![]() |
sto fali knjigama? ja koristim 2 iz metematike, baram necemu sluze i besplatne su :D
|
Zato se moj stolac da podešavati :)
|
Ok dosel mi je monitor i mogu samo revi WoW!. dakle prelazim sa samsunga 959NF na 226BW i moram priznat da je monitor do jaja :-). prvo kad se otvori kutija monitor izgleda veliko ali kad se upali i udje u WIn izgleda jos X2 vece :-). uglavnom predobar mi je mon. :-)
|
Vidite kaj nova 3" rade od čovjeka :D
Kak je tek meni bilo s 15" na 20" widescreena, iako bi i sad radje kupio 225BW nego 226BW :) |
ima ko iskustva sa ovim LCD 22" BENQ FP222Wa za 2800kn u hg spota
|
Citiraj:
Sad samo neke neko da link od tih stalaka da vidim kak to izgleda.... |
@ joolka. Mislim da je to ista TN matrica unutra, isto ko i u onog Lenovo 22" kojeg ima u mislim M-Computers.
Kazes Bl@de dobar monitor. Nego kazi kakvi su bili u Metro-a? Samo pokupis kutiju i to je to. Ima kakve provjere, bar one rudimetarne... dal radi! Znam da si rekao da ti je stari pokupio to no mozda ga je prije provjerio. @Gabre. Mislim da je netko na forumu kupio neku vrstu "ruke" kakvu ima crn, samo neke jeftinije izvedbe. Mislim da je bila neku sicu od 250kn i da se montira na zid. Ja ju preradim u 15 minuta da ju smontiram na stol bez busenja rupa. Za mogucnosti podesavanja nisam 100%. No vjerujem da je ova od 600 cuna bolja i kvalitetnija, no o tom potom... "Mrtva" mi veza, potrazi na forumu. Ja inace vec dugo trazim kvalitetan CRT po pristojnoj cijeni no sve sto se nudi je sumnjive starosti. Nema kvalitetnih, velike reze CRT-a kod nas. Bar ne po normalnoj cijeni. Zato sad jedan LCD da mijenjam 757NF pa kad se rijesim studentskih briga bit ce i boljeg. :) |
Citiraj:
...narucen,ako dodje crni onda javljam dojmove ;) |
ja imam tu ruku, jeftiniju. 201kn. al teško da ćeš ju preradit za montiranje na stol. al imaš zato u vemilu stolni nosač podesiv po visini AG Neovo Height Adjustable Stand ES-01 za 299kn.
|
Pa oni zvao sam ih i nakon nekih 50 poziva koncno su ih dobili i rezervrao sam ga. stari je rekao da je dosao tamo rekao je da je dosel po rezeriviran monitor na to i to prezime lik je otisel u skladiste za 5 min je dosel i to je bilo to. iako mislim da mozes tamo provjeriti monitor prije kupnje ja nisam imal tu mogucnost jer stari ionak nebi znal kaj treba gledat :-) provjeril sam sa monitor testom 0 mrtviih pixela a bleeding je neprimjetan tocnije jako slabo izrazen na 0.5 mc od svakog ruba. ono sto sam vidio na 225bw ovo je nista. kao sto rekoh picajzle ce primjeti ja ne :-)
|
Bl@de kak ti grafa gura na toj rezi?
|
CSS razlika 0% i dalje leti od 100-200 fps-a :-) dalje mi bas i nije bitno. ali isao sam malo krato pogledat kak dela na ne nativnoj rezi i moram priznat da monitor fenomenlno skalira ili interpolira. uglavnom na 1440 skoro pa nikakave razlike takodjer ni manje reze nisu loshe.
|
Citiraj:
Na žalost CRT monitor postaje svakim danom sve udaljenija opcija.. |
nema CRT što više tražiti u ovo doba, jer je jednostavno izišao iz mode...
a malo je onih koji cijene i trebaju vrhunske monitore... |
evo naletio sam na review 11 22inčna monitora, stranica je kineska ali je prevedena google translatorom i da se skužit...pa ako koga zanima...
http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=en&ie=UTF8 |
Ja sam gorluk trazio recimo Compaqa p1220 ili one Eizo modele sa shadow mask poput F980 ili F931. Imao sam Compaqa kratko kod sebe i jako me se dojmio. Uzeo bi jos recimo i 2002 godiste po povoljnoj cijeni i od prvog vlasnika, no ovo sve preko sverca mi se ne svida jer im je izvadena dusa. I u vecini slucajeva krivo reklamirana godina proizvodnje, a ja ne mogu provjerit svakog. Nisam mislio da bi nasao recimo nekoristen p1220 2003 proizvodnje za 500kn, al se nadam. :) To je ipak prije kupovanje macka u vreci. No to je vec debeli OT.
|
Citiraj:
|
koje igrice podrzavaju 1440*900 rezoluciju?
rally chansionship i bridge commander mi izbacuju D3D engine error,toje do kartice ili igrice? imam radeon 9200 |
meni radi i i 1280, 1440 i 1650 bez greske
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mozes bacit kakav link sa tim firmama u Njemackioj ?
|
imam ja 931bw jedan viska dobio prije par dana iz metroa sa garancijom..na trznici je ponuda.ako nekoga interesira..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |