![]() |
Probao igru, isprva mi se cinilo kao nesto prosjecno, ako ne i lose, ali nakon malo vise igranja, sve mi se cini da cu igrat do kraja :D.
Grafika je OK, mada ne mogu vdijet sve u detalje, ali peroW1 je dao dobre screenshotove kako to u potpunosti izgleda i sve je veri najs :D Sto se tice pucanja, nisam primjetio neku veliku nepreciznost, vecinom ciljam u glavu ili u prsa, cesto i metak po metak i sve prodje lijepo, cak i na vojsci. Do sada jedino sto mi se ucinilo banalno: dijalozi se svode vecinom na iste stvari, questovi takodjer, neprijatelja je nekad i malo previse cak i za najslabiju razinu tezine. A ono sto mi se ucinilo posebno glupo, u onoj misiji kod one agro firme, sva vojska stoji na istom mjestu i pricaju sve u isti glas te se ponavljaju, tek kad se krene na njih pucat razbjeze se i onda se razmjeste na pozicije. AI je tak-tak, uglavnom svatko radi sto treba raditi :D |
Sada rokam s 1 metkom otkada sam dobio nadogradnju za pusku.
Da vas nekaj pitam dali ili se meni cini da se postavke povecavaju kako koljes s jedni te istim oruzjem ili sam postao bolji u ciljanju. Jos mi nitko nije odgovorio kaj treba napraviti u labu kako otvoriti ona vrata di onaj lupa, tu sam misiju dobio di se odrzavaju borbe u tom kampu ( di one đukele leze po cesti ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: Bravo, zaslžio si :chears: |
Citiraj:
P.S. Sorry na duplom postu |
Meni igra neradi na 32 bitnoj visti :( Ude u igru, cuju se sasvim normalno zvukovi od uvodnih reklama ali bez slike, i kad produ doticne reklame zbrejka se i javi neku gresku. Je li netko imao takvih problema i ako je kako ih je rijesio? Instalirao sam najnovije updateove za directx i imam najnovije sluzbene drivere - 100.65.
Mozda i bolje da mi neradi jer sam nikakav ovih dana s vremenom ali samo da je vidim (i odigram koji sat) :D |
jeli ko nasa kod za vrata u lab - 16 ?
|
meni je bio 1243 ako ne pomogne kod ti je kod vojnika ( krepanog ) di ti ona vatra ide po sobi ( kruži ) on ti je u kutu
|
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic...3431&start=300
navodno 'pomaze' kod performansi.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
1280x768,skače na 150fps-a,nema trzanja...probajte! |
mislim da je to koliko para toliko muzike...
jeli tko probao pa pa stave screenshot jeli ima gubitka kvalitete i koliko... p.s. evo probao sam, igra se stvarno ubrza duplo na nekim mjestima, ali koliko sam vidio iz usporedbe screenshotova , iskljucen je dinamic lightning tj, kad opali munja ne zasvijetli cijeli ekran neko sam neki objetki... ko ima slabiji stroj i moze prezivit bez toga svakako preporucujem... |
jel se još kome događa ovo,idem na exit to windows,i niš ,crni ekran moral sam ga restartat ručno...isto tak dok stisnem ctrl-alt-del,iziđem na desktop,al nemrem ga ni iz task managera maknut,zamrzne se,nema veze s ovim gore modifikacijama pošto mi je tak i bilo dok sam ju instaliral...mišljenja,savjeti dobrodošli...
|
to je bilo i meni dok sam tek poceo igrat igru, sad je puno bolje, nestalo je kako igram igru, doduse, dosta sam namjestao settingse dok nisam nasao sweetspot izmedju grafike i performansi, moze bit da neka opcija rusi igru...
|
sinoć smo kod frenda probali na san digeu 3700,. 1 gb rama, 7600GT, i to na DELL 24" !
u rezi 1920x1200 !! igra sa isključenim dynamic lights, ali na MAXIMUM details radi skroz tečno! kad upali dynamic lights, framerate je valjda 20. ja sam se iznenadio. i da, dell 24" je prosječan monitor, nije tako dobar koliko ga se hvali. |
da dynamic lightning ubija framerate, ali i daje poseban feeling igrici... imho ja bi radje to ostavio i smanjio malo detalje...
|
i dalje se vidi kad munja opali, i te fore, jedino vatra nije toliko realna u prostoriji ko s dynamic lightning.
|
Dobra je igra, ne legne na prvu loptu (bar meni nije) ali mi je sad ok.
Čak dobro i ide sa X1900 AIW na 1680x1050. Jedino mi nakon par sati igranja počinje igra naglo usporavati pa moram sejvat i izaći. Probao sa dvije grafe-isto. |
Kad imaš kramp od kompa:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam ova dva dana uzeo pauzu od stalkera... kad provedes 4 dana skoro neprestalno u zoni (male pazue za spavanje i hranu) moga bi dobit ptsp :D , em je radijacija, nitko te u zoni nevoli, brr... sad malo ljetam u fligt simulatoru da smirim zivce :D @jelc igra ima dosa bugova ali nisam primjetio da usporava nakon dugog igranja (neki memory leek ?) jesu ti windowsi ok ? |
Citiraj:
|
Ako se dobro sijećam, kod za druga vrata je 9524
|
Citiraj:
Citiraj:
To me valjda komp podsjeća da treba svaka 3-4 sata napraviti pauzu:) |
Citiraj:
mogli su to ipak malo suptilnije napraviti :kafa: |
thx idem odma probat :-)
@jelc probaj malo se igrat sa opcijama u igri, meni je u pocetku igra bila skroz nestabila, a sad je sve ok...(doduse nesjecam se sto sam sve izvrtio..:-) |
Jel zna netko kak uči u onaj fab16(prevelika je radijacija) tamo bi trebalo biti ono super odjelo? To je na onom Yakar(valjda sam dobro napisao:D) jezeru.
|
aaa meni sutra stizee :nuts::banana:
|
Citiraj:
a u lab kod tog jezera nemozes uc (sa gornje strane) dok ti doktor ne da misiju... udjese u taj lab ispod zemlje koliko se sjecam |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |