![]() |
COD222222222222222222222
|
pa to je server za cod2????
|
Fallout 2 - igra koju sam prisa 7-8 puta.
Ali naj igra po atmosferi je Planescape: Torment - to je igra koja se moze smatrati remek-djelom. |
Slažem se Mar s tobom.Fallout1,2 meni zakon.Settlers svi serijali čak sam na amigi igrao davno settlers serfcity uh.
|
The Elder Scrolls: Morrowind, Diablo2 sam igrao najvise, ali dosta igri mi ulazi u izbor najbolje... Fallout2, Mafia, GTA, F.E.A.R The Elder Scrolls Oblivion...
Kad bih se morao odluciti za jednu najbolju bio bi to Oblivion sigurno |
metal gear solid
|
ako se još tko sjeća..
Another world na PC odlicna prica i atmosfera..... Blach thorne: goood :
|
Final Fantasy 7 - nema premca
Odmah iza mi je Fallout ... |
Age of Empires: goood :
|
Tesko da mogu izabrati najbolju. Nabrojati cu igre koje su ostavile najbolji dojam i koje s vremena na vrijeme zaigram.
System Shock 2 Dark Reign 2 C&C Tiberian Sun Clive Barker`s Undying Earth 2150 Anno 1503 Dungeon Siege Syberia Warcraft 3 (single player misije) |
CM/FM Manageri i Europa Universalis 2, odnijelo mi "pola života"
sve ostalo je daleko iza, ali ima toga |
Ovako, svi Half-Lifeovi i derivati (HL1, HL2, Opposing Force, Blue Shift, Episode1, Counter Strike (zbog neviđenog replay value-a)), Monkey Island, Far Cry...
|
hmmmmmmmmmm......najbolje su me se dojmile kad sam zaigrao:
Mafia Far Cry F.E.A.R Max Payne .........ima nešto u njima........svaka ima neš vrijedno u sebi! |
Metal Gear Solid 1 i 3
FFX |
Ja sam vam Valve i Steam fan :D
Sve kaj Valjve izda to je zakon a i Steam roka. Odkad znam za njega druge igre su mi bljak za igranje online a da ne govorim o updejtanju |
Commandos, i to onaj prvi, bez dodatka! Zakon!! I Goldeneye za N64!
|
Amiga-sjecam se jedino SSocera (koliko je tu switcheva otislo)
-bila jos jedna FPS ,mogla su do 4 igraca istovremeno ,vrhunska Deus Ex -odgirao 3 x -vrhunska igra C&C,C&C-Generals UT -kaj reci AmericasArmy -to sad odigram tu itamo |
Starcraft jedina igra koju sam igrao DANIMA i za kojom smo ja i frend mogli sjediti i po 16sati....
uglavnom najbolja igra ikada napravljena. U koreji je to najcjenjenija igra uopce . |
Splinter Cell serijal
Mafia Oblivion Cod serijal PES serijal Football menađeri serijal Diablo 2 LOD FEAR UT serijal Medal of Honor serijal to be continued.... .. |
FPS - AvP (bez save moda), Half-life, UT, Clive Barker`s Undying, Far Cry
RPG - Diablo, Diablo 2, Morrowind RTS - Red Alert, Starcraft, Starcraft, Starcraft, edit: Horror FPS mi je najdraži žanr, te ne mogu vjerovati da sam zaboravio System Shock 2 i Blood 2 genijalne igre. |
Starcraft i samo Starcraft o tome se nemora ni razmisljat:)
|
UT 2004!!
Warcraft 3 netreba ni spomonjat, ta je igra ušla u legendu! |
dafinitivno Warcraft 3
ali u zadnje vrijeme samo Rise Of Legends (tu i tam na netu) |
definitivno blizzardove igre, diablo 2 i warcraft3
|
...zaboravih Diablo 2: LOD, e to je igra!!!
|
WinXP : lol2 : ..najveći gušt kad te blue screen pokuša razvalit..pa ti fino format C:\s i deri..sve fresh...:beer:
Meni je ipak Baldur2,a na kompu i nisam naišao na nešto šta me duže držalo uz screen...sve sam odigrao na nesu,snesu,game boyu..još kao klinac...to je bilo po godinu,dvije jedno te ista igra unutra..: goood : : goood : Age of Empires jedinica su bili super..sa Rise of Romom...Heroesi isto..dvojka/trojka...i NFS negdje dvojka isto..trojka..i porsche...to je bilo ono..must.. |
lopova i pandura
|
Quake 3
stalan pratilac na mom kompu jos od p3 450. Cak sam dobio demo Quake 3 sa kompom iz alienwarea 2002g, sjecam se da su zapisali benchmark timedemo1 i bio je 175fps, sam mi je oko 630(trenutno imam u kompu radeon 9100) :-) |
americas army
half life 1 conter srike half life far cry serous sam 1 / 2 age of empires 1, 2, 3 heroes of might and magic - 3 diablo cod 1 , 2... |
Final Fantasy 7
Final Fantasy 8 MuOnline |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:37. |