![]() |
nezaposlen.. tehničar za računalstvo.. upisao FOI pitup, ali odustao na prvoj godini..
2 god. tražim posla.. |
Citiraj:
|
Tehničar za računalstvo, studiram FOI-PITUP u Križevcima,prva godina, bavim se profesionalnim paintballom :D
|
"Studiram" na FESBu i radim u Konzuma.
Citiraj:
|
Neku višu završio,sad lagano na CISCO,u fušu satelitske,zarada je ok....trudim se što manje živaca trošit i luftat jajca što više sati na dan :D
|
Koliko tvz-ovaca na forumu, ko bi reko ;D
Takodjer ;D prva godina - informatika |
Citiraj:
nego, upisao bi neki tečaj. tj. certifikat neki.. samo neznam koji.. |
Ide u elektrotehnicku skolu na smjeru za racunarstvo i informatiku, treci razred :D
U slobodno vrijeme pravi vizitke, prodaje mobitele i reinstalira Windowse komsijama i vrsi sitne popravke HW i otklanjam SW probleme... |
Citiraj:
|
zavrsio elektrotehniku pa zatim postao tehnolog za zavarivanje i radim u jednoj manjoj firmi, uglavnom zavarivanje cjevovoda
|
Zavrsio srednju elektroehnicku (tehnicar za elektroniku), otisao na VDU(sada UNIDU) i tamo studirao primjenjeno racunarsto do par ispita pred diplomu. Razocarao se i napustio.
Sada radim za www.pincom.net i to sve sto znam raditi, a znam dosta toga: ISP(link, korisnici), servis bankomata, servis pri maloprodaji, a redovito sam i u sistem sali :) |
Radim u Gradskoj Plinari ZG na fakturiranju velepotrošača,dipl. sam ekonomiju prije 2g - smjer trgovina,dovršavam PDS već dobrih 2g :D:D nikako radnju napisati magistarsku..kreten.:hitthewal:
|
ing. poljoprivrede (srednja elektrotehnička)..:D radim 2 god. kao terenski komercijalista (stočna hrana..)
|
Majko mila, ima nas svakakvih, al bilo je i za očekivat.
A pazi moju kombinaciju, pišem diplomski na FOI i radim na porti. :lol2: jel ima bolje komb? :hitthewal: |
Maturant-TŠRB-tehničar za računalstvo,planiram upisat FSB-strojarstvo, a prek praznika sam djelatnik cinestara, te učim malo grafički dizajn pa da mogu kasnije burazu pomagat u njegovom poslu :)
|
Citiraj:
|
3 godina ekonomije smjer poslovna informatika zavrsen cisco certifikat :)
a bavim se obradom videa instaliranjem mreza po kvartu i ostali sitni poslovi vezani uz racunala |
Završio TVZ (Informatika - dizajn) i sad sam prva godina diplomskog studija na Grafičkom faksu.
|
Završio TŠRB - tehničar za računalstvo, upisao FER - programsko inženjerstvo, vikendom radim kod lokalnog ISP-a (nije korisnička služba :D)
|
Uz stalni posao mađioničara i degustatora otpadnih voda, radim jedno 10 i više godina u jednoj tvornici kao automatičar/elektroničar/električar. Ogroman pogon, gotovo cijeli automatiziran. Da nema ljudi koji čačkaju po strojevima i parametrima bilo bi puno manje posla :D
|
Al onda ni ti nebi imao posao.
|
zavrsio skolu za cestovni promet u Zg-u smijer tehnicar cestovnog prometa , poslje toga se upisao na splitsko veleuciliste smijer informatika, studirao godinu dana, odustao, zavrsio tecaj za web dizajnera, odsluzio vojni rok
radio sam kao DJ 5 godina, prosao dobar dio lijepe nase, pustao glazbu po svim mogucim klubovima, birtijama i rupetinama u Zg-u i okolici ... imam i nesto malo iskustva rada na radio postaji, prije 3 godine dobio ponudu da radim kao kamerman za jednu firmu koja se bavi promocijom jednog alkoholnog pića, prosao veci dio jadranske obale radeci taj posao frendovima i poznanicima popravljam komjutere i sastavljam nove konfiguracije u slobodno vrijeme kojeg je nekak sve manje bavim se fotografijom i naravno komjuterima :) sve ove gore nevedene poslove i aktivnosti radim kao dodatni honorarni posao, inace sam zaposlen u jednoj velikoj drzavnoj firmi i tamo radim na arhiviranju podataka i kad nekom nekaj "zasteka" na kompu pripomognem :) |
Citiraj:
bez brige, uvijek mogu mijenjati sijalice :) |
Kaj nije već bila ovakva tema sa puno više stranica... :stoopid:
No dobro... Moj posao i struka nemaju nikakve veze s informatikom ako izuzmemo upisivanje podataka u komp i printanje par papira u vezi s poslom... Ugl dr.med - voditelj ispostave hitne u manjem gradu... |
Citiraj:
|
Ing. elektrotehnike, najvj. nekam dalje ove/sljedece god.
Programiram igre u jednoj tvrtci u Zapresicu. DS/PC uskoro PSP...:beer: |
veleuciliste Hrvatsko zagorje Krapina ... 3. godina... smjer strucni studij informatike
p.s. pitanje za TVZ-ovce ... nekaj sam načul da specijalizacija kod vas traje 4. godine ? tj. 4 semestra ali svaki se protegne kroz cjelu godinu :/ |
Zavrsna godina ETF-a u Osijeku, smjer Informatika. U planu je nastavak studiranja.
|
zavrsio tehničar za elektroniku, trenutno u zagrebačkoj skoli ekonomije i managementa ^^ :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:48. |