![]() |
Citiraj:
|
Ma na iskonu to vrijedi tek od 1.10. :(
|
Kako mogu provjerit da su mi digli paket?
|
Citiraj:
|
Zovem ja službu za korisnike i ovaj kaže da se to primjenjuje od 1.10.
Pogledam na user.t-com.hr i piše: "Nove cijene i novi paketi važeće su već od 1.9.2006!". Pitanje: Jel mogu odma počet skidat ko majka, pošto mi rede transfer s 10 na flat ili trebam nešto pričekati, možda mail obavijest ili prvi deseti? |
E to se i ja pitam. Meni isto tako pise, ali nigdje doslovno da su mi povecali.
|
supaaaač! idem na flat,hvala svima na forumu, prije 20 dana postao dostupan adsl, ja već doma isprintam zahtjev za 2gb, onda dođem ovdje i vidim da bi bilo bolje prićekat sniženja,he he jesam pametan, sad idem na flat: goood :
|
Danas sam konačno dobio DSL!!! NAKON PET GODINA MUKE!!! :beer: :beer:
Imam jedno pitanje btw. imam ovaj Gigaset SE555 WLAN DSL, kad kucam šifru piše mi lijepo da je 0000, al ništa on još uvijek ostaje na tom upisu šifre i ne ulazi mi u postavke : bonker : , a kad ukucam nekaj drugo onda veli da je kriva... kaj tu nevalja....? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo proradilo je... Nakon kaj sam jedno 100puta ukuco šifru...
|
evo, iskon ima jos fair usage tj. kod njih se dobija 255 MB vise nego kod t-coma, navalite :P
http://www.iskon.biz/xxladsl/osobni.htm |
Citiraj:
ja sam zvao 08009000 i pitao tocno kakav ce mi bit racun i lik mi je rekao da ce racun za 9-i mjesec biti obracunat po novim cijenama. eto, to ti je 100%, zovi pa pitaj ako ne vjerujes. |
meni nije jasno, je li ove cijene paketa vrijede od 8.9 do 15.10 ili do daljnjeg
|
Za stalno je to ;)
|
cijene vrijede od 1.9.2006. Znači ak je prije bilo 2 gb sad imaš 5 i več možeš počet tolko i skidat..
|
Citiraj:
šifre koje mogu biti za se555: 0000 1234(5) admin administrator Ja sam na 5GB i samo mi je jeftinije :( Ebem ih zas nisu to digli!!!!: Machineg |
jesu te cijene s pdvom? [npr. mjesečno: 462,11 kn za 2mbit flat]
edit: nema veze, pise ispod :D |
Citiraj:
Citiraj:
Potpisujem, same here, sa 2 na 5 :beer: :beer: BTW često mi puca veza, pa sam dobija iptv capable kasdu : hello2 : Iako nema nikakve razlike u odnosu na "obični", samo su zada ulazi za lan kabel ofarbani 2 komada u žuto dva u crveno. |
Nadajmo se ljudi ce do iduce godine mijenjat pakete pa mozda pojeftini i flate rate jos za 70-100kn. :)
|
da vidim da smo sa 5 giga popu.... par kuna jeftinije i nema fair usage-bolje da su i nama digli na 10 :(
|
Citiraj:
|
Al ima načina npr. otvorim acc na T comu od 5GB i ostavim ovaj na iskonu i za malo više neg kaj sam prije plačao dobim 10 gb :D
|
Citiraj:
..dobro su oni promislili kako i kome ce "spustiti" ;) |
O daaaa, uzimam još jedan flat odmah. Bolje dva nego jedan :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel izasao mozda novi program MAXadsl - Provjera prometa? On je najbolji za provjeru i vidi se jel promjenjen paket.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |