![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je nerijetko problem do servera pa ping skace preko 100 i packetloss se pojavi.
Znam da je do servera jer svima s kojima igram tada bude isto, tako da osim ako ti nije stalno mozda nije do tebe. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Postoji li pouzdan način za testiranje packet lossa na internetskoj vezi?
|
Pingas neku adresu do besvjesti
|
Igra li netko ovo? Treba mi partner za DMZ ili warzone
ID: grit909#6870194 |
Citiraj:
m4dm4nhr#3467023 |
Novi update, novi mod, bug fixovi, itd, izgleda dobro :)
|
mp vam je free ovaj vik tako kažu
|
Nitko ne igra? xD
Treba mi netko za duo :D |
Igra igra al ima se vec ekipa. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Igra se al svi su podjeljeni u grupice.
Igras samo br? |
Ima li igde ovo za kupiti jeftinije?
|
Citiraj:
|
Frend me navukao nisam nikad prije igrao battle royale.
Nisam nis posebno, ali zezancija radi ekipe. Ak je netko za Quadru u warzone-u 2.0 javite u inbox. Frend i ja smo na konzolama ( PS ). |
Ima jos netko da igra? Trazim ekipu za WZ2 i SnD (Ranked, obican). Igram na PS5.
Javite se u inbox. |
Igra se igra, sezona 2 vrlo dobar update napravili...
|
Citiraj:
|
igra tko ranked?
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa,
jučer sam skužio da sam "shadowbannan". jel se nekom to desilo? navodno trebam čekati 7 do 10 dana da me opet odblokiraju. koja debilana |
Citiraj:
Gdje si dobio info? Na mail? |
Nisam dobio nikakav mail.
skužio sam da mi je visoki ping i kada traži igru ping ide <200 inače to nije nikad bio slučaj. sada sam u tome shadowban lobiju. večina gamera je OK, ali ima očitih cheatera :D lik slajda kroz cijelu mapu. show zamisli da zarađujem na strimanju i da ne mogu igrati/zarađivati lovu ja sam ispodprosječni igrač, čak mogu reći da sam i loš. čudi me da me netko prijavio. možda zato jer igram/krumpam se sa "throwing knife" :D i koristim onaj "vatreni shotgun" brijem da ekipa pizdi na tu kombinaciju. još mi fali riot shield za potpuni doživljaj |
Citiraj:
ovdje mozes provjeriti postoji li ikakav report na tvoj acc |
Citiraj:
Ja sam si izbacio fire shotgun iz svih loadoutova prije tjedan dana, totalno preloše, ajd, srećom još 1 dan pa tog sranja nece više bit valjda... |
Citiraj:
nekada na jedan dan i jednom 7 dana igra na ps5 i kaze cim ima vise od 10 kilova neko raporta ju ja sam noob i nemam zasada banova :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: |
jedva do plata došao..užas je solo q
|
ima li tko problem da ne može zoomirati mapu u Warzone 2?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |