![]() |
kaj se tice 1024znaka.
prebacite si skin foruma na onu betu blabla... cpajte sig ,sa strane imate switch editor preview ili tak nekak ,skroz desno di se stelaju fontovi... pojavit ce se gumb tam di pisete,tak da mozete stavit 100 gumbica. ;) |
Ovo je super, zakon. Svaka čast!
|
da malo open source-am...
2 privitaka
efo špranca za tri gumbića (primjer: moj sig)
pazite da ne radite nepotrebne razmake i razmake između redova... |
Citiraj:
1024 znaka je ograničenje neovisno o style-u. sad je stavljeno na 4096 :) |
Citiraj:
mene isto to muci .. :( |
Citiraj:
|
Ovo je predobro: cheers2
|
It's alive.:) Najljepša hvala.
|
proba test test
|
vidi pa to radi :-) (-:
|
Dobro, vidim da su neki stavili "iskakajuce" sigove, moze info kako ga slozit? Hvala :beer:
EDIT: pardon, malo sam glup, nadjoh :beer: |
da vidim dal radi..
edit... ne radi :D može help |
evo ti blozer
|
Zahvaljujem..ma evo i sam sam skužio ali thx
|
Test :) malo radi malo ne nekaj sam zbrljal :confused:
|
Vidi, pa to radi :D
|
Da vidimo :D
|
@domy1
bas i ne radi. O i BTW se moze kak smanjiti razmak izmedju slikice i gumbica.Can't seem to get it right. |
Odlicno rjesenje.... Uvest ce se red.. svaka cast ;)
EDIT1: koji sam direktor :D ... uzas ispalo :) EDIT2: ma preumoran sam da se igram s tim.. ujutro sredim sve :) |
1 privitaka
Citiraj:
Privitak 6414 |
I pretpostavljao sam da se mogu maknuti ali bolje pitati nego se kasnije sjecati jel bilo ovo ili nije.
TNX! |
ovo je baš dobro:cool:
|
Super je ovo :beer:
|
LOL Costa kaj je to tebi?
|
niceee
|
Gledao sam kako to izgleda samo preko "Pregled potpisa" u uredjivachu istog gdje je bilo sve okej. Inache mi iskljucheni sigovi pa nisam ni primjetio da je doshlo do greshke. Isprika svima ;)
|
svaka čast svima na trudu koji su ovo stvorili ,ali ipak ..mislim da je netko imao tu ideju vec ali evo da pokažem što bi po meni bilo najbolje ,ako bi se vec trebale prikazati konfiguracije...
malo prije gledam autichek tomyRi i slushajno zuknem i ovo mi se chini najbolje ... http://img433.imageshack.us/img433/8...tledtr8.th.png isto tako POPIS KOMPONENTI ili KOnfiguracija i onda da se u opcijama može popuniti CPU VGA MBO itd ...i što se popuni da se prikaže a što ne ne ...i et.. samo moje mišljenje... http://www.cice.com.hr/forum/showthr...?t=3289&page=5 ev tu pogledajte... |
Citiraj:
Koliko sam ja shvatio Horzu nije problem napraviti, problem je kaj bi pri svakom apgrejdu foruma morao opet kovačiti po templateu. A budući da naš vrijedni admin apgrejda forum jedamput tjedno-zgozio se od same pomisli da bi se još i sa tim trebao zaj**avati... Meni se sviđa i ovako kako je.:) |
ok nema problema ,ako ikada bude viška slobodnog vremena..mislim da bi to bio pun pogodak...;-)
|
Mislim da je moja mašina najjača. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:25. |