![]() |
|
Citiraj:
Koja je ovo PM ? :care::chears: |
nemam pojma, zele valjda i stare i nove fanove zadovoljit, pa cemo svi skupa bit na bojnom polju :D
|
Ok ovaj novi trailer izgleda bolesno dobro :D Spitfire koji naganja Su-57? :D Naciji s noževima protiv amera sa defibrilatorima? Gadgeti protiv gadgeta??:D zaaaakon
|
ako mi pc bude u mogucnosti gurati ja se joinam pa se pucamo !
|
Ja ću posvetit jedan dan samo da priđem Manskom s leđa dok kempa sa sniperom da mu uzmem tag, samo da ga mogu slušat u Teamspeaku kako pizdi :D
|
Njemu treba samo sa karl gustavom pric, nista drugo :D
|
|
Smrdi na kokuz teški,bumo vidili
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Dececi, ja sam spreman. ���� Deadman ako nije ovih godina umro od sloma zivaca, umrijet ce ove. :D
Edit: dja, dja...muka mi je kad se sjetim kako Mamut skace sa CG-om, mucko djubre. :P Radit ce opet SV-98 cqb :D Edit: Open BETA stize u Septembru. |
Pridružujem se kad izađe čit :D :p
|
Valjda će grafička progurati na 1080p.
Отправлено через iPhone |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ovo bude sjajno. Prihvaćam ispriku dicea na ovaj način nakon loših BF-ova zadnjih god.
|
Ja sam kupio Gold Edition:
https://www.greenmangaming.com/games...ld-edition-pc/ Vidimo se 15.10. :CoolRamb: |
Citiraj:
|
Pokleko sam :sweating::(
Citiraj:
Mislio sam se hoću li uzet samo key od ovih nekih trgovina ili direkt preko Origina, pa se sjetio da te trgovine znaju zajebavat s keyem kojeg ne dobiješ odmah, nego na dan otvaranja early accessa, a onda im nastane gužva, pa key kasni, pa kad dođe tek treba skinit igru...ovako je odmah aktivirana i još ti par dana prije otvore preload, tako da nema čekanja kada puste servere online + Origin nudi refund ako ti se iz nekog razloga igra ne sviđa, šta s trgovinama keyeva nije moguće. Razlika je €14 pa ono...nije mi se dalo kockat s time :D |
Ja uzimam al kasnije. Tamo 15 dana prije prve bete.
Treba i komp malo sredit, vec me guzica svrbi od stednje hehe. Za one koje zele probat ima play pro mjesec dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Yes Sir! :amen: |
Niš, uzeo i ja za 38 eura na cdkeys.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|