![]() |
I sad bum ju lijepo deinstaliral i čekal još mjesec dana za bolju verziju... je i usput se bum strelil... za to zadnje sam se šalil... strelil bum onog koji je izdal tu neku beta verziju, a tak sam se razveselil kad je došla igra
|
Nisi jedini, ja se isto poveselila. :( A jbg, čekat ćemo...
|
bar ste vidjeli 2 lvl igre i kako igra izgleda meni je to dovoljno i bolje da je kraj 3mj trebam ispit slozit a ovo bi ga samo zeznilo heheheh jedva cekam da izade...
|
vjerojatno su sami developeri ili izdavac izbacili ovu alpha verziju igre na net kako bi s*ebali ljude i pokazali im dio igre (kad vecina ugl skine piratsku verziju igre a sa demoima se nitko ne zamara) u nadi da ce ih sto vise kupiti original kasnije kad izadje prava stvar
ono "igra je predobra i sigurno cu kupiti origigi kad izadje da se vise ne moram zaebavati sa ovim bugovima i da mogu na miru odigrati cijelu igru i da mogu napokon vidjeti jeruzalem" :lol2: |
tako je "ova igra je predobra i radije cu skinut pravu verziju kad izadje" :D
|
mislis na direct2drive? :lol2:
|
izašla igra u rusiji, nema problema s jarusalemom, samo kaj je sve na ruskom -.-
|
Ah, onda je vise necu niti igrati nego cekati full release. Da se ne izgustam previse sada. :)
|
Znači ne postoji "prava igra", samo ove neke "njukane" verzije, koje su ala Alpha verzije....a kako su one uopće mogle izać "in public"?
|
... samo kak za vraga bum izdržal tih mjesec dana???? danas je 2 ožujka a izlazi kad 25?28? ili???
|
ma jooj mos si mislit to rusi napisali novi jeruzalem ziher.... ja necu ni igrat igru dok to ne izade kako treba.... ovo ti samo kvari dozivljaj jer kad to uhvatim igrat cu sigurno 8h u komadu znam sebe..... :)
btw igra je fenomenalna bas mi je po gustu prica je predobra i sve.... :) fala bogu neka akcija sa dobrom pricom..... |
Citiraj:
|
a nadao sam se da ce izaci preko steama, preko kojeg uvijek rado dajem 60$ za nove igrie =)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pise u "manualu" igre ruske :D |
Citiraj:
|
Evo meni je na 83% pa da vidim kaj bude, pa kolko je sati odprilike igre dok ne dođeš to tog famoznog Jeruzalema!*?
|
ajd kad neko provjeri nek javi......
|
Pitanjce, dakle, u prvoj verziji ne radi Jeruzalem, a igra do te točke radi.
U drugoj verziji Jeruzalem radi, ali se igra ruši. Jel netko pokušao onda lijepo kopirat taj Jeruzalem forge iz druge verzije u prvu? |
ne radi na taj način, nisu kompatibilne verzije.
|
Banana... vidio sam na nekim forumima da je moguće odigrati do Jeruzalema na Eng verziji, pa onda Jeruzalem na ruskoj, pa taj save game prebaciti opet na englesku verziju i nastaviti..
Eto... samo dajem ideje koje sam pročitao :kafa: Uglavnom, ja ću pričekat sa "kupovinom" dok ne stigne potpuno igriva verzija na "police" lokalnog dućana. Do tada neka moj novčanik (od milja ga zovem rapidshare premium) miruje... Ima i drugih stvari koje se sad mogu kupit... neće novac propast... |
kaj ste svi pokupovali verzije od ***********? :D
ugl., treba cekati full verziju jer je ovo beta ili kaj vec... za sve one kojima se svidio prince of persia serijal, pogotovo warrior within, naci ce nesto za sebe u igri. ac i dmc4...eh, cekam ih vec par mjeseci, pa mogu jos jedan. :D |
Yay, princa obožavam. :D Zato me i privuklo ovo.
|
Citiraj:
83% ruska ili obična verzija?? |
Citiraj:
EDIT: Bez toga molim...thx |
pa to je još prerano... možda igra ni ne bu došla taj mjesec a mi svi već poludjeli kaj ne radi... ne bum niš nabavljival sve do 25 ili kasnije jer to kaj sam sad igral je bezveze i igrati jer nonstop baca van i k tome ne rai kak treba...
|
Jel vi imate problema kad pokrečete DX10 verziju, meni ne radi u full screenu, nek u window modu, jel to tak i vama ste probali, a kad pokrenem DX9 onda je ok! Malo me iznenadila igra, al ne baš u pozitivnom smislu!
|
Citiraj:
Nemoj govorit da te iznenadila igra u lošem smislu kad još nije ni izašla. |
Evo probo meni pre dobra igra.. Negdje sam nacuo da bi trebalo danas ili sutra izac eng working version
|
Decki lakse malo sa tim verzijama i molim bez spominjanja raznih "grupa" da nemoramo bezveze kljucat teme ...thx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |