![]() |
A trend je takav kakav je.
Ovaj iz 2003. nam se svima urezao i super nam je. Ovaj novi ima super potencijal, ali su ga malo previše osakatili. Ah, to su malo skrenuli pažnju amerikancima s rednecka na logo :D |
Front view :roller:
|
PAGAN MIN! PAGAN MIN! Jeeeaa
PAGAN MIN! PAGAN MIN! ,,jeeeeee.. Samo da ne bude nadrogiranih side questova sa tigrom koji ubija duhova i onim zvonom |
gameplay demo |
Re-skinned FarCry 2,3,4...
|
Pass
|
Baš i nije re-skin. Igra nije ni izašla, već pljuvačina...cssssss.... :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ja isto mislim da ću passati ovo.
Četvorku sam krenuo, nije me dojmila, obrisao. |
Zato je refund na Steamu, Originu i Uplayu divna stvar. Platiš igru, igraš malo, i napraviš refund ako ti se ne sviđa.
L Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Da, i bolje ti je da imaš štopericu kraj sebe jer pređeš li i sekundu van refund tolerancije, vječno je tvoja :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
koliki je vremenski rok za taj refund
|
mislim da je standard 14 dana ili 2 sata igranja (steam)
za uplay i origin neznam |
Pa za neke igre mi treba 20 minuta da je više nikad ne upalim a kamoli 2 sata :D mislim da to svi mogu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Meni se sviđa viđeno! :D
|
Citiraj:
|
|
novi datum izlaska 27.3.2018.
|
Gledao 30 sec i zgasio. 30 fps-a :D
|
Pa to je sa ps4 na 4k.Kolko i trebalo bit fpsa?
Jos predobro i radi |
Meni odlično izgleda :D
Sent from Mobara |
Meni isto ok izgleda. FC 3 i 4 s boljom grafikom.
|
po dosad viđenom nisan siguran da fc5 bude igra za mene..."rambo style" mi odavno nije zanimljiv a po mapi nevidim dovoljno trave, grmova, stabala za stealth....budemo vidili dok izađe igra...
Trojku i četvorku san proša par puta, isključivo bow & nož. btw; vm protect + denuvo...ako bude koštala 60€ vrlo moguce da ovi nastavak preskočim :) |
Ni Denuvo više nije što je bio :D
FC4 je 8 mjeseci nakon izlaska bio 12 eura. Uzeo sam uPlay key i normalno pičio. Naći će se tako i FC5. 60 eura nedam ni nu ludilu. Sent from Mobara |
Citiraj:
Lik ušeta među 20 neprijatelja i nitko ni ne zapuca po njemu... O legalnom wallhacku da i ne pričam. :roller: |
God mode koji često koriste na prezentacijama.
|
odma se sjetim fc primal-a...tu igru san uninstalira u roku od 3 minute...gledas oni uvodni filmič koji ide nesto 10 000bc....bla bla...i onda frajer odma u startu ima neki wall hack super duper sence.....odma uninstall
|
Dvije stvari koje me vesele kod ove igre, coop i ubijanje američkih krščanskih sekti :D
Kad se samo sjetim Steamovih foruma kada su je najavili :D |
Mislim da će ovaj nastavak bit odmor za mozak samo takav :D
Samo da ne bude nekih šangri-la pizdarija, drogiranja, tripova i sličnih gluposti koje ti oduzmu 10 minuta vremena |
Svaki FC je odmor za mozak. A što se drogiranja tiče, mislim da bude, kao i u 3. i 4. nastavku.
|
Volim FC i neće me smetati ni da je reskin. Samo što manje šangrila sranja.
60 ojra ne dam ni ja, radije pričekam par mjeseci, past će za pol godine više nego duplo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |