![]() |
A dal se netko sječa Death Rally-a ????
I ima možda neku verziju koja radi na XP-u? Odlična igra s vrlo inovativnom idejom i pre***enm gameplayom! Naravno dobri stari Invadersi,Tetris, Pong, Mario, PoP itd.... Sve su to igre s kojima sam se ja naigral posebno PoP( igra mog djetinstava) Još se uvek sječam prava stavr kaj sam naučil o dosu je pokrenut PoP cd prince (enter) (2x space)(F3)(enter) |
Citiraj:
Ooooo... Road Rush. Bas sam ga naso prije par dana. Origigi. Win 95 only - moderno. :chears: |
ja se sjećam space arkadice ZAXXON za C64(dok sam bio klinjo od 7 godina igrao sam ju cijeli dan), jedino neznam dali je bila u koloru ili u boji jer sam igrao na starom c/b TV-u... :)
|
Citiraj:
|
a ima tih stari igri pun kufer, contru nisam imao, to smo kod susjeda igrali na onoj konzoli koja se dala na proštenju kupiti za 50 kn :)
pokupovali smo kilu toga, i super mario, duck shooting, street fighter, terminator al je rambo najjači ;) šteta da nije bilo čak norisa :D je imao ko igre za c64 na kazetama? loadanje je bilo genijalno, morao si premotati kazetu na početak, playati i čekati dok ne dođe do igre, makar je bila na kraju kazete :) znali smo čekati i po 20 min na zaxxon :) (po alfabetu je bio na kraju)... ajoooj, sad sam se sjetil, imam C64 kod sestrične ali mi je preko SVIH kazeta s igrama presnimila srbiju ;(:zdero2: današnja deca uopće neznaju koje su to bile za***ancije i zabave.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, nisi morao premotavati na kraj i onda puštati od početka :lol2: Zar nisi imao brojač na kasetofonu? Čak i da nisi, kao ja, mogao si otprilike grubo pogoditi po debljini namotane trake, zatim prema zvuku precizno naći početak zapisa. |
auu super mario bros 3 :D jos imam kuci super nintendo. super igrica moj brat i ja prelazili vise puta i porazbijali jedno 3-5 gamepada:lol2:. tetris naravno jedna od prvih zatim hugo :lol2: zatim contra i jos dosta navedenih street fighter 2 robo vs terminator itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma nene, imam kod sestrične još c64+joystick+kazić :) samo mi fale igre na kazetama(to ti bar nije problem prekopirati, staviš u liniju pod deck A a u drugi deck praznu kazetu i record)... imaš možda i napisane negdje naredbe sve za c64? nisam to imao u rukama 12 godina :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ potemkin.hr
http://www.imagesforme.com/images/5341pic1.jpg Jel vidiš ove gore desno kazete? E te, i imam još iza njih cijeli red, c64 only :D |
Ma pusti max to su ti ti gumičari... :D
Nikad njih preobratit, otud su i krenule meka i tvrda struja u tastaturama... :D:D:D |
Igra koja mi je obiljezila djetinjstvo...definitivno "Driver 2" :p..Znam da sam cak i zbog njega dobio PS 1 :)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
KAKVAAA SUU VREMEENA BILAA TOOO....:fiju: |
Blue Max, Civilization, Doom, Dune 2.
|
ja sam igrao xenon ma oric novi 64( ako se neko jos sjeca orica)
|
Driver2,wolfeenstein,sof2.......to su bile igre:)
|
Citiraj:
a djeca ko djeca smo mislili da zmaj hraćka dok nas je gađao :D ma to su bili dani, još mi je i danas čudno kak si nisam pokvario vid, prašio sam na CBTV-u cijele dane, isto mi je čudno kak je joystick preživio sva ta mučenja... a kaj imaju današnja djeca? helo kitty i teletabise:lol2: polažem velike nade u moju nećaku:respekt: (ima 7 godina i pobrala od mene dungeon siege 2, flatout2 i most wanted) |
I da zaboravih Carmagedon 2
I dan danas ju znam odigrat da malo smorim živce kad me na faksu/poslu neko naživcira... |
Koji thread...idu mi suze na oci jos od druge strane...zasto sam prodao C64? Zasto? Zasto?:hitthewal:
Nego, usput, ne znam kako se zovu dvije igre iz jedne kasnije ere pa molim pomoc kolega nostalgicara... Prva za koju se ne sjecam da li je bila s amige ili s pocetaka PC-a, uglavnom radilo se o nekom brutalnom "nogometu" gdje si mogao mlatiti i gaziti protivnicke igrace, a ekipe sve neki vikinzi itd. Ono scena: tvoj igrac srusi protivnickog i onak mu gazi glavu u rupu u zemlji...zauzet igrom odskrolas dalje, vracas se natrag, a ovaj ga jos gazi... Hebote ko ragbi kosarka na FOI-u:D Druga je bio jedan tetris iz ranih dana PC-a, znam da se mogao igrati udvoje, a muzika u pozadini je bio neki james bond...naziv je bio neki cudan, nije imao veze s tetrisom... Isao bi to traziti po abandonware siteovima, ali malo je to teze kad ne znam nazive...help... |
|
Joj a ja baš neki dan se igral sa WinUAE i poštelaval da igram Amiga igre sa diska (virtualnog) - ušpara se puuuuuno vremena jer ne treba mijenjat diskete i čekat učitavanje igre/levela.
Inače: C64 - Boulderdash, Barmen, Decathlon, Larry Bird basketball (valjda se tak zvala) Amiga - SWOS :goood: , Sensible golf, Cannon Fodder, Lotus 3, Mortal Kombat 2, Alien Breed serijal (2D), Dune 2... previše ih je... |
Da li se mozda netko sijeca neke igrice Pirates ?? neka dosta stara... Uglavnom sijecam se, kada bi ratovali sa drugim brodom i kada se sudarite sa brodom, onda bi vidili svoje ljude ko u Age Of Empires :D i kontrolirali ih da se tucu sa neprijateljom. Ista stvar kada bi sa nekim gradom se "sudarili".... joj kako ne mogu dobro objasniti !! -.-
|
počela sam na starom spectrumu... nastavila na nitendu a onda sam dobila svoj prvi PC :care:
i onda je krenulo... vulfi, duke, simcity,... pa sam dobila CD-ROM :care: uslijedile su tombica, hmm, aoe,.... a onda sam si sastavila jače računalo i tu je moje djetinjstvo završilo :) |
pošto sam ja relativno mlad jos (21 godina) ja bi rekao da su super mario, pacman, tetris, sensiblesoccer (ne znam kak se pise tocno) i metroid prve igre koje sam igrao, nakon toga mortal combat , ISS i doom.
prve igre kojima sam posvetio vise vremena (dakle masovni multiplayer i praksa) su q2, q3, CS. Ali najvise vremena sam proveo uz SC, w2, w3 (od bete do dana danas ga igram), dijelom i WoW. U zadnje vrijeme sam igrao CoD2, cekam novu masinu za CoD4. eto. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |