![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
bljuv rig |
Citiraj:
i SniperWolf je muško :lol2: EDIT: meni više ne treba pozivnica :D |
a molin vas meni!!! :)
|
moze i meni Invitation code za demonoid.com?:) thx
|
Nitko? Mi sad :(
|
Daj fakat koliko novih ljudi zbog pozivnica :D
Naravno da se prvo djele među starijim "respektabilnijim" članovima koji su tu od 2001 godine, pa tek onda "nama" zelenima! PS: I ja sam zeleni ali ne baš toliko :D |
jbg. ljudi ja još čekam - ono napravio 3 komada i sad pitajboga kolko trebam čekat (skinut/uploadat)....
|
Ma pitao prije par dana i nitko me ne doživljava... :(
A trebam je samo na koji sat... |
poslano mitzeku i hammu, ako ste dobili u medjuvremenu proslijedite nekome ko se nije registrirao ovaj mjesec :)
|
zahvaljujem :)
|
ja bih molio pozivnicu ili ako netko zna gdje se moze skinuti "you rang m'lord" druga i treca sezona
|
Nitko mi nije poslao pozivnicu pa nemam kome zahvaliti, no molim one koji bi imali tu časnu namjeru da pozivnicu preusmjere nekom drugom. Naime shvatio sam da mogu skinuti to što sam trebao i bez pozivnice i registracije tako da mi pozivnica više netreba. Hvala,
:chears: |
ako može, neka mi netko provjeri ratio na demonoidu. isti nick. pa da vidim je li mi se mijenjao, pa ću se logirati. ako se nije mijenjao, razveselit ću neke ljude sa pozivnicama :)
EDIT: može i na pm :D |
http://www.demonoid.com/users/jollyb
Downloaded: 27.00 GB Uploaded: 133.14 GB Ratio: 4.93 fino bome :) |
dan prvi, prvi code: p44qx6h50
svaki dan jedna :D ili ovdje ili na pm (na pm morate imati više od recimo 50-100 postova, da jnubiji sad ne navale, već vidim navalu od juzera s 1 postom :D) obavezno napišite da ste iskoristili da ljudi ne kopiraju bezveze code |
Evo, ja iskoristio...
Puno hvala jolly ;) |
more meni jedna na pm
|
Citiraj:
PS: To mi je zadnja, nemam ih više i ne trebam ih :) |
pa ak vam nije problem more meni jedna pozivnica plzzzzzz...
pusa :). |
ako netko ima molio bi na igodinic@net.hr
ili kaonetko zna di mogu skinut you rang m'lord sezona 2+3 |
kako dobijem te pozivnice? Nisam dugo clan, neka 4 tjedna i ratio mi je 0.6... nikak ga naraste, vald mi nece zauvjek ostat mali :D
|
Evo dobio sam još par pozivnica pa kome treba neka se javi. Samo stariji članovi s više od 500 poruka.
|
@Spliff - Odi u svoj Control Panel i tamo imaš tipkicu ''Create new invitation code'' :)
|
A ne mogu :(
Kaze "You can not create more invitations at the moment" Nisam ih nikad ni dobio. domy ak ostane koja udjeli jednu za curu :D Cim dobijem svoje prosljedim... |
Tak bude svima kad podijele pozivnice, onda moraš malo čekat, nekih tjedan dana sam ja npr. čekao da bih dobio drugu turu pozivnica...
|
Kad se dijeli i ja bih jednu za Demonoid.com.
U zamjenu dajem crnaberza.com ili cinemanija.com. |
Može i meni please jedna pozivnica na pm plase!!!
malo sam nov ali ne baš puno |
Nemojte nikakve kodove stavljat ovdje!!! Iskljucivo PM ili mail!!!
|
zna netko jel se moze isti acc koristit sa vise IP-a istovremeno? Bar sa 2 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:03. |