![]() |
2:0 za hrvatsku
|
evo i 2:0 ............ JEEEEEEEEEEEEE
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
I jos jedan. toooooooooooooo
|
OOOOOOlllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccccccccccccccccc 0:2
|
olinho!!!!!!!!
|
haha najaci smo!!!
STAND UP IF YOU HATE ENGLAND!!! |
konačno bilo je i vrijeme da već tak nekog zguzimo:D i to još u njihovom dvorištu,nadajmo se da će tak ostat do kraja:)
|
ma super zasada, samo da nepadne koncentracija, jednostavno sam impresioniran, imamo osiguran EURO, englezi stalno napadaju, ali takva koncentriranost u obrani i organizirana igra u napadu, ma jednostavno predobro
BRAVO HRVATSKA! idemo po EURO |
Treba ih sad nabit do kraja. Neka pate :D Englezi su mi samo dobri kad igraju protiv Nijemaca.
|
Engleska nije vise ona Engleska.
|
Koji poklon penal , 1:2
|
Izgleda da je sudac dobio upute u poluvremenu, mislim da tu nije kraj. Biti ce jos penala za njih. :(
|
Treba osvjezit napadace malo, Ubacit Malo nekog friskog, olich nakak tesko dise on je svoje napravil
|
A u PM
|
ajoj 2 : 2 steta..uvik se dogodi taj pad koncentacije
povedemo pa se opustimo i eto ti ga na... Edit : 3 : 2 GGOOOOOOOOOOLLLL :D:D:D:D :care: |
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
goooooooooooooooooooooool!!!!!!!
|
Sad ili mi 4. ili sudac treci ...
|
mislim da ce mclaren zbrisat u kanadu ili aljasku nakon 90+ minute.
|
GOTOVO JEEEEEEEE
|
ovakva utakmica se ne viđa često :)
svaka čast! :beer: |
He, he nek smo mi njih :D
|
:chears::beer::beer::beer:
|
i to je to... baj baj englezi..
|
nek si englezi kupe telke dok je neki božicni popust pa da se pripreme za euro 2008 iz naslonjača...
bravo momcine |
a filipa brkica bi najradje poslao dr.Martensu na tretman...koji je to isprdak od novinarcica
|
nek smo ove bahate crvene mundire pobjedili....Slavene majstore....bravo dečki sve vas volim :)
|
Svaka čast dečkima :goood: Ovakav spektakl nisam očekivao, ali mi smo dokaz da je i nemoguće moguće :chears:
|
Kojih 90 minuta, momcima svaka čast!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |