PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Stop Covid 19 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=304126)

mkey 02.08.2020. 23:17

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3426747)
prosvjedovalo 17.000 ljudi na ulicama protiv corona locka/mjera i organizator je dobio masnu kaznu i kaznenu prijavu, prosvjed se raspustio.

To bi bila jedna verzija priče :D Po drugoj, bilo je do 1.3 miliona ljudi, oko 17:00 je policija to htjela "rastjerat" pa su ih ljudi otpuhali i ostali do 22:00.

Bubba 02.08.2020. 23:52

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3426762)
I zasto je to problem ? U cemu tocno bi bila neka razlika da si ti mod a on obican, vulgaris user ? :rolleyes:

Ne bi bila nikakva razlika, jer nije poanta u odnosu mene i njega.

Samo naglas komentiram kako je takva individua reprezent jednog mocnog i strucnog medija, sto smatram velikom sramotom i porazom intelekta.

EOD sto se mene tice.

domy_os 03.08.2020. 00:22

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3426722)
Vidim da je domy objasnio i obrazložio teorije zavjere, no nešto mi fali. Imaš li kakvih saznanja o čipiranju i 5G mrežama? :D

Kakve teorije zavjere, pobogu? Tebi su teorije zavjere sve što HRT i ostali korumpirani mediji NISU objavili? Ili vjeruješ da je to sve slučajno? Čipiranje više nije nikakva tajna i teorija zavjere...

https://www.euronews.com/2020/05/12/...hing-in-europe

Stop Covid aplikacija je uvod u sve to sranje koje nas čeka. Poslije nje ide CovidPass izmišljotina. Čovječe, prestajemo biti slobodan narod i kreće doba diktature i svjetske vlade.

Za one koje i dalje misle da je ovo sve teorija zavjere i da je sve eto slučajno došlo iz Kine, neka pogledaju jedan od filmova koji najavljuje ovaj cirkus - Zaraza iz 2011. godine.

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 3426759)
...

A ti, Microsoftov plaćeniku, se odi prijaviti kao pokusni kunić onom psihopatu Billu, jedva čeka nekoga kao ti. :D Svjesno je rekao da će ljudi imati manje ili veće posljedice nakon što prime njegovo cjepivo. :D

Citiraj:

Autor mkey (Post 3426764)
To bi bila jedna verzija priče :D Po drugoj, bilo je do 1.3 miliona ljudi, oko 17:00 je policija to htjela "rastjerat" pa su ih ljudi otpuhali i ostali do 22:00.

Da, daleko je to od 17000 koliko se vrti po medijima, bilo je tamo barem pola milijuna ljudi.

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3426769)
Ne bi bila nikakva razlika, jer nije poanta u odnosu mene i njega.

Samo naglas komentiram kako je takva individua reprezent jednog mocnog i strucnog medija, sto smatram velikom sramotom i porazom intelekta.

EOD sto se mene tice.

Ako će te to usrećiti, evo ja ću odmah odstupiti od moderatorske pozicije, samo da budem u istom levelu s tobom, OK? EOD i od mene po drugi puta.

silver_tip 03.08.2020. 00:39

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3426769)
kako je takva individua reprezent jednog mocnog i strucnog medija

Cak bi se na prvu i bez razmisljanja slozio no ipak malo pretjerujes.... moderirati forum na nacin popisan/sukladan od same administracije istoga te imati neke osobne stavove u bilo kojoj raspravi
nebi trebalo biti problem niti je jedno s drugim u konfrontaciji. Mod moze biti ..eder, lujka ili nesto trece ili "normalan" tip za moje ili tvoje ukuse/standarde.

U redu je da ga progutas, sazvaces i ispljunes... u raspravi sa ljevim ili desnim argumentima no ako vec ni to, ne ide po zeljnom planu, aludirati na status moda - nema bas veze s nicim.
To moze biti jedino u redu ako cemo iz neke ozbiljne ili neozbiljne rasprave, krenuti se castiti na osobnoj razini... i to je OK mozda negdje drugdje, ovdje bas to i nije neki standrad kojem useri teze.

webstartm 03.08.2020. 00:56

covid=malo jača gripa s većim koeficijentom zaraznosti=malo veća smrtnost(jer je i veći broj zaraženih)

pogrešno riješenje= lockdown,aplikacije,praćenja,covid-pass,čipiranje,jer to sve dovodi do pada ekonomije,diskriminacije,zakulisnih igara,pa se i neke teorije "zavjere" obistine

ok riješenje=higijena,higijena,higijena,higijena,higijena,pa onda normalno distanciranje(ionako ne volin da mi je neko na 1m ili manje i puše za vratom) , pa na kraju maske u zatvorenim prostorima gdje je velik broj ljudi po m2, i to 'e to

to je moje osobno skromno mišLJeNJe

fanATIk 03.08.2020. 05:47

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3426772)
Kakve teorije zavjere, pobogu? Tebi su teorije zavjere sve što HRT i ostali korumpirani mediji NISU objavili? Ili vjeruješ da je to sve slučajno? Čipiranje više nije nikakva tajna i teorija zavjere...

Gle, kad izjaviš da "za razliku od maske koja ne samo da ne pomaže nego i šteti", izgubiš svaki kredibilitet u mojim očima. Da, znam da maska nema dovoljnu gustoću da spriječi prolazak virusa, no toj i nije svrha u ovom slučaju. Ono, zdrava logika mi govori će manje kapljica izać iz mojih usta prilikom disanja/razgovora ako imam masku nego ako je nemam. Dakle smanjujem (ne anuliram ju 100%, to nitko ne tvrdi) mogućnost širenja zaraze ako ju imam. Ili misliš da maske imaju skrivene uređaje koje pojačavaju širenje virusa?
A što se tiče Hrt-A i ostalih korumpiranih medija i stvari koje NE objavljuju, mogu samo reć da i flateartheri imaju isti pogled na stvari. Daj mi samo još reci da spadaš u njih... :D
Na koncu, možemo se složit da se ne slažemo. Ja osobno nemam nikakav problem s time što drugi ljudi ne misle isto kao i ja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31.