![]() |
da, ja sve na tipkovnici igram
btw ima tko šifre? htel bi provozat ostale aute ali jbg.... |
Citiraj:
|
Meni je RBR recimo savršeno igriv na najobičnijem joypadu :)
@wolv: jao, ja bi takvu konfu isto ^^ tj, mozda i bude slicna za kakvih mjesec dana, izuzev grafe |
***Instalira DiRT ali ne radi***
Igra se pokrene vidim je u taskmanageru ali ne ide na screen. |
Citiraj:
|
tko je ono bubnuo da je oblivion savršeno optimizirana igra??????
RBR je još uvijek "simulacija", u odnosu na colina. ali ipak koliko toliko daje neku dozu realnosti, iako ima glupih stvari nereanih također... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od nemogucnosti pokretanja dema nisam ni isprobavao. Bilo je par postova iznad da nakon instaliravanja patcha, samo ti igra kaze da ju ne mozes pokrenuti zato sto grafa ne podrzava sm3.0. |
Nabavio sam i ja to čudo i moram priznati da sam zadovoljan. Jest da je zahtjevna i neoptimizairana (igram na 1024x768), ali mi je ovo svejedno najbolji CMR nakon legendarne dvojke.
Inače meni je zone alarm radio sranja s igricom kad sam ju tek instalirao, štekao mi je u karijeri i na najnižim mogućim postavkama, čim sam ga onesposobio stvar šljaka bez greške. Jedino mi se igra čini prelagana u većini stage-ova, nakon 4h igre pri kraju sam sa championship-om i pri vrhu piramide sa karijerom. Iako, ima i nekih stage-ova gdje je tipkovinca bila blizu razbijanja u komadiće :D Inače i ja igram na tipkovnici, svaka šuša može voziti s volanom ili pad-om :D Doista, uz malo truda da se auto jako dobro postaviti da letiš s tipkovnicom. I da, fali mi Švedska :( |
Citiraj:
Citiraj:
BTW probat ću skinit patch pa ću vam reć šta je! |
Procitaj postove od Brown Acid i Big Guy-a sa 4. strane. Imaju iste probleme sa igrom ko ti i ja. :D:D
|
Evo ja instalirao igru...I malo igrao...prvi dojmovi,pa igra je OK...Samo mi je malo cudna,ono,auto za upravljat...i tako to,ali je igra prehebena...
Takve stvari jedino i igram,nista drugo... :) I da,recite mi,stavio sam na 1280X1024...Sve na Medium...i onaj vrag je na 4X (ne znam jel to AA il AF,pise nes drugo)...i vrti se na 52FPS-a -/+ 5%...Jeli to OK za moju konfu?? |
to je normalno i ono je 4x AA multisample
auto i komande možeš fino podesit po svom ukusu |
Uspio sam Demo pokrenut na Visti ali na XP-u nece da je ne znam sta. Imam iste drivere na XP-u i Visti i za zvucnu i za grafu (Ovi za zvucnu su bas identicni, a za grafu su tweakani XG driveri 162.01 za XP) i ne i ne, jednostavno nece.
|
uf kako dobro izgleda na 1920x1080 na lcd telki!!! u igri sam sve roknuo na max + iz control panela aa 4 ,af 16, taa supersampling, hi-qual teksture i v-sync
spojen sam dvi-hdmi kablom. 25-35 fps ali grafika je strašna. |
Citiraj:
mozes ti:D ja instaliram i pokrenem i pojavi mi se prozor sa onim send error i dont send error. |
Bas sam je danas instalira i igra je full dobra.
Ima stvarno masu opcija za podešavati auto, grafika je vrhunska, igra nije nerealno realistična (LFS), nego baš taman :) FF efekti na Logi DFP su fenomenalni - puno bolji nego na GTR2 i LFS. Npr. zakon kako kad skočim na hupser volan se skroz opusti, a kad doskočim nazad na cestu dobro me protrese :goood: Jedino bi volija da je ona mapa malo veća pa da se bolje vide zavoji, te onaj UI je malo retardiran, al nema veze. |
"te onaj UI je malo retardiran"
Da malo...ali igra je dobra, sve u svemu. |
Citiraj:
|
Previse blura, taj blur je svugdje,
to je isto jedan od nacina da posakrivaju nedostatke grafike, kako bi tek stekalo na AF 16, AA 8, depth of field i bokte pitaj sta, ne ovak cemo samo blur i rec da je vozac corav. One arkadne trke po vise auta, to mi je totalka bzvz, jel to uopce postoji? Jel to vidjelo relija ikad?? |
arkadne su fakat sranje. a ono sto sam primjetio je da u takvim utrkama jako padne framerate, na manje od 20FPS, inace je oko 30. 30FPS je uovoj igri igrivo, ali cak i kad totalno smanjim detalje i ugasim HDR ne mogu dobit vise od 20FPS u arkadnim sa vise auta.
imaju li i drugi ovaj problem? |
Da,
i po meni 10 puta bolje su napravili okolinu nego aute. A podrska za volane im isto suxa, volan ni ne trza, dok na ostalima radi.. |
Citiraj:
|
I meni ne pomaže HDR tweaker da bi igra postala igriva čak i na najnižoj rezi,imam od 10-15 fps....katastrofa!Ne znam u čemu je proble...pa da bar ima 5 fps više,ali ja nemam niti jedan jedini!
|
Meni na nekoj med-high kombinaciji ide OK u 1680x1050, ništa bajno (mozda 20-30 fps) s 2x AA, ali kad iskljucim AA ide puno bolje.
|
fazon je da inace glatko ide, ali cim se pojavi vise auta na stazi... :suicide:
|
Citiraj:
|
igra je tesko smetje, grafika nije niš posebno sve zamućeno niš se niti ne vidi a na mojoj konfi se vuće ko krepana kokoš, 20-30fps-a dakle potpuno neigrivo. ne razumijem ja to, kak recimo flatout2 može 2 puta bolje izgledati i još k tome leti, a ovo....
|
Još uvijek se zezate s tim poluproizvodom? :)
RBR ftw! |
bezveze, r-factor a pogotovo flatout1 pometu pod s ovakvim shitom od igre. teška arkada i konzolaštvo. filing vožnje 0 bodova. gtr2 i toca3 su isto bolji od colina. ma niš, colin je zadnji put bio dobar u dvojci, poslje se malo počeo zahebavat...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |