![]() |
1. dojnk
2. Mortal 3. Wolfram 4. SaleFFS 5. Skorn 6. Kokonat 7. Acer 8. Don |
Citiraj:
1. Doink the Clown 2. Mortal 3. w0lfram_ 4. SaleFFS 5. Skorn 6. coconut 7. Acer 8. Don 9. Renesis? Fino, ljudi se skupljaju, mogao bi to biti pravi dernek :) |
Citiraj:
|
1. Doink the Clown
2. Mortal 3. w0lfram_ 4. SaleFFS 5. Skorn 6. coconut 7. Acer 8. Don 9. Renesis? 10. aski - ako budem u Ri |
Citiraj:
:zdero: |
mozda bi se i ja mogao zaletit...
|
Nisam nesto popularan na i nisam puno na pce, ali najvjerojatnije dolazim. Skoro bilo kad mi pase.
|
Pa mogao bi i ja doći, mada nisam baš aktivan u zadnje vrijeme :fiju: na forumu. Samo nesam skužio je li termin određen ili nije? Dakle koje su prostornovremenske koordinate meetinga?
Pokušati ću odnekud iskopati sliku sa IMHO prvog RI meetinga iz Češke pivnice na kojoj smo bili Renesis, Acer, SniperWolf i ja. Sniper, jesi ti diplomirao u Trstu od tada? |
Nije još određen datum, evo ja predlažem subotu 05.02. pa se izjasnite o tome i dopišite se na popis vi koji još mislite doć :)
|
Moze,meni odgovara 05.02,jedino bi trebali mjesto jos dogovriti.
Molim ostale da potvrde da li im pase datum te iznesu eventualne prijedloge gdje bi se mogli naci (naravno mora biti mjesto gdje ima za calabrcnut nesto) :) |
meni isto pase 05.02., sta se tice mista, ja ostajem pri svom prvo prijedlogu, dakle zona na kantridi :chears:
|
I meni paše... Zonu također prihvaćam kao lokaciju
|
Pase i meni,pricekajmo jos ostale da se izjasne,ali bi mogli u globalu prihvatiti 05.02 u Zoni.
|
I meni odgovara.
|
mislim da sam cak i doma tada. u zoni nisam nikad bio, ali ako je meso dobro..
|
Meni odgovara i datum i lokacija.
|
Citiraj:
|
kod teretane??tj do teretane.
|
Citiraj:
|
Ne možeš falit - uz dvoranu imaš stepenice i na dnu produžiš ravno. Teretana je desno od Zone.
|
Dal ovaj meeting vrijedi ili ste odustali :D
|
Citiraj:
|
Nismo još ni vrijeme dogovorili. Klaune, obzirom da si svaki dan u RI, mogao bi napraviti rezervaciju kad dođe vrijeme.
|
Citiraj:
Prije toga nam je naravno potreban broj ljudi koji će sigurno doć. |
Citiraj:
|
Vjeruj mi, rezervacija je potrebna. Pogotovo za veća društva kakvo će, nadam se, biti naše.
|
Citiraj:
|
Ajmo junačine, brojimo još sitno :D
Vrijeme je za konačnu listu, dogovaranje u koliko ćemo sati i da, tko će rezervirati :D 1. Doink the Clown |
1. Doink the Clown
2. Acer Recimo oko 18:30-19:00 bi bilo ok vrijeme,a mogao bi netko to tamo prolazi navratit pa se malo raspitat za rezervaciju. |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ ako se treba zaletit mogu i ja, al mislim da se to da sve rijesit telefonski? sta se tice vrimena, sta se mene tice moze ovih 18:30 - 19:00 :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |