![]() |
Ma neka se oni bore.. mi profitiramo :)
|
Citiraj:
|
Jel moguće da mi epic svaki puta ide isponova skidati Fornite? Skidam već po 3 puta i uvijek ide ispočetka...
|
Ja vec imam 36 besplatnih igara, među njima subnautica, overcoocked, limbo, alan wake, for honor... i sad betmeni idući tj i metro redux. Samo se vi prkosite kojima smeta epic store, meni ne smeta :D
|
kad fortnite postane OUT gotovo je, gasi store, motaj kablove :D
|
Citiraj:
Sve igre dosad su vecinom bile ponudene kao free i priko steama,origina,humble bundle,indie gala... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ne bih baš rekao. Betmeni, metro uskoro, nekih novijih indie igara itd. Nije se to dijelilo
|
Napisa sam "vecinom"! A na popustima se za sicu nabavi sve vrlo lako i bude sve na jednom ili max dva mjesta /launchera .A i tako se moze onda sve fino posudit u videoteki ako je cilj imat besplatnu igru.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam čemu taj otpor. Kao to je kul ili šta? Mislim kog briga, peglajte na čemu hoćete i gg.
Čak i developerima oduzimaju manje tak da je to plus. I dobro je da ima konkurencije jer najviše profitiramo mi kao kupci ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Baš to. Kinezi špijuniranju... Auu, auuu...
A to što FB i sve ostale socijalne mreže i Google to stalno i dokazano rade to niš? |
Čini mi se kako je sa svakom besplatnom igrom sve manje tih "neću nikad" likova..
Epic jednostavno ima infinite money cheat i zna da je davanje AAA igara najbrži način da se približe Steamu. Idući tjedan dolazi Metro 2033 Redux, kladim se da će i Last Light uskoro, a taman pred izlazak Exodusa na Steamu bi mogli za isti opaliti popust od 50% na svom storeu. |
Glupo pitanje... skinuo sam epic launcher i uzeo sam ove batman igre, ali bas nigdje ne vidim u launcheru da ih mogu skinut.
Jedino sto vidim je unreal engine. Ne kuzim sta radim krivo :stoopid: |
Nek se bore. Moj jedini prigovor je da nemaju review kupaca, novinari su svi politizirani i potplaceni pa njih odavno ne čitam uopće.
|
Citiraj:
Edit: Ako si napravio trebali bi biti u library... |
Citiraj:
Ustedia si 50-100€ na igrama koje su svako malo na akcijama, to ti je profit ? Bar je spijuniranje problem; to bi im bila jedna od benignijih stvari s kojma se bave Zar je tako tesko prouciti malo detaljnije ko je vlasnik EPICa i o cemu se po internetu prica Ili se tu radi o ekipi koja podrzava mikrotransakcije, day one dlc i always on drmove ? U tom slucaju bi i ISIS vjerovatno podrzali da krenu davat besplatne igre naokolo. :fiju: |
Tko je vlasnik? EA? :)
Irene li prava borba (čitaj zagrizu u steam kolač previše) onda se grabaju za kupce i moraju im davati ono što zele. Nes kao Intel vs Amd. Tako da iako nije fora imati 5 launchera, samo nek se oni grabaju.... Btw Nisam uštedio ništa jer sam više videoteka guy s Tu I tamo humble monthly kad mi se sviđa ponuda za 12 dolara. Vise od toga ne dam za ništa. |
Ajde ne budi smiješan Necto :D
Ništa što si naveo nije Epicova izmišljotina, niti imaju kontrolu na time. Što bi trebali, odbiti svakog developera koji je u igru ubacio mikrotransakcije, dlcove ili Denuvo? To je isključivo odluka developera i publishera, Epic je tu samo posrednik. Steam ima ISTU praksu, jesu li i oni Isis? :D A ove fore sa kineskom spijunazom su ti vrh, malo manje 4chana ;) Najveći neprijatelj online privatnosti su američke firme, odakle si sad izvukao Kineze? :D Ispao si teški redikul sa ovim screenshotom brisanja Epic accounta i sad još ideš double down... Edit: https://www.businessinsider.com/face...igation-2019-9 Marš Kinezi, na 4chanu je napisano da špijuniraju! |
Sve 5, no da li netko zna zašto mi "resume" dowloadanua Fortnitea ne resumea nego kreće isponova?
|
Možda rade na principu resume počne ispočetka zadnji fajl a kod te igre je veeeeliki fajl...
Neznam, samo nagađam. Ima možda clear cache kao steam pa da pocnjes ispocetka? |
Citiraj:
|
Kako 50-100€ nije ušteda? Kinesko špijuniranje? helou :D Ma najbolje da steam drži monopol, nedajbože da se pojavi malo jača konkurencija :D
Ajte oladite, ako se borba jako zaoštri, možda i valve od muke izbaci hl3 :D:D I na kraju, nitko nikog ne tjera da koristi epic. |
Citiraj:
To je i meni palo na pamet, budem ostavio jednom duže. Inače sjećam se kad je igra imala 6gb, a sad je na 29 gb... Što god mislili o fortniteu, činjenica je da je to top proizvod i uspjeh nije slučajan. Ima par stvari koju većina MP nema: - tehničku dorađenost, optimiziranost i stabilnost (što PUBG i aphex mogu sanjati) - balansiran gameplay - stalne promjene i updejti, a da se ne dira core element - crossplatform gameplay Izbrisao i nakon par mjeseci se žaželio... |
Citiraj:
https://i.imgur.com/uZ7LEro.jpg ss za batmana gdje se vidim da vec posjedujem tu igru... Ne kuzim |
Ja sam otvorio app, sve mi je u library.
|
Ja si skinuo Batmane i BMK :D
|
Što se tiče cijele priče oko raznih launchera, imam samo jedan quote:
https://i.kym-cdn.com/photos/images/...57/498/89c.gif :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:07. |