![]() |
Uzmes bonbon i za 50 kn 5 giga :)
Stardust sluzi za levelanje i evoluiranje pokemona kao i candy... Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk |
Zanimljiva je i opcija FLAT (4G tjedan, bez ograničenja)-80kn. Kada dođe neka igra, ja aktiviram dnevnu ili tjednu opciju pa skidam s 75Mbps :D
https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia |
|
Šta sam ja jedini koji je skinuo aplikaciju, našo ovoga doma te pomislio: da vidimo kako se spoofa gps na mobitelu ?
Osobno mi fali to što se ne može karta scrolat pa da baš moš planirat ići po nešto ili barem vidjeti gdje je šta u virtualnom svijetu. Zanimljivo da su na stvarni spomenik stavili ono za punjenje lopti (u blizini mi pa vidio). Sve u svemu fora sa programerskog stajališta - ali baš da ću ić sad naslijepo provjeravat svaki put šta ima u "paralelnom svijetu" pa ne bih baš rekao :D. |
Citiraj:
Je al nemrem ko pretplatnik to aktivirat, to je nova kartica kazu itd. Neam pojma |
Kak se pokemon lopte za hvatanje dobe? Na neke potrosim i 3 lopte kolko sam precizan
I ima li smisla hvatat iste pokemone? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako nije u potpunosti kao skrolanje, ovo je poprilično korisno: |
Citiraj:
|
"Hacking Group Claim Responsibility for Pokemon GO Servers Being Down"
Tolko o upgrejdima.. Sinoć smo sjedili u jednoj birtiji pol ćuke jer je netko bacio lure, onda samo produžili dalje cca 200m i sjeli opet u drugu birtiju jer je bio lure aktivan :D Na zrinjevcu je postala nerijetka stvar da budu 2 ili 3 lurea aktivna i taman se možeš stati između njih i hvatati sve |
Kaj je lure :D
|
Mošus koji privlači pokemone :D
|
Meni neće nikako da učita lokaciju a upalio sam gps i podatke
WTF?! |
Poke loptice možete ponovo vratit, znači kad promašite pokemona dva puta brzo kliknete na lopticu i ona vam se vrati!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
i kratki faq oko svega toga https://www.reddit.com/r/pokemongo/c...wn_issues_faq/ |
|
Citiraj:
|
Pa da nebi oni za vraga prodavali u Shopu lopte
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
|
E mater im j**** znaci danas sam napravio 7km pjeske uz more, i citavo vrijeme racunao da cu skupit sve i svasta ali naravno serveri ne rade..puj
|
|
|
Naravno da nije, moja preporuka svima, da prvo skinu emulator za komp VBA ili za mob My Boy! i onda legalno :p nabave rom, i igraju malo Pokemon FireRed i LeafGreen i/ili starije verzije tipa Crystal(dvi generacije pokemona), malo zanemarite grafiku jbg GameBoy igre su, i onda vidite sta je to prava igra sa dobrom pricom, taktikom i ostalim, usporedite koji pokemon je dobar protiv kojeg, koji potez je jači koji slabiji, pa ce vam i ovi pokemon GO bit puno jasniji, ali i puno "nedovršeniji" :D
|
Sad si mi dao ideju da kupim POkemon bibliju i da se samo s tim bavim na moru.
hehe |
Sad sam prvi put dobio egg, no pise da ga moram stavit u inkubator pa hodat 2km
Inkubator nemam, kak ga nabavim? |
imas jedan koji svi imaju, u itemima, a ak os vise jaja odjednom hatchat, onda dobijes po pokestopeovima
|
Ma vraga ne cucla, meni skinilo 20mb za nekih 20 minuta... megabajt po minuti, meni to bas i nije "malo" s obzirom da nemam puno MB mjesečno
|
Citiraj:
odrasto na tome u doba pokemona |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |