![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BF je oduvijek bio team oriented igra. Ako zelis solirat, imas drugih igara. |
|
Citiraj:
Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Nezelim uopce WW1 sranja, kakve su ovo pizdarije? Konjem na tenk ? Dakle od ovog dreka BF fransiza je sluzbeno mrtva, a rugali se CoDu i spejssip izmisljotinama.
Citiraj:
Dao si 200 dolara za ovo ??? |
@xulos 1000$, osta sam toliko oduševljen da sam odma uzea pet komada :)
Uh dobro je, vec sam mislio da si lud kad ono sarkazam : ON :D
|
Iskreno neznam jel bi se smija ili plaka nakon ovog svega šta sam vidia
Citiraj:
Istu je stvar radio i prije nego je BF4 pušten u prodaju "you won't believe it guys, it's awesome, redefining modern warfare, bla bla" i na kraju smo dobili jedno veliko http://www.sherv.net/cm/emoticons/sh...y-emoticon.gif Preporučam da se ohladite malo ;) |
Ma šta ja najgore taj jackfrags i ostali jubituberi uopće ne hvale igru, jedino o čemu pričaju je kako su oduševljeni grafikom
Ovo će bit veći fail od hardlajna Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Ha ne znam, vidit ćemo.
Na streamu su rekli da će prvi gameplay videi izaći za cca. mjesec dana, do tada možemo jedino gledat grafiku sa trailera. |
Citiraj:
lmao. Ne znam, ovo ima potencijala i zainteresiran sam.Ali, svakako prvenstveno zelim vidjeti actual gameplay, te po mogucnosti upasti i isprobati nekakvu alphu/betu/open betu/demo. |
Citiraj:
Neovisno o vremenskom razdoblju meni je ovo dovoljno da zaobiđem u širokom luku. Ukratko rip bf šta se tiče mene Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
kakvo neizlaženje iz vozila led te jeba, pa to je bf iz 2002. imao..neznam kak si to skužio al mislim, to jest nadam se da si krivo skužio
|
Citiraj:
EDIT: Dodatne klase su “Tank Officer” and “Pilot” za klase sto se vozila tice, ima na PC World-u. EDIT 2 : Biti ce fenomenalno ako bude ovako kako Volume kaze.Jedva cekam da svi spammaju tipkovnicu kako bi se spawnali u vozilu.Jebenica, spawnam se kao infantry i trckaram po mapi, bmk, nigdje zive duse. :D EDIT 3: What the actual f? https://i.imgur.com/RYbdLVC.jpg |
Citiraj:
ankete su sve pokazivale da igrače najviše žele ww2 ili neki bc2 nastavak ali baš to dice briga Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam za tebe al meni to zvuči ka nekakav pickup kakav sw battlefront ima za vozila. Znači koristiš ga dok ga ne unište i to je to Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Došo nas posijati malo sa Bug foruma vidim :D
WW1? Me like :) |
Citiraj:
dinamit u čarapu i zakeliti na tenk lol treba vidjeti ili će biti fail ili neće netko je pitao za engine koliko sam primjetio bit će zadnji frostbite prema jackfrags neka vrsta cinematic |
Citiraj:
|
ahahahahaha |
Najgore od svega što su i puno ozbiljniji WW1 shooteri s vremenom propali...Verdun recimo....Ovi više neznaju što bi napravili. Iako od svog sranja WW1 i WW2 su mi najpogodniji za shootere. Ako nije u pitanju warfare simulacija ala ARMA 3 ali to je nešto sasvim drugo od shootera....i ozbiljnije...
|
Citiraj:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...993bc05db3.jpg
:D __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=TSZt-7grp5w
Evo službeno od westia potvrđeno da inžinjer klasa više ne postoji, za uništavanje vozila će odsad biti zadužen assault. Za repair vozila kaže da ne može sve reći jer je pod NDA, ali naglašava kako su tenkovi u ww1 služili samo da bi probili prvu liniju i da ih nitko nikad nije popravaljao. Po meni time jasno daje doznanja da repaira više nema i da će vozila biti samo nekakva vrsta pickupa kako sam već govoria |
Znaci, vozila ce biti nesto kao u Star Wars Battlefrontu, vrlo vjerojatno i pickup.Super...lmao.
|
A smijali se CoDu...:nono: :jebemtezivote:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |