![]() |
|
Citiraj:
Ja sam došo sa posla u 19h, otuširao se, složio sve u CM HAFa, oš'o u grad i oduzeo se u kruškovcu sa dragom prijateljicom. Preyebeno I hate valentines :D |
Nis! Dao sam joj sebe :D Ja sam dobio srceko, koje kad sam otvorio su ispale Bajadere... ajme kako sam ih prozdro u sekundi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zajebavam se,nijel lose |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sisa dobar..nije lose ;)
p.s nigdje ne vidim kameru :D ili si tolko pro da si je dobro sakrio :p |
Bravo sis, ti si pravi. :beer:
Ja svojoj dao međeda sa srcem loveU, ogromnu čokoladu i par svojih origami životinjica/cvijetića koje sam izradio. :chears: |
Citiraj:
|
Ne volim bas komentirati, ugl. citam, ali moram se sloziti s Bruno_Rv, mi bi trebali stalno izmisljati romantiku, da nase drage mogu uzivati, pa se tek onda mozda i nama osmjehne sreca...(ako nam se smiluju:rtfm:) i dobijemo nesto zauzvrat:lol2:
|
mi za valentinovo bili na vjencanju,iznenadila me s fossil narukvicom a ja nju s ružom i to je to,nije bilo ni vremena za poklone no ona je obavila
polako postaje dosadno to valentinovo...više neznam ni šta da joj kupim,sve sam joj kupio...zadnja 2 valentinova sam slab s tim poklonima,nemam više ideju a glupo mi je ponavljat iste poklone s materijalne strane dakle ta narukvica,njoj ruža P.S. U biti,dobio sam za valentinovo nešto na vjenčanju,uhvatila je buket :D P.S. sad sam skužio da sam sam sebi pojeo govno jer sam na ovoj temi vec pohvalio proslogodisnji poklon a rekao da sam zadnja 2 slab s poklonima :D zaboravio totalno,ali ostao je onaj osjecaj u memoriji da do zadnjeg trenutka neznam sta jer se sve već "poklonilo" i "dogodilo"...eto prosle godine tu kupku i slatkise,to je trebalo izmislit s obzirom na silnu trgovinu koja se odvija za valentinovo (krpice,nakit,bla bla bla) |
Ma ne znam, nekako mi je sve to postalo toliko komercijalizirano da je izgubilo čar... Ako si zaljubljen, Valentinovo ti je svaki dan :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: