![]() |
Ja sam cekao 2 tjedna da dodje (Uquid).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I koji je tecaj BTCa? |
Citiraj:
Puni se prije pa gore stoje euri. E taj tecaj nisam pratio. Moram provjerit. |
Na bitpayu stoji BITCOIN. Nikakvi euri ili dolari.
Eur ili dolar ili kn ti pise da cisto informativno vidis koliko novaca imas u svojoj valuti. Koverzija iz BTC u eur se radi prilikom kupnje. |
a tecaj. Cepaju ili je koliko toliko ok?
Jel moze ta kartica zamijeniti hardware wallet za cuvanje BTC-a? EDIT: koliko citam FAQ za karticu izgleda stoji lova na kartici a ne BTC, jedino se mozda bitpay wallet moze spojiti na karticu? |
Citiraj:
Na walletu stoji btc, a prilikom uplate na kartici stoje dolari. |
Pa iznos varira. Ubij aplikaciju pa ju ponovo pokreni.
Dakle, ponavljam opet. BitPay,kako mu i samo ime sugerira, koristi btc za placanje. Prilikom placanja se radi konverzija. |
Meni eto fiksni iznos stoji već 3 dana na kartici.
|
Meni ne, od prvog dana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni odbijena Payeer kartica u kauflandu. Imam gore cca 73€, probao sinoć platiti račun 300 kn i kaže kifla, danas probao dignuti na bankomatu u HR pa me bankomat pita u nevjerici ako ću prihvatiti tečaj eura 6.89 (7.36/7.48 banka nudi na šalteru)
Ako bude i u Sloveniji tih problema, čabe sam je nabavljao. |
3 privitaka
Payeer je katastrofa, izbjegnite ga u širokom luku.
Prebacio eure na account i sad mi kazu probavaj uskoro. Probavaj, mi ne znamo kada, fala na strpljenju, fala na eurima, fala na izradi kartice.... Lova u zraku stoji a oni mutavi se prave. |
meni UQUID karticu nikako da ovjere, vec 4 tjedna i polako mi dize tlak jer je sad lifetime limit 250 eura
|
Koji je bed s verificiranim karticama? Jasno da nisu vise anonimne i da se zna da iza kartice stoji Ivan Horvat. Ali ak Ivan Horvat s karticom ne kupuje kokain i balističke projektile, noone cares? Ili sam fulo fudbal? Ili dok se verificira kartica, ovi odmah odrukaju vlasnika kartice i pocnu slat podatke ne znam poreznoj ili koji centralni sustav za identitete koriste? Sorry ak brijem i pisem gluposti, ali molim da mi neko drvenim bojicama nacrta u čem je problem :D
|
Citiraj:
I dio ljudi se boji da će jednog dana porezna uprava doći i pitati a zašto gospodine Horvat imate otvoren račun na Malti/GB/ ili gdje je već sjedište kartičarske kuće ? Otkuda vam takvi prihodi? To je pogotovo opasno ako si vlasnik d.o.o-a, obrta ili nešto slično tome, jer porezna uprava će automatski pomisliti da su ti novci naplaćeni na crno ili izvučeni iz obrt-a ili d.o.o i onda nastupaju problemi. Kada je porezna uprava RH u pitanju, podržavam paranoju :fiju: |
Thanks Colop. Ako dobro kapiram, limiti od 250 balance i 100 nisu globalni :D Tak da ko "mala riba" mores zivjeti s neverificiranom karticom, ili uzeti 5 komada (razni vendori ofkors) pa kombinirat, jel? :D
|
Citiraj:
|
Koja kartica osim Bitpay Vise vam ima dobar tečaj prema btc-u?
Gledam uzet još jednu karticu pa da imam alternativu, tj backup. |
Vi mlatite meljone
Pitajte todorica kako drzavu preveslat A ovih 200-15000€ vas nitko nece gnjavit Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Situacija u rvackoj je upravo kontra tvoje tvrdnje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
prema ovome je USD a ne BTC https://help.bitpay.com/bitpay-card/...-or-us-dollars |
Proučavam sad malo te tečajeve vezano za BitPay karticu i fundanje sredstava na nju. Totalni sam početnik u ovome pa mi nemojte eventualnu glupost zamjerit.
Gledam sad tečaj na BitPay-u i daju 2,546 $ za jedan BTC. U isto vrijeme (21:11pm) na CEX.io za jedan BTC se može dobit 2,667 $ (onak da provog na buyu poklopiš). Zar nije to malo prevelika razlika (121$) da ne prodaš na cex-u nego da si BTC staviš na BitPay card? |
Citiraj:
Velika je razilka tecaja po online menjacnicam...tolika je razlika da ovako naivnom liku ko meni izgleda da se moze kupiti btc u jednoj menjacnici i prodati u drugoj ---profit...ali mislim da u stvarnosti i praksi to nije tako. A da BitPay zaradjuje na "nepovoljnom" tecaju to je sigurno... svako uzima svoje. Meni upravo dans stiga advcash kartica (sam konvertujes btc u euro ili usd po tecaju koji ti zelis )....ode je testirat u kafanu :chears: |
Citiraj:
|
Za vlasnike bitpay kartica: jel se pozna ovaj network cost koji naplaćuju uz "normalni" miner fee ili? Pitam jer piše da neće to više pokrivati (od travnja :D) oni a nigde nisam našo neke konkretne brojke.
|
Promijenio sam po tecaju 2480 sad jedno 70 dolara na wirexu, vise nije bezobrazna razlika ko prije
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |