![]() |
nije previše, tako je svima. ti ideš logikom ako je isdn 128 k necega/sek i ima ping 80, da mi koji imamo 512 što je 4 puta brže pa bi trebali imati i ping 4 puta manji? ne. ping nema previše veze za propusnošću, npr sad ovo dizanje brzina neće niš utjecat na ping, korisnici najbržeg i najsprorijeg dsla imaju isti ping.
|
je, previse je
i ne, ja definitivno ne idem tom logikom sjecam se u pocetku kada su poceli uvoditi adsl da je ping bio oko 50, kvaliteta usluge im bas i nije nesto s obzirom na to koliko placamo |
Citiraj:
|
a je, imaš pravo, ping do 80 se podrazumijeva s adslom, al eto bar se nisu pravili mutavi kae to kaj će vam to nego samo fino ubrzali i nazvali provjeriili dal sve ok.
|
Meni kao da su već povečali brzinu:
LimeWire - 40kb/s + Download SiSoft Sandra 75kb/s + surfam ugodno 20kb/s Weird... |
ajdte vi kojima su povećali brzine provjerite na nekoj stranici za mjerenje brzina, meni piše 1Mb/s a kad provjerim ono 460kb/s, čini mi se da je modem preslab
|
meni piše: internet connection status
speed:512.0 kbps tak da nisu još promjenili ma hoće sigurno za par dana... |
Citiraj:
Ali sta je je, smradovi pljackaju na veliko, a ovi u sloveniji imaju 50 puta bolje veze i nikakve pakete, sve flat! grrrr |
|
|
siemens a-100
Rx data rate:512kb/s Tx data rate:128kb/s očito da modem ne podržava 1Mb/s, evo kako oni kradu ljude, piše da se spojio 1Mb/s a ono ćorak |
Citiraj:
|
onaj siemens a100 ti podržava do 8Mbit download i 800kbit upload.
http://www.siemens.ch/index.jsp?sdc_...d=16606177819& |
Citiraj:
i da modem neki kazu cak da podrzava 8/1 vezu iako sluzbeno ne pise tako... |
Koja glupost. Daj mi kaj se mene tice 256/92 vezu, ali daj FLAT :smoke:
|
Mogu stavit i 30 ili 40kb/s ali neka daju jeftiniji FLAT
|
I kad bi vam dali FLAT onda bi ste trazili vecu brzinu za par mjeseci, kada vidite kako kilavo ide. Ja sam imao flat i stvarno sam se nervirao kada sam jtio nesto ekspresno, a ovaj tuki prespor.
Ako ocete sporije a FLAT tu vam je DCM i Globalnet. T-com mora imati vecu brzinu jer time prisiljava i konkurenciju na to. Prema tome sta se bunite? Oces sporo neograniceno uzmi kablovski net, oces brzo uzmi maxadsl i gotova prica. |
Ja imam isdn(128kb) i to mi je dovoljno
|
Evo i meni digli jutros :D
x Total rates: 113.7 kbytes/sec Broadcast packets: 0 x x 166.6 packets/sec Broadcast bytes: 0 x x x x Incoming rates: 105.9 kbytes/sec x x 95.6 packets/sec x x IP checksum errors: 171 x x Outgoing rates: 7.8 kbytes/sec x x 71.0 packets/sec x |
MEEENIII JOSSS NISSSUUU DIGGLII BRZINUU!!!!!!!!!!!!!
ARGHHH!!! |
Nisu ni meni, i bolje da nisu. I ovako imam još 150MB za 6 dana.
|
Meni su digli sinoć/jutros. Uglavnom oko 3 kad sam došao doma brzina je bila dignuta.
|
Citiraj:
|
Ma to nas T-com zapravo samo priprema za FLAT :D
|
jer zna netko kad bi trebali dizati brzine u osjeckoj regiji?
|
@h3lld
ako imas flat nazovi SZK i zamoli da ti sto prije promjene brzinu, jer 'ko bajage mislis ukinit flat sljedeci mjesec, pa da se jos naskidas dok mozes. To ti je meni upalilo zadnji put kada su dizali brzine i to sam nazvao prvi dan kada su to poceli radit i dva dana poslije sam imao. A sada je proslo 5+ dana, pa nisu promijenili, nit sam ih zvao nit mi to igra neku ulogu u zivoti kada sam se skino s FLATAa prosli mjesec. @zvijerko nece oni uknuti pakete i uvesti samo FLAT jos minimalno godinu dana, ekonomski im je ovo isplativije, makar dok nedode ozbilja konkurencija ili se nesto promijeni pa se nase trziiste liberalizira, a to nece skoro jer je saborska sjednica za to najavljena za 2007. |
Jel netko ima problema s vezom u zadnjih par dana,brijem da je to zbog ovih šaltanja u veću brzinu :D
|
mislim, meni treba da dignu brzinu do 1.7 jer onda tek imam FLAT, nist, nazvat cu pa pitati, tko pita taj ne skita ;)
|
@raf
Znam ja to jako dobro, a onaj smajlić znaći da se šalim, jel :D |
ma znam, ali da ljudi znaju kakva je situacija i kada ce bit :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |