![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Igrao sam samo sa barbarino i nabio ga na 81 lvl. Pokušavam sastaviti Imortal set, ali nikako ne uspjevam (pogledaj na blizzardovim stranicama koje bonuse daje :D). |
da bi sastavio Immortal set moras imat jako puno srece da nades... a cuj, neki nadu, a drugi idu varat... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koje su sve pucacine vrijedne igranja izasle poslije doom-a 3 i half life-a 2, osim F.E.A.R.-a?
|
ooooooo FEAR, to je legenda... jedva cekam neki nastavak.
|
Prey je dobar, to probaj.
|
Citiraj:
sad sam konačno dobio DSL pa ću bacit tu i tamo COD2 ;) |
quake 4 ownage all,pogotovo multiplay
|
Citiraj:
|
i mene zanima koliko te igre piju po satu. igrao sam COD 2 pola sata i skinuo mi je 12mb. to je za mene previse, imali neki fps koji manje pije ili to ovisi o broju igrace i nekim drugim cimbenicima?
|
MAHER, igras legit?
|
Call of Juarez.... probajte to.......to me stvarno iznenadilo...jednio kaj je dost zahtjevna
|
Citiraj:
|
hitman BM!!definitivno!!!!
:fuming:: sniper : |
Citiraj:
|
Pravi rpg je onaj koji se igra dvaput. Prvi put da ga prođeš, a drugi put kad bolje kužiš sistem da napravuš boljeg lika, i da popouniš rupe u priči. Npr. Fallout 1,2, Baldurs Gate 1,2.
|
Citiraj:
|
O Bože oprosti mi,
Vremena i utrošenog života. Instalirao sam opet fallout. Mjesec dana sam doma. |
ovako žao mi je što nisam prije odgovorio ali quake 4 žedere oko 10-15MB na sat,a legit ne znam što je??
|
Citiraj:
|
nitko nije spomenuo Chronicles of Riddick
preporučio bi Legacy of Kain - Defiance ja baš igram spellforce 2 malo mi je čudan engine jer igra puno bolje izgleda iz trećeg lica |
Jucer instalirao Mafiu. Jest da je stara igra, ali se ufuram u pricu, i po meni je puno bolja od Godfathera koji mi suxa...
|
Godfather -> SHITINA kakve nema,
Mafia -> infinite top 10, evergreen... |
Probajte Fahrenhait,neznam kako se piše,odlična igra totalno se ufurate(avantura)
I Oblivion-malo zna nakon nekog vremena dosadit,ali vrijedi igranja.. Također i Morrowind |
Kad malo pogledam,covjek uopce nema sta dobro odigrat.Sporo ide taj razvoj igara (jos sporije onih dobrih),glavno da graficke nove izlaze redovito svaka 2 mjeseca :rolleyes:
Svake godine ista prica,izadju max 2-3 dobre igre koje odigras u 2-3 mjeseca i ostalih 9mj chubish (kao ja) trazeci nesto pametno,naravno bez rezultata. Slabo slabo ta industrija ide naprijed,danas previse gube vrijeme na modeliranje i dizajniranje engine-grafike,umjesto da se koncentriraju na pricu,atmosferu i tematiku igre. Sta je je,PS1 je bio zakon,Dino Crisis 1,2...,Resident Evil,Gran Turismo 1,Silent Hill 1,sad mi mozak ne sljaka ali mislim da bi ih bez problema mogao nabrojat jos 10-15 vrhunskih naslova. Ne preostaje nis nego nadat se boljim danima,ili sam ja jednostavno sto stariji-to kompliciraniji pri odabiru igara,sto takodjer mislim da je slucaj,s 14-15 god svaku sam dozivljavao,ono...totalno,danas,odigram 5min bilo cega i miran sam za 10 dana : nono : Za sad kao utjehu,krivim developere : evil : |
Nije do tebe. Meni su igrice u zadnje 3 kodine KATASTROFA. 3-4 naslova vrijedna spomena.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |