PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   HBO MAX (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=297577)

cic 11.03.2022. 07:09

Meni su na samsungu na tizenu stalno uključeni titlovi, ali aplikacija očajno radi, tv se jako muči. A s firestickom nemam živce igrati se jer imam ios i nemam pojma kak da instaliram app kad je nema u amazon storeu

Pomo 11.03.2022. 07:30

Citiraj:

Autor G20Titan (Post 3588610)
resetiraj addon i ponovno se logaj

Kako je prestao, tako i proradio. Sam od sebe. :lol2:

schetz 11.03.2022. 08:06

Citiraj:

Autor cic (Post 3588632)
Meni su na samsungu na tizenu stalno uključeni titlovi, ali aplikacija očajno radi, tv se jako muči. A s firestickom nemam živce igrati se jer imam ios i nemam pojma kak da instaliram app kad je nema u amazon storeu

ADB preko kompa možda onda najlakše.

franzD 11.03.2022. 08:31

Citiraj:

Autor cic (Post 3588632)
A s firestickom nemam živce igrati se jer imam ios i nemam pojma kak da instaliram app kad je nema u amazon storeu

ADBlink, ima tipku koja se zove "Install APK", pa instaliraj ili HBO Max ili Aptoide TV preko kojega ćeš moći instalirati i ažurirati bilo koju aplikaciju koja inače nije u Amazon storeu za naše područje.

buljaka 11.03.2022. 08:48

Citiraj:

Autor cic (Post 3588632)

Nisi jedini.
Prvo mi nisu radili hrvatski titlovi a sada stalno moram sam paliti titlove

cic 11.03.2022. 08:51

Citiraj:

Autor franzD (Post 3588647)
ADBlink, ima tipku koja se zove "Install APK", pa instaliraj ili HBO Max ili Aptoide TV preko kojega ćeš moći instalirati i ažurirati bilo koju aplikaciju koja inače nije u Amazon storeu za naše područje.

Imam aptoide na firesticku i instalirao sam preko njega hbo max i kad sam išao pokrenut aplikaciju, javljalo mi da je stara verzija i da moram ažurirat. Odaberem ažuriranje koje nažalost ne prolazi

G20Titan 11.03.2022. 09:04

Citiraj:

Autor cic (Post 3588652)
Imam aptoide na firesticku i instalirao sam preko njega hbo max i kad sam išao pokrenut aplikaciju, javljalo mi da je stara verzija i da moram ažurirat. Odaberem ažuriranje koje nažalost ne prolazi

Mislim da ova zadnja verzija https://www.apkmirror.com/apk/warner...-apk-download/ link

rodriguez 11.03.2022. 09:20

Jel se isplati uzimati taj HBO max? Šta imam na njemu a da nemogu preko Kodija gledat i Kodijeve videoteke :=)

AndroiOs 11.03.2022. 09:54

Kodi vjerojatno ima sve šta ima i hbo plus netflix i sve ono šta oni nemaju tako da ne
Ali meni se isplati jer za par kuna imam pouzdan servis,koji mi radi isto na tv..mob..pc..
Ne moram se mučit s nekim postavkama.. traženjem titlova..oce radit neće radit...

Igorr 11.03.2022. 10:06

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 3588660)
Jel se isplati uzimati taj HBO max? Šta imam na njemu a da nemogu preko Kodija gledat i Kodijeve videoteke :=)

A majke't kakva pitanja su krenula...
Doslovno kao da pitaš "jel se isplati kupiti Audi A6? Što imam na njemu a da ne mogu ukrasti na parkingu?" :)

Ako želiš platiti za proizvode koje koristiš i koji koštaju (opravdana ili neopravdana cijena, nije bitno, "proizvođač" bira cijenu) i želiš dodatnu jednostavnost - plaćaj neki/neke streaming servise, a ako ne - koristi i dalje "videoteku".

axo 11.03.2022. 11:08

Na lg c1 radi sve odlicno, bez ikakvih gresaka.

Newmie 11.03.2022. 11:35

Na CX također, jučer baš probao.

Libertus 11.03.2022. 12:12

Citiraj:

Autor cic (Post 3588652)

Taj aptoide sam instalirao prema uputama iz Fire teme čim sam kupio stick, ali mislim da praktično ništa nisam instalirao s njega jer su sve verzije aplikacija stare po godinu dana.

Neki dan obrisao jer nema smisla, samo zauzima prostor.

RainZG 11.03.2022. 12:23

ja uzeo hbo max, sada ova akcija, radi na fire tv bez problema, lošija je app od netflixove, ali ok
nek stoji, nisam bas siguran koliko cu koristiti//gledati, ali neka je

franzD 11.03.2022. 17:33

Citiraj:

Autor Libertus (Post 3588682)
Taj aptoide sam instalirao prema uputama iz Fire teme čim sam kupio stick, ali mislim da praktično ništa nisam instalirao s njega jer su sve verzije aplikacija stare po godinu dana.

Nije sve uredno složeno, pa neke najnovije verzije nisu uploadane pod glavnu aplikaciju.

Citiraj:

Autor cic (Post 3588652)

Ažuriranje bi ti radio preko Appstorea, a tamo ga još nema za naše tržište.
Na Aptoideu postoji novija verzija, samo to nije ona koja iskače na naslovnici.
U tražilicu upišeš HBO MAX i onda gledaš dolje pod svim rezultatima (ispod Apps compatible with my device) - ima jedan rezultat koji je verzija 50.52 i koja uredno radi.

Isto tako Aptoide uredno ima updateove za Netflix i Prime Video. Za Disney+ nemam pojma.

Libertus 11.03.2022. 17:37

Citiraj:

Autor franzD (Post 3588769)

Ažuriranje bi ti radio preko Appstorea, a tamo ga još nema za naše tržište.

Ovome se nadam. Da će dalje Amazon store sam ažurirati.

M.Vlahovic 11.03.2022. 19:21

Koji vanjski uredaj moze pogoniti i hbo i netflix i youtube(vanced bez reklama po mogucnosti) i android aplikacije tipa stremio, i da ima usb za vanjsku tipkovnicu,
Ima neka kombinacija da se djjeli hbo max ako je netko za dogovor oko podjele?
Btw meni isto ovaj problem s titlovima, svaku epizodu moram ručno paliti

cic 11.03.2022. 20:07

Citiraj:

Autor franzD (Post 3588769)
a
Na Aptoideu postoji novija verzija, samo to nije ona koja iskače na naslovnici.
U tražilicu upišeš HBO MAX i onda gledaš dolje pod svim rezultatima (ispod Apps compatible with my device) - ima jedan rezultat koji je verzija 50.52 i koja uredno radi.

Isto tako Aptoide uredno ima updateove za Netflix i Prime Video. Za Disney+ nemam pojma.

I eto pronalazi mi samo verziju 50.50.0.86.

Vjerojatno imam i prastaru verziju aptoidea pa je i to moguće problem.

Evo stvarno mi nije jasno koja je fora između amazona i hbo da se jedna je*ena aplikacija nemre normalnim putem instalirat

franzD 11.03.2022. 21:44

Citiraj:

Autor cic (Post 3588803)
I eto pronalazi mi samo verziju 50.50.0.86.

Vjerojatno imam i prastaru verziju aptoidea pa je i to moguće problem.

Evo stvarno mi nije jasno koja je fora između amazona i hbo da se jedna je*ena aplikacija nemre normalnim putem instalirat

Verzija aptoidea ne bi trebala imati veze.
https://i.postimg.cc/5Y53LFnP/20220311-213609.jpg

https://i.postimg.cc/7JxNVYRq/20220311-213657.jpg

Fora je da HBO Max nije Amazonu rekao da je dostupan u Hrvatskoj. Na službenom FAQ-u HBO Maxa ne navodi se Fire Stick kao "podržani" uređaj jer znaju da to nisu (još) napravili.
Zanimljivo, HRT je svoju HRTi aplikaciju uredno objavio na Appstoreu i ažurira se na Fire Stickovima.

zlocesti 12.03.2022. 08:27

Hej ljudi problem imam... Philips ambilight tv od 65" i onak ne mogu instalirati hbo max zato što je tv smart i vezan uz netflix i amazon... U dnevnoj je android ali kod mene u sobi nije android sustav i ne mogu instalirat hbo max ni preko jednog servisa niti sa sticka zato što je apk datoteka i smart tv ju uopće ne očitava... A nema tv ni chromecast samo miracast, totalno je izoliran google... Ima li način kako bubnit hbo max u tv a da ne kupujem android box?

Juice 12.03.2022. 09:14

Pa jel TV smart ili ne? Ak je smart skini app s philips storea.
Ak nije onda ces trebat neki treci uredjaj tipa firestick, android box il slicno

zlocesti 12.03.2022. 09:46

Citiraj:

Autor Juice (Post 3588861)
Pa jel TV smart ili ne? Ak je smart skini app s philips storea.
Ak nije onda ces trebat neki treci uredjaj tipa firestick, android box il slicno

Nema ništa od HBO-a u trgovini...

OuttaControl 12.03.2022. 09:53

Firestick it is onda :)

zlocesti 12.03.2022. 10:16

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3588866)
Firestick it is onda :)

https://www.links.hr/hr/media-player...m_content=pp_1

Ovo? Dali ima to HBO Max, vidim shortcut za Amazon, Netflix itd... A nema nigdje navedeno da ima HBO Max?
A i nema 4k podršku vidim

cic 12.03.2022. 11:20

Amazon firestick i hbo, to ti je borba kolega. Može se riješit, ali ne jednostavnim putem da klikneš instaliraš gledaš.

Inače kolega je prodavao za 300 kn 4k verziju, provjeri na tržnici, a ima ih i na njuškalu po 350 kn. Ovo u linksu je full hd verzija

Keyser Söze 12.03.2022. 13:01

na 4k max sticku sam uredno skinuo hbo max app sa storea. na starijem 4k sticku nije htjelo

Mirkopoter 12.03.2022. 14:00

Imam ja jedan korišteni za 300 kn - Firestick 4k.

zlocesti 13.03.2022. 16:03

Ima jedan problem možda, planirao sam sutra kupiti fire stick i sada sam se sjetio...
Ovaj TV je bio jedan od prvih Philips ambilight 4k modela, kupio sam ga još kada je izašao...
Nisu sredili jednu stvar, 4k tv nema dovoljno jak software da reproducira 4k sadržaj preko usb-a... Znači spojim hard ili stick sa 4k filmom i sve zapinje i šteka... Sad ne znam dali to utječe na fire stick?

Gogshy 13.03.2022. 16:10

Firestick ide u hdmi! Usb je mogucnost za napajanje.

G20Titan 13.03.2022. 16:11

Ne, FS4 koristi svoj hardware, tv koristi samo za sliku, tak da nemaš brige.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06.