PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Path of Exile 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=316978)

picajzlaaa 14.12.2024. 22:04

Citiraj:

Autor Eladio (Post 3779644)
Evo upravo prešao act3, lvl48. Ostale mi neke gljive u inv moram skuzit koji quest sam zaobisao (sreca lako se vracat u bilo koji act) :D
Od kako sam dobio skill comet sad je još lakše jer imam i solidan dmg :)

Te gljive su ti kod lika na vrhu one piramide na Act3, naći ćeš ga na jednom djelu, kuha ogromni kotlić sa nekakvom zelenom juhom. Ubaciš mu tri gljive, RGB boje i on ti da nekakav gear. Ali skužio sam da lik prodaje odlične amulete i ringove često, tipa ring sa Chaos res ili Lucky find i to dosta redovito pa znam njemu otić pogledati šta prodaje.

Cool video :goood:

tuna3 14.12.2024. 23:01

Meni je ovo jebeno ali jednom kad uđem u mape ne vidim se kako igram ovo više od 1h u komadu. Moraš konstatno igrat i pazit, što nije nužno loše ali treba bit i neki lakši content za dekompresiju

Eladio 15.12.2024. 01:06

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 3779669)
Te gljive su ti kod lika na vrhu one piramide na Act3, naći ćeš ga na jednom djelu, kuha ogromni kotlić sa nekakvom zelenom juhom. Ubaciš mu tri gljive, RGB boje i on ti da nekakav gear. Ali skužio sam da lik prodaje odlične amulete i ringove često, tipa ring sa Chaos res ili Lucky find i to dosta redovito pa znam njemu otić pogledati šta prodaje.

Cool video :goood:

Evo kad ti se sviđa, bit će još, za početak par bosonja :fiju:

Tu npr. vidiš koliko zid dobro štiti :D

Easy :fiju:

Citiraj:

Autor tuna3 (Post 3779673)
Meni je ovo jebeno ali jednom kad uđem u mape ne vidim se kako igram ovo više od 1h u komadu. Moraš konstatno igrat i pazit, što nije nužno loše ali treba bit i neki lakši content za dekompresiju

Ma i igram opušteno (ovo mi je da odmorim od WF rankeda), uglavnom kad vidiš šta drugi izvode, ja sam noob :chears:

picajzlaaa 15.12.2024. 02:33

Cool, mislim da su neki dan baše nerfali ovaj cast on freeze, to je ubijalo, ali vidim da i sada radi. Ice wall je jeben.

Eladio 15.12.2024. 03:08

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 3779682)
Cool, mislim da su neki dan baše nerfali ovaj cast on freeze, to je ubijalo, ali vidim da i sada radi. Ice wall je jeben.

u biti nemam jos cast on freeze.. nemam dosta spirita..
uglavnom combo je wall+comet+ice bomb, + ponekad curse hypothermia
wall ne samo da sluzi za defense, vec radi dmg kad ga bacis na nekog + radi dmg kad ga raspucas
bustao sam critical dmg
malo mix mana recovery i energy shield recovery i tako... improvizacija u hodu :D

Ps
Ovo je dobro znati https://youtu.be/r4LeBA576VI?si=lctvdtfx-0zFs4ZZ

mamutarka 17.12.2024. 00:51

gledam ove tvoje daily klipove sa sorcikom, i baš mi se igra sad frost sorcika :D

a sa warrior titanom sam tek do 2. acta došo :D

Eladio 17.12.2024. 10:57

Ma ja to laganini i opusteno
Tek sam jucer skuzio da sam tup sto ne koristim skill "frost snap" protiv bosonja..
Nisam u biti jos ni zagrebao u mogucnosti i opcije tih skillova, trebalo bi proucavat pasive skill tree i skillove i moguce kombinacije s opremom, dok ja old school grindam .. :o
Koliko sam vidio lightning sorc je trenutno laksi build..
A infernalisti i deadeye dominiraju ako kreces ispocetka njih razmotri :D

Eladio 18.12.2024. 18:27

Netko je spominjao colossusa prije :o

Evo ga ponovo ACT "5"

kiki86 18.12.2024. 20:38

ima sanse za ubost free key za ea? znam da se dobije jos neke stvari kad se kupi onaj ea supporter, al samo bi probao igru, neznam koliko su darezljivi sa kljucevima?

gunther 18.12.2024. 23:12

Kada sam platio 28 ojra bili su darezljivi i dali key...

MadManBD 19.12.2024. 14:49

https://www.youtube.com/watch?v=2SapQf3G56c

Ovaj build od Palsterona, ne sjećam se kad sam se ovako zadnji put zabavljao :D

lvl 74 zasad i melje mape, tier 4 tek rješavam, predobro!

vahha 19.12.2024. 15:36

Nikad mi nije bilo jasno koja je fora (inace ljudima) kopirat tudi build od osobnog istrazivanja igre uz pogreske/pokusaje?!

Mozda u nekom krajnjem slucaju ako stvarno ne ide, ali do tada vjerujem da osoba ima masu sati igranja/zabave sa tom klasom, da mi se cini bolje istrazit novu klasu.

Inace slazem se igra je ful dobra/zabavna.

Eladio 19.12.2024. 16:05

Ja sam tek lvl60 act6, za sad je sve easy,
ali ne jurim previse jer comet skil je spor pa puno bacam wallse i tako..
Idem mic po mic i cistim kako to noobsi vec rade :D

Uopce jos ni ne kuzim hrpu stvary, neda mi se proucavat sve te skillove, i opcije pa npr to neko skupljanje energije za te neke skilliove, i sl. Previse klasa i opcija.

Passive skill tree mi je vertikala :D
Gledam jos 5-6 lvla mogu ovako a onda bi trebao ozbiljnije skrenuti i biti će vrludanja :D

Sreca jedino nije preskupo placat to vracanje passive pointsa

Ps 2vahha
Ekipa koja farma puno im je to fora.
Usput probaju hrpu builda, brže nauce opcije i tako onda prije krenu spajat svoje neke buildove..
Ja sam u tom smislu zapeo, sporo napredujem/
ucim, ali u duhu tvog komentara nigdje se ni ne zurim..
Ali brijem da isprobam tako par builda bi prije skuzio dubinu opcija, i kvalitetnije bi mogao onda istrazivati neki svoj put. Jer trenutno je to tapkanje cupkanje :D

chare 19.12.2024. 16:36

Citiraj:

Autor MadManBD (Post 3780383)
https://www.youtube.com/watch?v=2SapQf3G56c

Ovaj build od Palsterona, ne sjećam se kad sam se ovako zadnji put zabavljao :D

lvl 74 zasad i melje mape, tier 4 tek rješavam, predobro!

Imao slican build ali u endgame mapama je (pre)spor, pogotovo na bosevima i rare mobovima ( igrao sam ga od 1 do lvla 67 te se tada prebacio na lightning arrow i razlika je ogromna).
:chears:

The Exiled 16.01.2025. 22:11

Citiraj:

Elon Musk throws tantrum after being exposed by gamers, leaks YouTuber's DMs and seemingly takes away his checkmark:kafa:
Citiraj:

Professional manchild and Tesla billionaire Elon Musk is deeply unhappy that he's been caught faking clout — and now he's throwing a tantrum, taking away the toys of other tykes who were mean to him. And no, this isn't some far-fetched analogy. Earlier this month, Musk compellingly accused of masquerading as a top-level player of the recently released free-to-play action RPG Path of Exile 2 (PoE 2) by paying a skilled gamer to level up a character to the top game's top echelons.

During a January 7 livestream on X-formerly-Twitter, the platform's owner struggled with the very basics of the game, failing to even reliably click certain UI elements. In other words, there was no chance this was the same gamer who'd been controlling a character that would've required many hundreds of hours of grinding to level up. Then the character mysteriously perma-died, sparking conspiracy theories that Musk had killed it due to his own incompetence.

Some of the game's most well-known players mocked his ruse extensively on social media, calling him out for a bizarre "ego-trip." Now, Musk has seemingly had enough of being made fun of. In an apparent attempt to silence his critics, the richest man in the world took aim at American YouTuber Zack Hoyt, a streamer who goes by the handle Asmongold. Earlier this week, Hoyt published a 32-minute video on YouTube, discussing how Musk won't be "getting away" with parading as a top-level gamer — one of countless takedowns of the billionaire's childish antics on the video platform.

Days later, Musk took to X-formerly-Twitter, sharing screenshots of DMs between him and the controversial streamer, a privacy-invading practice that — as a Community Note appended to his tantrum points out — is "generally against the platform's Terms of Service (ToS)." Hoyt's blue check mark on the platform — a symbol that used to show someone's identity had been verified, but which Musk degraded to something anyone can get for a monthly fee, with disastrous results — also vanished.

:lol2:
Bokte, Asmongold i hrpa gamera budu dokrajčili Elona, a ovaj ne kuži kome točno se zamjeril s ovim pizdarijama.:):D

DoxyTheCroat 17.01.2025. 12:13

Ljudi ne shvaćaju moć viška vremena znojavaca u podrumima sa dobrim internetom.

The Exiled 17.01.2025. 12:22

Rastavljaju ga na sastavne dijelove, a Elon bude moral kupiti sve društvene mreže i streaming servise, ako želi obrisati sramotu, laži i prevaru, makar i onda ne bude imalo efekta.:):D

MadManBD 18.01.2025. 22:30

Igra još tko?

Ja polako ali sigurno smanjujem, jednostavno endgame po meni je previše težak u smislu grindaš jako dugo da bi skupio ključeve ili nešto za ulazak u boss arenu, i onda te jedan krivi dodge roll ubije i ajmo sve ispočetka, totalno izgubim volju, zato i igram softcore u POE1..

Došao do lvl 90 ranger i lvl 91 monk, najbolji dio igre je sama kampanja, to mi se još igra i vjerojatno cu nastavit spark mage lvlat, i čekat nove načine craftanja/reset ekonomije, jer ovo s farmanjem rarity na svakom gear slotu je po meni užasno.

chare 18.01.2025. 23:28

Evo ja sam aktivan i uskoro lvl 95. Preostaje mi samo grind do 100, rijesio full content. Igru sam tek kasnije kupio pa mi treba malo duze do 100 al nakon 100 ide pauza do lige =)

btw imas omen koji ti smanji xp loss na 2.5% umjesto 10.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40.