![]() |
Citiraj:
Cool video :goood: |
Meni je ovo jebeno ali jednom kad uđem u mape ne vidim se kako igram ovo više od 1h u komadu. Moraš konstatno igrat i pazit, što nije nužno loše ali treba bit i neki lakši content za dekompresiju
|
Citiraj:
Evo kad ti se sviđa, bit će još, za početak par bosonja :fiju: Tu npr. vidiš koliko zid dobro štiti :D Easy :fiju: Citiraj:
|
Cool, mislim da su neki dan baše nerfali ovaj cast on freeze, to je ubijalo, ali vidim da i sada radi. Ice wall je jeben.
|
Citiraj:
uglavnom combo je wall+comet+ice bomb, + ponekad curse hypothermia wall ne samo da sluzi za defense, vec radi dmg kad ga bacis na nekog + radi dmg kad ga raspucas bustao sam critical dmg malo mix mana recovery i energy shield recovery i tako... improvizacija u hodu :D Ps Ovo je dobro znati https://youtu.be/r4LeBA576VI?si=lctvdtfx-0zFs4ZZ |
gledam ove tvoje daily klipove sa sorcikom, i baš mi se igra sad frost sorcika :D
a sa warrior titanom sam tek do 2. acta došo :D |
Ma ja to laganini i opusteno
Tek sam jucer skuzio da sam tup sto ne koristim skill "frost snap" protiv bosonja.. Nisam u biti jos ni zagrebao u mogucnosti i opcije tih skillova, trebalo bi proucavat pasive skill tree i skillove i moguce kombinacije s opremom, dok ja old school grindam .. :o Koliko sam vidio lightning sorc je trenutno laksi build.. A infernalisti i deadeye dominiraju ako kreces ispocetka njih razmotri :D |
Netko je spominjao colossusa prije :o
Evo ga ponovo ACT "5" |
ima sanse za ubost free key za ea? znam da se dobije jos neke stvari kad se kupi onaj ea supporter, al samo bi probao igru, neznam koliko su darezljivi sa kljucevima?
|
Kada sam platio 28 ojra bili su darezljivi i dali key...
|
https://www.youtube.com/watch?v=2SapQf3G56c
Ovaj build od Palsterona, ne sjećam se kad sam se ovako zadnji put zabavljao :D lvl 74 zasad i melje mape, tier 4 tek rješavam, predobro! |
Nikad mi nije bilo jasno koja je fora (inace ljudima) kopirat tudi build od osobnog istrazivanja igre uz pogreske/pokusaje?!
Mozda u nekom krajnjem slucaju ako stvarno ne ide, ali do tada vjerujem da osoba ima masu sati igranja/zabave sa tom klasom, da mi se cini bolje istrazit novu klasu. Inace slazem se igra je ful dobra/zabavna. |
Ja sam tek lvl60 act6, za sad je sve easy,
ali ne jurim previse jer comet skil je spor pa puno bacam wallse i tako.. Idem mic po mic i cistim kako to noobsi vec rade :D Uopce jos ni ne kuzim hrpu stvary, neda mi se proucavat sve te skillove, i opcije pa npr to neko skupljanje energije za te neke skilliove, i sl. Previse klasa i opcija. Passive skill tree mi je vertikala :D Gledam jos 5-6 lvla mogu ovako a onda bi trebao ozbiljnije skrenuti i biti će vrludanja :D Sreca jedino nije preskupo placat to vracanje passive pointsa Ps 2vahha Ekipa koja farma puno im je to fora. Usput probaju hrpu builda, brže nauce opcije i tako onda prije krenu spajat svoje neke buildove.. Ja sam u tom smislu zapeo, sporo napredujem/ ucim, ali u duhu tvog komentara nigdje se ni ne zurim.. Ali brijem da isprobam tako par builda bi prije skuzio dubinu opcija, i kvalitetnije bi mogao onda istrazivati neki svoj put. Jer trenutno je to tapkanje cupkanje :D |
Citiraj:
Imao slican build ali u endgame mapama je (pre)spor, pogotovo na bosevima i rare mobovima ( igrao sam ga od 1 do lvla 67 te se tada prebacio na lightning arrow i razlika je ogromna). :chears: |
Citiraj:
:lol2: Bokte, Asmongold i hrpa gamera budu dokrajčili Elona, a ovaj ne kuži kome točno se zamjeril s ovim pizdarijama.:):D |
Ljudi ne shvaćaju moć viška vremena znojavaca u podrumima sa dobrim internetom.
|
Rastavljaju ga na sastavne dijelove, a Elon bude moral kupiti sve društvene mreže i streaming servise, ako želi obrisati sramotu, laži i prevaru, makar i onda ne bude imalo efekta.:):D
|
Igra još tko?
Ja polako ali sigurno smanjujem, jednostavno endgame po meni je previše težak u smislu grindaš jako dugo da bi skupio ključeve ili nešto za ulazak u boss arenu, i onda te jedan krivi dodge roll ubije i ajmo sve ispočetka, totalno izgubim volju, zato i igram softcore u POE1.. Došao do lvl 90 ranger i lvl 91 monk, najbolji dio igre je sama kampanja, to mi se još igra i vjerojatno cu nastavit spark mage lvlat, i čekat nove načine craftanja/reset ekonomije, jer ovo s farmanjem rarity na svakom gear slotu je po meni užasno. |
Evo ja sam aktivan i uskoro lvl 95. Preostaje mi samo grind do 100, rijesio full content. Igru sam tek kasnije kupio pa mi treba malo duze do 100 al nakon 100 ide pauza do lige =)
btw imas omen koji ti smanji xp loss na 2.5% umjesto 10. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |