![]() |
ja kupio cijelu konfu , čekam još vražji 8800gt da ga kupim , bio sam na operaciji noge , nemam ništ za radit (osim kakti učit za školu) složio konfu, a nemrem pokrenut je nemam pci-e grafu , skoro da zaplače čovjek XD
neće ti na 9550 pro radit , dao ja frendu, i on ima 9550 , na apsolutnom minimumu za moraš igrat iz 3. lica (3. lice ide bolje i na mom radeon 9800pro dok ptičja perspektiva šteka) , i imat češ max 20fps-a XD |
Vidjet ćemo. I za Oblivion su ljudi pričali svašta pa je bilo igrivo. Nisam još prošvrljao net-om - možda ima kakav mod kao što je bio za Oblivion za TNT kartice i slabije. 3 lice mi odgovara više nego ptičja perspektiva.
Bumo vidli za koji dan kad mi legos dofura. |
Čim napravim mjesta na hardovinju-instaliram.
Konačno:D |
imam mali problem, došao sam do swampa i tamo su one proklete biljke koje izlaze iz zemlje i crvene su boje i nemogu ih nikako ubiti, jel ima netko ideju zašto?
|
Evo i ja napkon se dočepao igre, mogu reć da (naravno, sem loadanja i malo čudne kamere) igra se zasad čini opako dobra. Na 1680*1050, sve maxano do kraja radi jako fino, nekad bude trzava ali više kao da je bug a ne nedostatak snage u kompu.
E, ali mi se random ruši, ono "stopped working" windows error, i zblesa mi cijeli komp, moram restartat. Se to još kome dešava? |
Jel netko vec doso do kikimore qeen? Ocajan sam vise?
|
Upalis onaj shield sign (zuti) i prodjes kroz tunel i onda tamo odes desno,
i kad se buba priblizi razbijes drveni stup s onim wind signom. Kamenje padne i buba je mrtva, eto :goood: |
Hvala. Da mi nisi rekel odinstaliral bi igru. Kak sam bedast da to nisam skuzil.
|
Evo igram već skoro pet dana (na 3. sam chapteru) i igra je fuckin' predobra, ne sjećam se kad sam igrao nešto tako kvalitetno.
Ali CTD-me ubijaju, ruši mi se u pravliu svakih pol sata ili tako nešto i već lagano gubim volju za igranjem...čačkam po forumuma, stranim i domaćim ali čini se da zasad nema nikakvog riješenja. Nekima radi dobro, nekima ne. Najavljen je uskoro 1.2 patch koji bi trebao ubrzat loading times...možda se riješi i rušenje. Naravno, kao i uvijek, dok patch izađe ja ću već debelo završit igru...:D |
Jeste skužili da je Geralt pljunuti Niko Kovač? :D
i moj brat Robert također :D |
i meni se witcher rusi non stop
zato je sljedio uninstall... |
Instaliro, uvjerio se da je nemoguće igrat na mom kompu, deinstaliro i spremio za neke bolje dane.
|
Meni se jos nije ni jednom srušio a igram ga već jako dugo...
Enivej, imam mali problem....ne mogu u drugom poglavlju kupiti onaj gromobran od "kovača" (i njegovog brata isto, hehehehehe) za toranj. Nisam dobio "recommendation" od Zoltana nakon kaj sam ga izvadio iz zatvora, pa se sad ona dva patuljka ne žele mijenjati za gromobran, a ne daje mi ikonicu da ga kupim.... kaj da radim? EDIT: Gugl je moj najbolji prijatelj :-) Otišo sam kod onog drugog prodavača oružja (kaj prodaje vojsci)...... |
Evo, nabacio i ja igru prekjucer i sta reci osim samih pohvala....
Zaglavio sam u swampu, tj. moram naci jos 2 plocice (sta izgledaju ko cpu :) ) koje dolaze u one kamene u zemlji da bi otvorio tower. Sad moram nesto napraviti kod groblja golema, a neznam sta?!?!?!? HELP |
Citiraj:
Moraš nabaviti lightning rod, Kalkstein ti da recept a iskuje ti ga patuljak kovač (i moj brat Robert :D ) ili onaj iz viteškog reda. Onda odeš do druid dede i fino i kulturno ga zamoliš da ti napravi oluju. Onda odeš do golema i opizdiš rod u njega i ovaj se probudi. I onda ide fajt. Koji zapravo nije fajt jerbo ja ga nisam niti jednom dotakao već sam samo jurcao i dodirivao ona tri stupa oko golema i onda je jednostavno krepo. Koliko sam čitao, vjerojatno ga struja iz ta tri stupa dokrajčila :care::care::D |
Citiraj:
|
@mrga: Sad sam i ja skuzil no svejedno hvala. Zanima me dali je do nekog kukca ili sta vec; moram se naci s Zoltanom (ili kak se vec zove onaj patuljak) u onoj krcmi u gradu no gada nigde nema?!?!?
P.S: koji si lvl bil kad si ubijal golema, ja sam sad 12 ili 13 i nekak mi se cini da se mozda malo previse zurim s igrom, tj da sam do sad trebal biti malo veci..... I jos jedno pitanje: koja je finta s dobivanjem srebrnih i zlatnih talenata 100broncanih=10srebrnih=1zlatni (sto bi malo glupo bilo)?!?!?! To mi nije jos jasno. za sada sam dobil samo jedan srebrni i to tako da sam napravil neki potion koji mi ga je dal... |
Zoltan je ili u krčmi ili kod Vivaldija (najčešće)...zna se još okolo šetat...
Kaj se tiče talenata od chaptera 3 stalno dobivam srebrne, ali mislim da je to do expirience levela (oko 200 000-250 000 počinju srebrni) - ne pada mi niš drugo napamet da ovisi... |
Nakon 15og lvla idu srebreni.
|
e, sad sam baš posexal princezu na onoj fešti :D
Sad sam otišel van i tam se svađdaju on neki lik (mislim da je spijun) na T i onaj vitez. Koji je u krivu- tj. kojega ste vi ubili. Ili ste ih ostavili na miru i povukli se (sta imam i ja u namjeri)??? |
Jel netko došao do levela da može radit bombe (treba silver talent)? Ja sam si to omogućio al ne znam kak ih raditi....jel treba neku knjigu pročitat?
|
pa trebaš vjerojatno ko i za sve drugo recept
|
Trebaš knjigu pročitat za radit bombe.
Ja se uopće nisam zamarao sa tim... |
evo, ja sam baš dogural na 18lvl. Sad se borim s onim popom u swampu kod lumber campa protiv salamandra.
|
samo da vas pitam, koji ste bili lvl na pocetku IV chaptera?
|
ljudi dajte mi neki opis igre u usporedbi sa NeverWinter Nights 2, Baldurs Gate 2, Diablo 2, itd. čemu je naksličnija, jel je vrijedi nabavit???
|
Na početku 4.poglavlja sam bio oko 22-23 levela...sam sam na sredini, pa sam 27. level....
|
ja sa sad 25lvl i upravo sam zavrsil onaj quest gdje moras oslobodit Alininu dušu. Sad moram ukrasti kravu :D i dati je kao zrtvu Dagonu (ili kak se vec zove). Imam osjecaj da ce me nakon ovog questa svi u selu mrzit :)
|
skinuo sad demo
2gb za tu velicinu obicnog demoa ocekujem da dodje u paketu sa jos 2 full igre... ali instalirah bez beda, udjem u options da namjestim detalje i vidim po defaultu sve na maximumu, cak i 4AA i 16AF aj dobro, necu se bunit :D krenem igrat i sto dalje napredujem u igri (u demou je slobodan cijeli prvi chapter) sve bolja grafika (iako sam morao ugasiti 4AA posto mi je framerate 30, a kad je iskljucen preko 50) gameplay mi se zasad svidja load time mi nije predug, mozda kojih 5sec za indoor i kojih 10sec za outdoor levele |
evo ja sam na chapter 5, lvl29.... Sad skupljam djelove za Reaven armor...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |