![]() |
Citiraj:
|
Moze li EVGA SuperNOVA 850 G2 da gura 4 RX580? Mislio sam sad 4 da uzmem i ovo napajanje pa kasnije da dodam jos 4 i jos jedno isto napajanje. Sve to na ploci Z270 Prime A.
|
Moze i 5 kom da gura
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle one manje trose od rx 580 tako da bi trebalo 6 da gura 850 Evga G2? ili makar 5 lagano? |
Netko stavio na akcije, za trenutno potrebe cini mi se ko najbolji deal Evga 750W GQ
Trebalo bi biti dosta za 3 GTX 1060/70? |
Citiraj:
Ali mislim da neki naguraju cjelis et na takvo napajanje. Ja vise volim ostavit malo luftunga napajanju, da se ne preznojava... Imam 3x 750 evga za 5 rx 470 i tu sam imao problema to pospojiti i kalibrirati potrosnju na oba napajanja... |
Meni Corsair TX-ovi 850W guraju sve rigove
5x 1060 5x 1070 5x RX470 5x RX480 5x RX570 S time da mi se recimo kod 5x 1070 kada pokrenem zcash miner nakon 2 minute rada ugasi, znaci preslabo je malo, dok mi ethereum radi bez problema EVGA 750 mora bez problema gurati 5x 1060 setup |
Citiraj:
Citiraj:
|
A kako gurate ove rx 470?
meni trosi preko 900W iz uticnice. Ako tko koristi SMOS i voljan je podjeliti setting bio zahvalan, ako je samo to u pitanju, ali predpostavljam da nije.. |
900W koliko komada?
u smosu je važan core, to se drži a ko se kopa ETH na 1100... a voltage držima na 900-950 ovisno o rigu. |
5 komada, standard.
Core sam stavio na 1150 osim ove jedne gdje sam stavio 1125 Isto memory 2015, osim te jedne koja radi na 2125 Ta je uljez u rigu, i treba ovakve frekvencije da bi davala slicno ko ove 4. Drugaciji je proiozvocac, MSI, a ove ostale 4 su Gigabyte Core je isto drugaciji 925 za ove 4 gigabyte, a ova na jacim frekvencijama je na 950. powerstage sam stavio na 6. Da probal stavit 1100 core? Ali sam se igrao s tim i majnale su manje. Dual majnam DCR i rade 28-29 MHS a ova koja je uljez nije bas stabilna, nekad padne i na 20. Pa sad ako tko ima savjet sto da joj radim? https://www.msi.com/Graphics-card/Ra...-4G-OC/Gallery Ovo je taj uljez http://www.gigabyte.us/Graphics-Card...-GAMING-4GD#kf A ovo su ove 4 graficke of Gigabyte |
Ja sve govorim za solo mining, ne radim nista u dualu
Rade mi i 5x 1070 zcash sa corsairom, ali sa spustenim power limitom pa se automatski spusti i core clock i daje manji hashrate (oko 440-450 h/s) dok na 90% power limita rade oko 490 h/s |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje napajanje za 7 5XX AMD kartica preporučate?
Jedno od 1200W ili dva slabija u kombinaciji. |
Planiram na jedan rig staviti 5 X 1070-ki koje bi uglavnom rudarile ZCash. Dosada sam kad bi gurao ZCash puštao makismalno 145 W po jednoj 1070ki. U tom smislu sam mislio uzeti Corsair HX850. Sad gledam da možda ne bi bilo loše staviti i napajanje od 1000W. Na koliko vi držite power limite za 1070ce?
Zadnjih dan dva gledam napajanja i najviše mi se sviđa taj Corsair HX850. Trenutno imam Seasonic Prime 650W (Titanium) i najviše me jebe to što su krajevi ovih 6+2 pinskih konektora preblizu pa mi dvi 1070 stoje skoro pa priljubljene - odmicao san ovaj prednji kraj da malo više diše ova straga. U video reviewu ovog Corsair HX850 PSU vidim da su ti krajevi puno više razmaknuti pa omogućavaju veće odmicanje bez extendera. Ima tko kakva mišljenja savjete? |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Koje napajanje je trenutno isplativo za 7 komada RX5**?
Može preporuka? |
Citiraj:
u obzir takodjer uzmi br.konektora za pcie ako ides na jedno napajanje. ovdje ti je dobra stranica sa rivjuima napajanja LINK idi na gold napajanje sa bar 5god garancije neovisno o tome hoce li biti kombinacija dva slabija ili jedno jace |
Ima li možda netko od kolega viška 8-Pin PCIe na 2x8-Pin PCIe kablića za napajanje za prodati. Može na PM.
|
Citiraj:
Gledam da je sve dobavljivo u nekim od dućana u Rijeci. A pošto sam se za ostatak komponenti odlučio na kupovinu u Instaru, sam od tamo htio odabrati i napajanje. Nažalost nemaju baš neku ponudu 1200W-nih napajanja tako da sam tražio što se nudi za kombinaciju 2 PSU-a. Po linku koji si dao i čitajući okolo po netu, OVA sisa se pokazala kao jako dobar izbor! Te sam se odlučio uzeti dva takva i amen. Biti će lufta i za više. :D Hvala ti puno! :chears: |
Je li Fortron Hyper 700W dovoljan za 3x RX470/570 4GB?
Trenutno držim 2x RX 470 4GB u kompu iz potpisa i troši 300W iz utičnice pa sam mislio prebaciti to na stari komp na koji bi preko risera mogao spojiti maksimalno 3 grafičke. |
Dovoljno je bez problema
|
koliko trosi jedna EVGA 1070? Hoće moći 4x na 750w ?
|
4 mogu bez problema.
Može i 5 ako kopaš nešto drugo osim ETH. |
Citiraj:
slažem rig od 6 x RX580 i još uvijek mi je ostalo otvoreno koje napajanje koristiti. Ok znam da je Hyper od 700 dobar izbor i dostupan no zanima me što točno znači da je napajanje modularno i kako to točno provjeriti u specifikaciji proizvoda da li je modularno jer sam se malo mučio s time. Hvala! |
Modularno znači da je odvojivo/spojivo u manje samostalne dijelove.
U praksi ti to znači da dobiješ kutiju za napajanje i kablove posebno. Kada napajanje nije modularno onda kablovi vire iz kutije napajanja i nisu odvojivi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |