![]() |
covjecece, vidjeh na cebitu p190 (valjda je to taj), 2 napajanja - jedno za diskove i ostala sranja (sata i ide) drugo za maticnu i grafulje.. 1200w ukupno...
kuciste je OGROMNO, ima iza mjesta i rupe za cabel management, sa strane je 220mm vent, iza i dolje 120mm vent, gore 2x140mm vent :D omg, pitao sam lika ako bi ga prodao zadnji dan, reko je mozda i dao mi broj telefona pa ga mozda i ubodem :)) nadajmo se vidjehi p182, crni je ali malo drugacija crna nego obican p180 (neznam kako objasniti) pitao sam i za problem pakiranja p182 u kutije od p180 pa su odgovorili da su to nes za***ali u tamo u aziji (lol).. uglavnom javna tajna haha :) slikice uskoro ;) |
Malo si se preracunao :D
sa strane je 200mm vent, a gore su dva 120mm venta. http://www.xyzcomputing.com/index.ph...1&limitstart=1 |
not true, izgleda da su promjenili ventove gore jer su gore veci nego iza...
ovaj sa strane sam krivo napisao, da, 200mm je |
Da ne otvaram novi topic: s cim ocistiti bocne stranice na p180 silver? nisam bas pazio kad sa stranice skido, i sada mi je kuciste svo musavo, sa suhom krpom nejde.
|
Evo kao novi vlasnik Anteca moram napisati dojam koji sam stekao. Prije ove kante imao sa Stacker-a, i ako ćemo pričati o hlađenju Antec se ne može mjeriti sa Stacker-om. Na Strackeru sam imao naprijed 3x120mm na 7v i 2x120mm na 7v otraga. Razlike su 2-3 stupnja manje na Stackeru na bilo kojoj komponenti.
Svi spominju ove ventove koji se dobiju s kantom. Opet ako usporedimo ove ventove s Xilancom razlika nebo i zemlja. Antecovi ventovi moraju raditi na 5v jer sve ostalo je glasno. Na 5v propuh skoro nikakav. Xilance na 7v jednako tih kao Antec na 5v, a propuh od Xilance-a u najmanju ruku duplo veći. Krajnji dojam kučišta je da brutalno dobro izgleda, ima dobro riješeno hlađenje(ali samo dobro), ima par dobrih trikova i na kraju tiho je. Ne mogu reći da sam razočaran kantom jer mi je misao vodilja bila dobro hlađenje i samnjivanje tišine, ali s obzirom koliko su ga nahvalili očekivao sam više. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |