![]() |
Ja sam svako vece na bihnetu, malo s&d malo team dethmatch, pa tko hoce nek dode da se malo koljemo, isti nick.
|
Citiraj:
|
Ja sam D_Z na BIHnetu.
Igram TDM i S&D. Pozdrav!:D |
Citiraj:
zna bit ekipe i sa games underground foruma, shady, ja, gad, ziher, phillip ;) |
Citiraj:
Ttttjsjebo majku :beer: |
TDM: 195.222.33.244
|
Kolika je minimalna konfiguracija za tu igru? Igrao sam jedinicu, mogu li dvojku, ili je ona zahtjevnija?
|
Isto je zahtjevno jer opet imaš DX7 compatibility.DX9 je ko da je ispo iz beta testiranja u igru na tržište,nemože ga glatko pogurat ni X850XT PE.
|
Citiraj:
Bit ce zabavna u hladnim zimskim nocima. :D |
Citiraj:
|
Ma nema sance, da mi "vrti" COD2, jer imam GForce 2? Osim ako nije frizirana :D
|
Ja znam jednog tipa koji na celeru 800 i gf 2 mx 400 igra igru...
meni na dx9 radi u nekih 80fps multiplayer i 30-40fps singleplay (ograničava proc) :) |
Citiraj:
Nemoj hebat, kak. Ma onda cu je nabavit i probat. Ak' kaj zeza, tebe pitam. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali koliko sam cuo ogra je cista reciklaza jedinice. to mi kaze frend koji je wwII manijak tako da mu vjerujem na rijec :D |
Mrkonja jesam li to tebe danas na serveru vidio:) ?
|
Citiraj:
Nije trzalo onako,nego nije mi bio nekako fluidan gameplay. |
Citiraj:
Koji je tvoj nick? Brijem da je i gemmy bio |
Citiraj:
Uništavao si me sa karošikom jednoj mapi sada se ne siječam koja je bila Inače koliko vam ždere cod na sat vremena igre? Ja sam bio primoran povečati paket dsla na 5Gb da mogu igrat bez brige |
Citiraj:
mrzim one mape po noći u Egiptu i one u francuskoj.... najviše volim snijeg (Rusija) ja imam 5gb paket i igra ždere ko luda :( evo 10. je a ja sa 2gb prometa:mad: |
Citiraj:
Nego, jel se sjećaš ipe adrese servera na kojem smo se sreli... Mogli bi opet razvalit DM, ili neki pošten TDM (ali u tom slučaju obvezan teamspeak), jer ne preferiram TDM ako svatko ganja svoju politiku, radije igram sam ako me nitko ne pokriva;) Nadam se da se vidimo opet, a mogli bi se okupiti i u većem broju. |
|
A koliko tocno koristi prometa po satu. Ja cu fakat trebat uzet veci paket ove 2gige me ubise tek je 11 u mjesecu a ja potrošio već gigu i pol.
|
Evo meni najdraže staze za malo igranja sa sniperom :D
http://img335.imageshack.us/img335/7...exe29ed.th.jpg |
E gemmy pa ja tebe krsim svaki dan :p
|
Citiraj:
Mrkonja i ZED isto nisu tako loši...možda:D |
:D
|
Sinoc su mrkonja i zed gutali olovo na bihnet-u, steta sta nisam usliko. Ajd roller dodi na bihnet TD da se malo koljemo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |