|  | 
| 
 bolje da mu se abrakadabra ne zamjeri :D | 
| 
 Stigao i meni. Jedino što su glupani umjesto moje adrese napisali adresu kioska pa sam se morao natezati oko toga sa prodavačicom na kiosku. | 
| 
 | 
| 
 Citiraj: 
 na nabavi samsung galaxy s7 i s7 edge ima povoljnije nego na toj akciji | 
| 
 Sve dok je ovaca, neće falit vune... | 
| 
 Kao što to netko reče, tu se ne isplati kupovati osim kad su u pitanju za*ebi kao oni Seagate 2,5" hardovi. Za S7 razlika je samo 500kn u odnosu na najjeftiniji webshop. | 
| 
 Kako ne, ima stvari što se isplate uz kod za 10% i plaćanje na rate.  Recimo u2715h uz kod je jeftiniji od svih na nabavi, i ima 12 rata beskamatno uz free poštarinu. Kao što sam već naveo, kupio sam frižder kod njih jeftinije nego igdje drugdje. Evo i ovaj lap je dosta jeftiniji nego drugdje uz kod, i još ide beskamatno na rate. | 
| 
 Citiraj: 
 Uostalom, neki su prošli i gore. http://www.bug.hr/vijesti/umjesto-na...se/152852.aspx | 
| 
 Momci jesam li ja trapav ali Acer VN7 je 6660 kn, sa CAT10 popustom, nigdje nisam nasao bolju cijenu ni blizu. | 
| 
 Na ekupi ista cijena, imaš ne 1 već 3 godine jamstva te imaš 11% popusta na oba uređaja ako kupiš bilo koja dva acer proizvoda. | 
| 
 To nikako nije isto jer bih morao kupiti još jedan mob/laptop. Iako se slažem da je produljeno jamstvo super stvar. | 
| 
 Pa ima Acer i druge proizvode, recimo torbu za projektor :P, a možda i screen protectori za 50kn ulaze u to :) | 
| 
 Kakav si ti lukavac :D Odsad te uvijek vodim u šoping sa sobom! Nego, imaju uvjete što možeš kupiti, i značke, olovke, privjesci itd... nisu na popisu :) Samo mobiteli i laptopi dolaze u obzir :) | 
| 
 Prosli tjedan mi je stigao Samsung 2TB disk koji je bio na "akciji". Međutim, nisam dobio nikakav račun uz to niti informacije o garanciji, na paketu je jedino bio zaljepljen Abrakadabra letak i neki obrazac za povrat paketa. Pretpostavio sam da će račun stići poštom, ali još ništa. Ostali koji ste kupovali disk jeste dobili kakav račun i papir s garancijom? | 
| 
 Imaš račun online, vezan na tvoj profil. | 
| 
 Zapravo se nisam ni registrirao za tu kupnju nego sam samo obavio kupnju dok jos vrijedi ponuda. Na email sam dobio sadrzaj narudzbe s iznosom i adresu dostave racuna i paketa. Ne znam kakav im je policy oko reklamacija, ali pretpostavljam da treba imati fizički račun. Poslat ću upit njihovoj podrški. | 
| 
 https://www.abrakadabra.com/hr-HR/ZABA-popust neloše, ajfon 5S za 2k kuna, ko na njuškalu isplati se ko treba gume za auto recimo ili nešto skupo | 
| 
 Da ja bas kupio gume, nema bolje cijene od ove. | 
| 
 sad gledam te gume i nekuzim , koje od ovih brendova bi bile best buy ili je to sve isti drek https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...mode=&size=40# | 
| 
 Ja bi na tvom mjestu uzeo Continental.  Ako placas sa zaba karticom ispast ce te komad ispod 300kn. Za konti to ti je djabe. Btw, nije sve isti drek. | 
| 
 Momci, da li je dovoljna u abrakadabri samo kartica ZABE za kupnju ili treba i token?  Uzeo bih TV, ali nemam internet bankarstvo / token niti druge slične opcije nego samo karticu. Naravno, pričam o ovih 20% popusta, jel. | 
| 
 Treba i token. | 
| 
 Je li itko isprobao vrijedi li popust i za plaćanje VISA Electron karticom? | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Samo Maestro i Mastercard kartice od ZABE.. | 
| 
 Nema više popusta koji je trajao do 31.5.... | 
| 
 Preskupo im postalo. Jbg, tko je sto planirao - imao je dosta vremena. Iako da, nije bas fer ako su napisali do 31og. | 
| 
 Ja ga i dalje vidim na stranici, do isteka zaliha pise | 
| 
 Ja sam išao maloprije uzeti ulje za auto i do potvrde plaćanja mi nije ništa obračunalo za karticu iz zagrebačke banke. Sad idem radije dat Tokiću novce, čisto iz prinicpa. | 
| 
 hehehe odlično, idem i ja na abrakadabra zaba stranicu - nije pronađena :) navalili zabaši | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |