-bomb al nemrem ja to slusat...koju mjesavinu preporucujete ovako...da dobro puca jel..:D
|
Idem ja roknut bombu prije spavanja mozda cu opet imati nocne more :D aaa Crash jesi nas navuko na ovo :lol2:
|
Noćne more = trip
:kafa: |
meni je dopi*dilo, nemrem ja ovo umjetno, samo priridno i domace je za mene:D, a i matematika dobro puca bogami kad risis 40-50 zadataka dnevno:D
|
joj nemoj mi matematiku spominjat :D
uglavnom, ja sam probao dosta tog, ima nekih koje pucaju u glavu, a od nekih se sam cudno osjecas probaj heroin, ja sam bio sav izgubljen nakon doze xD |
ne kuzin zasto downloadat mp3, a u njihovom programu kad stisnes open dose sve svira normalno i bez downloada??
|
peyote je isto sranje...
probao sam ga preslusat i nista.... zasto na mene ne djeluju ta sranja ?! bas bi htio nesto takvo probat. probat cu ga i veceras jos jednom preslusat. :beer: @Buljo, Milentije bolje da mi smotamo :D :beer: |
ma...nema do oralne droge:D
|
Citiraj:
btw: ovaj heroin..god damn dize mi se zeludac od tog zvuka :D |
ajde recite koji mi je dobar za spavanje pa da ga hitim na mp3 i spavam do preksutr adje brzo molim vas
|
Lucid Dreams
|
Ja sam jucer navecer probao "Lucid Dream" i zaspao sam ko beba, do danas ujutro do negdje 8.30 sam spavao.
I sad sam Probao "Genesis" ali sam odslusao samo negdje 60-70% jer mi ekipa navalila u sobu. Ali malo sam zivnuo. Tako da izgleda da ima necega u tome.:goood: |
Citiraj:
:nono:Jok, ja inace ne pusim (samo najboljim drugovima:D). Ja sam za zdrav zivot:goood: |
Citiraj:
i ja isto, zato tak i izgledam |
Hahahaa
@Željac Definitivno @Milentije I ja sam za zdrav život, vegetarijanski :D @Crash Poznatooo :D |
Meni ovo ne radi... Jedan frend samo pokrenuo dose file i svira a meni neki image error... help?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48. |