![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
110 kg 36 BMI |
đizus, dvadeseti sam. idem se odmah sarmi najest!!!!:D
|
21 sam,a nevidim nacina da bu tak brzo neko smrsavio pa da uletim drito u top 20 :D
|
Ja se isto ode sad sarmom nabacivat da mi ta kiselina ubije žgaravicu,a i da se slasno naklopam naravno...ma nema do sarme i domaćeg kupusa,još da ljudi vide kolike su mi glavice,ma ne staju u nijednu kržaljku... : lol2 :
Tako da je čudno da nisam još i teži...no dobro,i bolje da nisam. Sad planiram skinut malo kilaže,ali vjerujem da ću opet biti u prvih 20....ili možda ne :D Tako da Undo ima šanse i za tebe. ;) :p Ali prije nego skinem kilažu,skinut ću koju sa digitalcem,ali samo vagu,nesmijem drugo....da ne bude kakva pomama... .:D A proću kroz firmu kod frenda,oni imaju tamo onu ogromnu vagu za mjerit stoku... : roller : |
danas ja odo kod cure (ona ima vagu) pa cu slikati kolko sam sada težak...ocekujem pad od kojih 2kg :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Il' te fakat tamo ne hrani ničim da te potakne da ispadneš iz top 10 liste (20)...? : roller : |
vraga...škemba mi se smanjila...bio sam recimo aktivno vjezbao kojih dva tjedna :D i sada više nemam 107kg nego 108kg :D ZAKON :D :D
|
Citiraj:
|
Neka,barem se čovjek trudi...a i ja se nekako držim svih obroka da ne izađem iz forme... :) : roller :
|
Bas sam pricao Hamm-u da sam svojedobno bio na 101, taman za djabe upad, ovak sa 96 nita.Bili su to dani ;).
|
Citiraj:
jos malo i na vrhu sam:p |
covjece al vas ima, jos malo pa necu ni top 20 stat. Idem brzo nest pojest...
|
UPDATE
bio sam doma preko vikenda i vagao se 175 cm + 114 kg = 37.3 BMI |
Reko da se prijavim:
172 cm 132 kg BMI 44,7 :eek: |
Mister M je novi rekorder... ;) Ili makar trenutno... : goood :
|
MisterM COVJECE :eek: :eek: Da nisi nesto u rodu sa Žakom? : lol2 :
|
Citiraj:
Nisam ali razmišljam o podvezivanju :rolleyes: |
He-he, samo sam čekao kad će se Mišel javiti da vas odere: hello2 :
|
Znao sam da on ima ono nesto da bude pobjednik. :)
|
1 privitaka
Majko Božja :eek:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
WTG M! |
KAKO ZADRŽATI TEŽINU?
Kako ćete izračunati svoj bazalni metabolizam BM* = 655 + (9,6 x težina u kg) + (1,8 x visina u cm) - (4,7 x starost u godinama) *BM = bazalni metabolizam Da biste doznali koliko kalorija trebate za održavanje bazalnog metabolizma, pomnožite dobivenu brojku sa 1,2 ako kod vas preteže sedentarni životni stil (malo ili ništa vježbanja); sa 1,5 ako ste umjereno aktivni (umjereno aerobno vježbanje tri do pet dana tjedno); i 1,9 ako ste jako aktivni (intenzivno dnevno vježbanje). Brojka koju tada dobijete označava minimalni broj kalorija koji vam je potreban za održavanje stalne tjelesne težine. Nadam se da vam je jasno :) Meni treba cca 2700 kalorija dnevno :) |
Neda mi se racunat.... znam da mi treba bar 5000 kalorija dnevno :D
|
Eto i mene u ekipu
191cm 118kg 32.4bmi za sada na povjerenje, uz mogucu potvrdu.nina5, zippa ..(i jos nekih s zderonja), dok ne opalim slikicu vage..... |
Kako je ovo krenulo uskoro cu i ja ispasti iz Top 10, kolega sa posla ima BMI 50,3, ali nece da se ovdje prijavi, mislim da bi bio apsolutni sampion.
|
Ja ću se doskora zadržati izgleda u Top 10 sigurno,iako sam pao na 5 mjesto,i iako bih htio da budem recimo zadnji u Top 20,možda i da ispadnem iz "Topa topova" (Krokanić aka Denis - prijedlog glazbene emisije,HRT bivša Večernja škola...),ili bolje rečeno sa liste Žulj žuljeva aka Žulj nad žuljevima ili Žulj svih žuljeva.. : lol2 : : goood : : roller :
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |