![]() |
da li je netko probao igrati preko neta ili u LANu ?
|
Citiraj:
|
ja i prijatelj svaki dan igramo preko hamachija i ide odlicno
|
e, to me zanimalo, kako radi prek neta jer su generalsi bili dosta lose izvedeni po tom pitanju ....
|
Citiraj:
|
Ima li tko za veceras oko 22h da je voljan igrati 2v2 preko hamachija?
Imam vec jednog, trebaju nam jos dvojca. |
Citiraj:
|
imate patch 1.2 ?
|
Citiraj:
|
Imamo 1.3
Ako tko hoce, nek mi se javi na pm pa cemo se dogovorit. |
grrrrr,što se to događa xp nanovo instaliran,warfront komp restarto,tiberium opet komp restarta,pod vistom warfront radi a sigurno će i tiberium,wtf,93.71 driveri.
hm pod vistom radi normalno,jučer malo odigro 90% ne ne puno manje recimo 75%,premalo različitih jedinica. |
jle itko ima problema s hamachijem? Kickove iz rooma, slabo pinganje, pa u lobyu treba treba otplesat da bi se svi vidili....
|
Citiraj:
sad malo kopao po netu razloge restartanja kompa kod pokretanja igre,i zaključio da kad disejblam onboard zvuk igra se normalno pokrene ali bez zvuka. |
Citiraj:
Treba nam 2 (ili više igrača) da igramo večeras preko hamachija, ajmo ljudi igra je super u multiplayeru. :chears: :chears: |
Jel ima neko save, GDI campaign, ono sa NOD-ovim skladistem. Naznam kak se zove, samo znam da dobijes na pocetku Rig, 4 tenka i sacicu ljudi. :D
Slucajno sam prebrisao save. :fuming: |
ja nemrem lodad campaign od kad sam stavio 1.03 :\
|
@stripy - skini "ispravak" za 1.03 (hint: vitalni)
|
na to sam i mislio. i dalje se zrebjka pri lodu savea
|
ma di su sakrili silos??i one ostale podgrađevine,stalno čujem potreban silos,igram skirmish.
|
hehe, silos ti sluzi da storash vishka tiberiuma tj kad imash "previse" love.
pod "shtit" tabom ti je. |
:goood: i haveee ittttt.....hehehe...idem instalirat za 4 min.....oh...:care:kane...:care:
:D |
Ovi video isječci s dodatnog DVD-a "making of" i sl. su bas zakon :)
J. Kucan (Kane) se skroz simpatičan lik, vidi se da nema manire ostalih "zvijezda" ali se barem pošteno potrudio kvalitetno odigrati lika za razliku od ostatka ekipe čija gluma podsjeća na "Zabranjenu ljubav" :o |
Citiraj:
Igra je odlična... Jedino je gluma u filmovima izmedju misija jadna... :) |
ma ovo je goli q.... preko hamachija... pa ne mogu vjerovat da nema niko problema? Jos nisam zaigrao postene partije, u lobyu je sve 5 kad netko hosta nikako vidit igru
|
Citiraj:
|
@Behrooz - kakvo vam je stanje s firewallovima, routerima i sl?
Stavi v1.3 i sve bi trebalo raditi kao podmazano. BTW: hoces veceras bacit 2v2? |
Citiraj:
bi drage volje,samo ne vjerujem da će mi radit :( |
Citiraj:
|
Svaka čast optimizaciji ,radi na mojoj konfi u 1024/768 na low/medium mišungu :D
anyway igra je zarazna jako,btw su vam ikad uspjeli ubit mamoth tanka ,meni dosad ne (skirmish) :D |
Jel moze link od patcha (kane edition) i ispravka na pm :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |