![]() |
aj ne****te vise da ce nas razvalit brazil.....se***e bez veze,ocito niste za hrvatsku....po vasem nebi ni trebali grat s njima da im damo odma 3 boda jel??? stvarno bezveze klafrate...
evo i prvo poluvrijeme australije i japana gotovo ,japanci ko kamikaze lete na sve strane ali ja mislim da ce to na kraju biti nerjeseno !! australci lome kidaju biti ce tu jos koji zuti do kraja a mozda i crvendac.. pa možeš ti biti koliko hoćeš za hrvatsku ali 4 komada nam ne gine |
pa možeš ti biti koliko hoćeš za hrvatsku ali 4 komada nam ne gine
|
GOOOOL
Australija izjednačila 1:1 |
Australija povela 2:1
|
3:1
|
Citiraj:
OMG koja utakmica izmedu klokana i rize koja je zavrsila 3-1 za klokane....zavukli 3 komada u zadnjih 8 minuta...... bilo je napeto ko u tvornici tregera!!: lol2 : |
ajme ljudi boli glava koja tekma luda,ovo nebu dobro,s australijom smo u zadnjem kolu to bi moglo odlucivati o svemu,pa zakaj nije nerijeseno ostalo to bi nam bilo full pasalo....
|
Citiraj:
|
austarlija me ugodno iznenadila , zasluzeno su dobili
japanci su pookazali nista. zadnju tekmu igramo s Australijom . vjerujem da ce to odlucivat ko ce proc dalje. dovoljan bi nam bio i bod s japanom (recimo da imamo los dan) ak dobijemo australiju . |
Koje je ovo rasturanje bilo !!!!!
3:1 onaj predzadnji gol australaca... jedan od najljepših golova SP-a |
japanci nemaju pojma, kao ni australci
ovom tekmom nam je potvrden prolaz |
svaka cast cesima doslovno su razvalili amere...utakmica jako dobra sta reci neko svaka cast ceska!!
|
samo kaj su im ameri dobro razbili onog jednog...
|
Odlična igra čeha... Rosicky je fantastičan igrač. Arsenal je napravio dobar posao.
Ovi brazilci mi se gade! Tako su puni sebe! Mislim da i ona reklama za karlovačko pojačava moju zgađenost njima :D Da bog da ih sutra pobijedili 1 : 0 i da gol padne u 90-toj. I to tako da ronaldo napuca loptu i ona se od kranjčarove guzice odbije u didinu mrežu : goood : |
1:0 ?
nema šanse brazilci da gol ne zabiju... bez 2 komada nece s terena otic... |
Evo danas uplatio u kladi
Brazil - prolazi skupinu kao prvi Italija - prolazi grupu kao prva Italija - Gana 1 Češka - SAD 1 Njemačka - poljska 1 Španjolska - Ukrajina 1x Brazil - Hrvatska 1x Nadam se onom x-u protiv brazila: cheers2 |
Gledate tekmu Italija - Gana? Teče 30minuta i do sada je več bilo 5 90% situacija za ganu... samo kaj su likovi neprecizni do jajaja... šteta..
|
Predivan gol Pirla!
Forza Milan! :) : goood : |
Citiraj:
a prvo poluvrijeme utakmice italija i gana odlicna ....stvarn utakmica koja zasluzuje gledanje... BTW sutra ce utakmicu Hrvatska-Brazil pratiti preko 550 miliona ljudi : roller : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Budi optimističan a ako ne pratiš nogomet bolje šuti i raspitaj se malo kada je uopće utakmica:cool: |
Citiraj:
Ako naši izgube,kao protiv francuza "98 biće opet puno izudaranih metalaca pred "rupom":p :D |
Citiraj:
kolko si stavio kolki dobitak? |
odlicna utakmica ..talijani bolji a i gana nije nista puno losija samo nisu znali realizirat one sanse ...
|
Italija je po meni definitivno favorit prvenstva
|
Citiraj:
E samo da sutra nasi dobro odigraju...AJMOOOOO.... |
Ma dao Bog da talijani ni skupinu ne produ (iako znam da to nece bit tako :(), a sto se tice Gane, bas mi je fuuuull zao...inace mi se svidaju sve te outsiderske drzave, pogotovo africke i Trinidad & Tobago...
|
dosao je i taj dan!!!!!!
|
dosadašnji dojmovi SP-a.
igra se dost dobar nogomet, žao mi je i Obale Bjelokosti i Gane jer su stvrno igrali lijep nogomet uz puno trke i dribilanja, još da srede preciznost i ože bit jako zanimljvo. Tajni favortiti Česi! Iako se treba vidjet kak će bez Kollera i Baroša. Digići imali puno sreće u prvom poluvreneu u drugom nisu dali bliže se približit od 30m. Švabe, od Kosatrike pobrat dva i skoro tri gola iz tri prilike, neka jača momčad to može fino iskoristiti, no to je bilo bez Ballacka. Japan i Austlija, puno truda malo umijeća. oboje igraju pomalo prljavo. Kostarika i Ekvador, Kostarika bezvezna, vreća za napucavanje grupe, Ekvador dobri mogli bi švabima napravit probleme. Niziozemska, dobri no ipak slabiji nego inače. tekma danas. ako se budu išli nadigravat i uspiju može podići samopouzdanje momčadi, no ipak očekujem poraz ikao se nadam remisu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |