PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Matura i oblacenje? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71595)

Hrconja 12.10.2016. 14:49

Galileo je užas ak si visok. Imaju 50 vrsta slim fitova, nijedan mi ne paše. Ili su rukavi prekratki ili je preusko u ramenima itd.

Preporučam Peek, tam zbilja imaš sve marke.

rodney 12.10.2016. 19:02

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2976911)
Prije mjesec dana u Galileu kupio dvoje hlače i košulju. Visok sam 195 i bome me ima u ramenima. :D

Ha neznam, ja sam prije par mjeseci bio u istoj situaciji kao OP, bio u galileu, probao najveće košulje, xxl mislim, sve mi tjesno, kratko :D
Veći sam od tebe centimetar-dva, imam nekih 110-115kg, i nisam nešto širok ni debel za svoju visinu. Možda sam bio krivi dan.

trebampomoc 12.10.2016. 20:04

Potpis na peek, super izbor i cijene su pristupačne

fanATIk 12.10.2016. 22:25

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2977067)
Galileo je užas ak si visok. Imaju 50 vrsta slim fitova, nijedan mi ne paše. Ili su rukavi prekratki ili je preusko u ramenima itd.

Preporučam Peek, tam zbilja imaš sve marke.

Citiraj:

Autor rodney (Post 2977148)
Ha neznam, ja sam prije par mjeseci bio u istoj situaciji kao OP, bio u galileu, probao najveće košulje, xxl mislim, sve mi tjesno, kratko :D
Veći sam od tebe centimetar-dva, imam nekih 110-115kg, i nisam nešto širok ni debel za svoju visinu. Možda sam bio krivi dan.

A ja fino naletio. 195 cm i 103 kg, dvoje slim fit hlače i isto takva košulja, paše taman. No isti dan sam gledao i hlače od odijela, i dužina po broju ista kao i od ovih hlača kaj sam uzeo, no kratke. Čak uzeo i broj veće, i opet kratke.
Neki dan u Rosesu kupio isto dvoje hlače, jedne tom tailor i jedne s.oliver. Po gradu bi se mogao ubit tražeći dužinu, tam našao sam tak.

Željac 15.10.2016. 20:05

Bio svuda na kraju i kompletirao sam se fino.
Galileo, naletio na hlače i košulju.
Dicaprio, njonjo... u west gateu više manje sve za dedeke.
Zara isto nije imala baš neki izbor, ali je zato peek rasturio.
U massimo duttiu sam naletio na opako dobre hlače itd.
Sve u svemu, da se naći svega za sve prigode i hvala na preporukama !
:beer:

ALiEN17 06.02.2017. 11:08

dugo me nije bilo u ovoj temi :D

kao da sam negdje nekada davno pisao ovo pitanje, ne sjećam se, znam da se hlače mogu vrlo lagano urediti, suziti, proširiti, šta god,... ali koliko me pamćenje služi, kada je u pitanju sako, "dovođenje na mjeru" je puno teže, a i skuplje (ako se dobro sjećam, isplatilo se više kupiti novi sako, nego kod krojača nositi postojeće), meni sako nije nikada odgovarao, sada, kada sam smršavio oko 15-ak kilograma još manje, šta je najpametnije da uradim? svaki savjet i prijedlog je i više nego dobrodošao ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27.