PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 06/07 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42840)

Gigi1 13.08.2006. 21:43

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 497239)
Navijanje BBB-a - PUŠIONA:p ,nikakva at......(neznam kako se piše),zapaljene 2 dimne,istaknuta neka poruka,valjda za crnog džeka,kolko sam čuo Demoni pobijegli.Ali po viđenom mogu reći šta se tiče ambijenta,zaj.bancije i ozračja ARMADA JE DEFINITIVNO BROJ JEDAN U HRVATSKOJ!!!!!!!!(jedino ne štima brojnost šta bojsi imaju):beer:

haha, možeš ti pričat o navijanju kaj hoćeš, ali di ste bili prošle godine na kantridi nakon 25 min.(protiv dinama) od***************ale vas vođe i pušiona.....pa tolko o navijanju armade....i samo mi nemoj govoriti da nije istina, kompić koji živi u Zagrebu(navija za Rijeku) je ižao na zapadnu tribunu, došao nazada bjesan ko pas.

s.u.l.e.l.u.s 14.08.2006. 10:47

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 497620)
haha, možeš ti pričat o navijanju kaj hoćeš, ali di ste bili prošle godine na kantridi nakon 25 min.(protiv dinama) od***************ale vas vođe i pušiona.....pa tolko o navijanju armade....i samo mi nemoj govoriti da nije istina, kompić koji živi u Zagrebu(navija za Rijeku) je ižao na zapadnu tribunu, došao nazada bjesan ko pas.

Onda se navijalo,ali je pola indijanaca šta je došlo miniralo navijanje konstantno,ali kolko se ja sjećam navijalo se,ali je bilo u kurcu.A vođa je cijelo vrijeme vodio navijanje

Thoroughbred B 14.08.2006. 13:35

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 497256)
Samo ti za.ebavaj,ali da si bio u mojoj koži tamo nebi ti bilo svejedno.
Šta je najgore ja do Labina nisam skužio da oni idu na tekmu,a ja bez para,bez cigara.Platili mi upad i htio sam ić na onu centralnu ali me nisu pustili. :D :D :D ;)

edit:A jesi kad vidi da tovari ili purgeri hvale druge???
Samo svoje dižu u nebesa.
Ali ako nešto znači rodom sam iz zd.po baki,pa ispada da ne hvalim svoje(ubiti hvalim,ali dobro).
Prije sam krivo skužio post pa zato edit

Hvalis hvalis :D :D Hvalisanje svojih je u jednu ruku normalno a u drugu opet nenormalno.
Prevelike su tenzije i rivalstva medju klubovima da bi navijaci BBB-a hvalili Armadu ili Torcidu,ili obrnuto...A opet,hvalit svoje je malo stupid...
Ja jesam Rijecan i clan Armade,ali mislim da se Armada kao zestoka navijacka skupina dokazala javnosti,tako da se o njoj ne treba puno pricat...

Mislim da ne postoji "najbolja" navijacka skupina u HR,ali postoje najbolje,u HR su 3 kluba za koji ljudi/navijaci doslovno ZIVE,za Rijeku,Dinamo i Hajduk...sto znaci navijanje iz sveg srca i okupljanje u velikom broju,da ne pricam o ulozenom dekorativnom trudu.

Gigi1 14.08.2006. 15:38

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 498002)
Mislim da ne postoji "najbolja" navijacka skupina u HR,ali postoje najbolje,u HR su 3 kluba za koji ljudi/navijaci doslovno ZIVE,za Rijeku,Dinamo i Hajduk...sto znaci navijanje iz sveg srca i okupljanje u velikom broju,da ne pricam o ulozenom dekorativnom trudu.

Slažem se....

s.u.l.e.l.u.s 15.08.2006. 00:41

Da,slažem se i ja u vezi toga šta kažeš i u neku ruku imaš pravo.Ubiti imaš potpuno pravo kad bolje pogledaš u hr su 3 najveće skupine kako kažeš Armada,Torcida i BBB.I ostale manje kojih malo ima,a malo nema Kohorta,Ultras,Funcuti,Tornado(doduše u košarci je druga priča,ali ovo je o nogometu),WS,WA,...da ne nabrajam dalje.Ali među te grupe se mogu svrstati i Demoni i Red Fuckersi koji su uvijek prisutni,ali ne u tako velikom broju.I sad kad sve to pogledamo ispada(tako i je)da su 3 najveće skupine ujedino i naj jače,a ostale variraju.I sad kako kaže Thoroughbred B nemože svoj svoga procijenit tako da se nemože reć ko je najbolji,najjači i sl.Je.iga po meni je Armada,bila i bit će.I sa dosta malom brojnosti po kvaliteti smo isti ko njih dvoje,šta bi tek bilo da smo brojniji,da imamo cijeli grad iza sebe,gdje bi nam bio kraj.
A Gigi1 kad si prije spomenuo slabo navijanje u prošloj sezoni protiv Dinama na kantridi,malo se sjeti kako ste vi izgledali prije 2 sezone!!!Jedva da je 100tinjak najvjernijih pratilo vaš klub,a sad se vuče i po netu i po novinama i svagdje da ste najjači.
...
neda mi se pisat više....ali shvaćeno je šta sam mislio reć

morph 15.08.2006. 01:14

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 498520)
Je.iga po meni je Armada,bila i bit će.I sa dosta malom brojnosti po kvaliteti smo isti ko njih dvoje,šta bi tek bilo da smo brojniji,da imamo cijeli grad iza sebe,gdje bi nam bio kraj.
A Gigi1 kad si prije spomenuo slabo navijanje u prošloj sezoni protiv Dinama na kantridi,malo se sjeti kako ste vi izgledali prije 2 sezone!!!Jedva da je 100tinjak najvjernijih pratilo vaš klub,a sad se vuče i po netu i po novinama i svagdje da ste najjači.
...
neda mi se pisat više....ali shvaćeno je šta sam mislio reć

ajde radije nemoj pisat u sta se ne razumijes, sad ce biti jedna stranica odgovora na ovaj tvoj post...niti ces ti nekome dokazati ove gluposti iz tvog posta niti ces ti priznati da si bio u krivu
steta i truda i vremena...

Jelc 15.08.2006. 01:17

s.u.l.e.l.u.s-znaš pravila ovog foruma.

s.u.l.e.l.u.s 15.08.2006. 01:34

Citiraj:

Autor morph (Post 498533)
ajde radije nemoj pisat u sta se ne razumijes, sad ce biti jedna stranica odgovora na ovaj tvoj post...niti ces ti nekome dokazati ove gluposti iz tvog posta niti ces ti priznati da si bio u krivu
steta i truda i vremena...

hehe,misliš??
U vezi čega,u vezi navijača,ili u vezi obrijanih??
Ali imaš i pravo,novo kolo je pred nama

s.u.l.e.l.u.s 19.08.2006. 14:50

1. SLAVEN BELUPO – RIJEKA
2. HAJDUK – ZAGREB
3. VARTEKS – KAMEN INGRAD
4. OSIJEK – CIBALIA
5. DINAMO – MEĐIMURJE
6. ŠIBENIK – PULA

Evo,novo kolo je danas,moja procjena

1. SLAVEN BELUPO – RIJEKA x
2. HAJDUK – ZAGREB 1
3. VARTEKS – KAMEN INGRAD 1
4. OSIJEK – CIBALIA 1x
5. DINAMO – MEĐIMURJE 1
6. ŠIBENIK – PULA 1

Jelc 19.08.2006. 15:47

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 501564)
Evo,novo kolo je danas,moja procjena

1. SLAVEN BELUPO – RIJEKA x
2. HAJDUK – ZAGREB 1
3. VARTEKS – KAMEN INGRAD 1
4. OSIJEK – CIBALIA 1x
5. DINAMO – MEĐIMURJE 1
6. ŠIBENIK – PULA 1

Hmmm...da vidimo tko bi mogao odnjeti sva tri boda???

Slaven
Zagreb:p
Varteks
Osijek
Dinamo
Pula

:)

acer 19.08.2006. 19:11

Rijeka izgubila 3:2,Dinamo trenutno gubi od Međimurja 0:1

Jelc 19.08.2006. 20:58

Dinamo - Međimurje 4:1

Slaven Belupo - Rijeka 3:2

Osijek - Cibalia 2:1

Varteks - K. Ingrad 3:0

Šibenik - Pula 1:0

U Splitu će sad poluvrijeme, Ćirini šinovi puše 2:0

Gigi1 20.08.2006. 14:32

Nekak mi se čini da bu Skočić brzo pakirao kufere.....di ste rječani...bivši vas je dobro napunio LOL:D -malo se šalim, nekaj se huška da bi Cico mogao postat novi trener-jel to istina?

Gigi1 20.08.2006. 14:38

A nije niti Dinamo igrao nešto dobro jučer iako bi se po rezultatu moglo drugačije činiti-nisam baš preveč zadovoljan-nekak mi Hajduk ozbiljno izgleda-Vulić ih je natjerao da trče, to se lijepo vidi. Bude zanimljivo ove sezone, sigurno zanimljivije nego prošle-bar se nadam, ali loše je to što Rijeka već sada otpada, nadam se da će biti dobra konkurencija i da će se malo trgnuti-svi želimo jaku ligu...

Gigi1 20.08.2006. 14:44

U pa ***************emti sve po spisku, upravo čitam kak je Nowotny obnovio ozljedu koljena, pas mater, možda uopće više neće igrati........aarrrrgggghhhhh-baš imamo sreće::fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

s.u.l.e.l.u.s 21.08.2006. 21:35

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 502141)
U pa ***************emti sve po spisku, upravo čitam kak je Nowotny obnovio ozljedu koljena, pas mater, možda uopće više neće igrati........aarrrrgggghhhhh-baš imamo sreće::fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

Uspješno je operiran,i da se za 6 tjedana vraća.Protiv Arsenala vam definitivno otpada

Vuco 21.08.2006. 22:47

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 502134)
nekak mi Hajduk ozbiljno izgleda-Vulić ih je natjerao da trče, to se lijepo vidi

Iako nisam navijač Hajduka, moje mišljenje je da dok je god Vulić bio na klupi, Hajduk je jako lijepo igrao - napadački i atraktivno (pogotovo se sjećam one njegove taktike od prije 2 godine ja mislim: 3-3-3-1; još je onaj Krpan zabijal, ali i bome se ispromašival - tes sezone je mogao uvjerljivo biti najbolji golgeter, samo kaj nije mogel dat u tekmi 2 gola iz 5 100% prilika).

Gigi1 22.08.2006. 17:53

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 503211)
Uspješno je operiran,i da se za 6 tjedana vraća.Protiv Arsenala vam definitivno otpada

Ajde i nije tolko strašno, ali opet se to može i ovak gledati, došo je u klub prije 3 tjedna, taman se počeo vračati u formu i sad se opet ozljedio, da se vrati u formu trebat će mu minimalno još 3 tjedna nakon što potpuno ozdravi....al glavno da može nastaviti s igrom.

ZED 23.08.2006. 21:54

I na kraju fino prvo poluvrijeme:), steta kaj ETTO nije zabio:(

TomG 23.08.2006. 22:02

AJMO PLAVI...

Jelc 25.08.2006. 13:38

Dobili smo Auxerre...opet:p

Gigi1 25.08.2006. 13:51

Baš sam gledao, nismo loše prošli, ove smo ih godine već pobjedili na pripremama, mislim da možemo komotno proć....

Kinez 25.08.2006. 14:05

Citiraj:

Autor Vucko (Post 503271)
Iako nisam navijač Hajduka, moje mišljenje je da dok je god Vulić bio na klupi, Hajduk je jako lijepo igrao - napadački i atraktivno (pogotovo se sjećam one njegove taktike od prije 2 godine ja mislim: 3-3-3-1; još je onaj Krpan zabijal, ali i bome se ispromašival - tes sezone je mogao uvjerljivo biti najbolji golgeter, samo kaj nije mogel dat u tekmi 2 gola iz 5 100% prilika).

Svaka cast na realnom razmisljanju i komentaru -iako nisi navijac Hajduka- : goood : slazem se upotpunosti s tvojim misljem o Vulicu. Da se pita mene, a vjerujem i veliki dio navijaca Hajduka, Vulica nebi smjenjivali s klupe jos tamo od 2001. Od svega sto se moze vidjeti u ovom nasem HNL-u, najmrze mi je kad vidim kako lako i brzo smjenjuju trenere: giljotin a isti ti koji tamane trenere, sebi su dobro usidrili guzice u fotelje.

Jelc 25.08.2006. 15:50

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 506088)
Baš sam gledao, nismo loše prošli, ove smo ih godine već pobjedili na pripremama, mislim da možemo komotno proć....

Treća sreća?:)

Zond 25.08.2006. 17:39

Igrali smo 1989 sa njima, igrali smo 1994 (vec opjevana) i sad 2006 (sluzbene utakmice). Zanimljivost da se i 1994 igralo 15.09 dok se ove godine igra 16.09. :D
Sjecam se te tekme, a i sjecam se uzvrata u Auxerru, Sabri Lamouchi :groar :ubij
A vec zadnje 2 godine igramo sa njima u pripremama, 4-2 i 2-1 pobjede u tim susretima.

Sanse su 50-50.

Dobro je sto se mozda Nowotny oporavi do onda, Vugrinec i Chago takodjer : cheers2

s.u.l.e.l.u.s 26.08.2006. 13:49

Danas Hajduk na kantridi,da dolazi oko 2000 tovara,ali najavljuju i više.Po meni danas bi se mogo odigrati pravi navijački derbi također (neznam kako da se izjasnim).Murjha je tovarima dopustila unos megafona,barjaka i bubnja.
A u nedelju Hajduk gostuje u Opatiji...

s.u.l.e.l.u.s 26.08.2006. 13:50

1. PULA – SLAVEN BELUPO
2. MEĐIMURJE – ŠIBENIK
3. CIBALIA – DINAMO
4. KAMEN INGRAD – OSIJEK
5. ZAGREB – VARTEKS
6. RIJEKA – HAJDUK

Evo parova ovog kola

Vuco 28.08.2006. 01:54

Citiraj:

Autor Zond (Post 506285)
Igrali smo 1989 sa njima, igrali smo 1994 (vec opjevana) i sad 2006 (sluzbene utakmice). Zanimljivost da se i 1994 igralo 15.09 dok se ove godine igra 16.09. :D
A vec zadnje 2 godine igramo sa njima u pripremama, 4-2 i 2-1 pobjede u tim susretima.
Sanse su 50-50.

Kolko sam danas videl, još je Auxerre mislim 3, odozada na tablici. Mislim, ako ih sada ne dobijemo, mislim da nećemo nikad. Stvarno sam bio ponosan na onih 90min u Londonu...
Dinamo mi napokon ima momčad s kojom mislim da stvarno mogu napraviti nešto u Europi.
Htio bih da Chago igra, jer nemrem gledat onog "logoraša" Agića u sredini, ali mislim da, i ako se on oporavi, mislim da će mu trebati tekmi da postane onaj stari...

Kolko sam skontal, ove godine se igra Liga UEFA, što ne? Nakon ove tekme grupiraju se skupine, slična kao i u LP?

Nego, ja mislim da Dinamo ima igrače za Europu (makar to bila UEFA, neka, malo po malo...samo da se nakupimo nekog iskustva) ali ono što ja mislim je da njima fali kondicije za 90 europskih minuta. Kada nema kondicije, pada i koncentracija...

P.S. Da moj post ne bude totalni OT, pročital sam da je sudac danas poništio Costi gol nakon minute zakašnjenja. Što bi? Ima li repriza emisije HNL-a?

Zond 28.08.2006. 02:08

Emisija ide subotom tak da nema nikakve poante ;)

s.u.l.e.l.u.s 09.09.2006. 13:42

6. kolo, 09.09.2006. - subota 16.30 (19.00)

1. SLAVEN BELUPO – HAJDUK
2. VARTEKS – RIJEKA
3. OSIJEK – ZAGREB
4. DINAMO – KAMEN INGRAD
5. ŠIBENIK – CIBALIA
6. PULA – MEĐIMURJE

Evo novog kola,sad možda idem u vž,samo čekam poziv:cool: :cool:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49.