![]() |
Citiraj:
Baš lijepo da nemaš želju igrati Fallout 4, pun pogodak na ovu temu... |
Pa čovjek samo tvrdi da je pogledao gameplay video jer ne planira igrati, ne kužim čemu flame odma.
Ja mislim igrati ali pogledao sam gameplay i izgleda vrhunski! Samo još da optimizacija bude na razini Fallouta 3... |
Citiraj:
Koja optimizacija? :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne kuzim kako to mislite "procurio gameplay"?
Pa odavno je vani već sigurno 60min prikaza igre. I btw da, slažem se, nikad ne gledam te filmiće, znam da ću ju igrat i znam da ću uživat. |
Citiraj:
A za grafičke detalje...nisu na razini Crysisa npr. ali to nije prioritet u ovoj igri... Bitna je atmosfera i gameplay. |
Bezveze dizanje prašine. Fallout nikad nije bio jak po grafici, nit je to bilo bitno.
Istina, do izražaja dođe grafika ako se žestoko modda, kao i skyrim, dok je vanilla meh. Citiraj:
Sva sreća pa se to donekle da pokrpat modovima. Bez stutter removera bih redovito dobivao glavobolje nakon cca sat dva igranja od te greške u engineu. |
Ma samo da ne zeznu oko leveliranja kao u fallout3, naprave igru malo izazovnijom u borbi u smislu da bude vise u stilu dvojke ili jedinice po tom pitanju tezine..
I da ne bude previse repetitivno.. |
Fallout 4 će nažalost imati GameWorks i, uzme li se u obzir prilično čudni sys. req. (gdje je pod minimalnom konfiguracijom HD7870 i puno slabija 550Ti) imam osjećaj da će to biti još jedan TWIMTBP naslov.
|
Ma joj tko se još opterećuje sa optimizacijom? Ako ti ne radi kako želiš, druge godine uzet ćeš neku novu komponentu i deri miško.
Pa bar su danas grafičke jeftine sa foruma, nadje se uvijek nešto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
šalu na stranu, samo prvih par videa u kući može malo pokvarit dojam jer je to sam početak igre pa bolje da ima onaj wow efekt. isto nisam moga izdržat pa sam pogleda prvi... zadnja 2 su combat, ništa bitno iskreno. neka izbace još 1 trailer i to je to. čeka se utorak :zdero: |
Čekam ja utorak radi nečeg drugog, plaće :D
Dok F4 je u Steamu već, tko zna kad će nam dopustit download, rekli su "par dana prije" ali brijem 9.11, no svejedno mi je. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Normalno se vrtila na mojoj poprilicno zastarjeloj kanti i nudila je vise od tadasnjih igara. Svakoj igri ces naci zamjerku, ali IMHO ova je u svoje vrijeme bila cisto solidna po pitanju optimizacije. |
glupo je govorit o grafici u fallout serijalu.
odite gledat dora istražuje onda |
|
Ovisi o kojem Fallout serijalu je rijec.
Posto je svima nam dragi Beth Soft napravio 3D pucacinu od omiljene nam igre na poteze. Ionako me vise zanima sama optimizacija i glatkoca izvedbe nego grafika. |
Citiraj:
|
Nakon fantasticna prva dva dijela,treci sranje,FNV solidan ocekujem odlican Fallout.
|
Kod fallouta pričat o grafici - mislim ono... Igrajte onda krajzis
|
Nema smisla pričat o grafici kad će se kroz par dana pojaviti razni modovi. Ista priča je bila i s skyrimom.
|
Citiraj:
|
1 privitaka
|
A kinezi počeli slati preorderane ključeve. Moj s g2play stigao i uredno se aktivirao na Steamu.
|
Gdje je sada najjeftiniji, koliko ste dali za ključ?
|
Imaš na G2Play za dobru cijenu. I na G2A ali je skuplji.
|
Citiraj:
|
Stigao i meni g2play mail za preload.
Nego, jel netko čita onaj community na steamu za Fallout 4? Koliko ljudi sa problemima. Strah od toga da mapa bude premala, koliko vremena treba da je trčanje sa jednog kraja na drugi, itd. :D |
Ja čitam..
A vidim da si ti podlegao tim trolovima :D Kažu da je mapa kao Skajrim (ili čak veća), prema tome, ne vidim poantu kukanju.. Ako bude kao F3 ili F NV, odlično, a bit će i veća od toga.. |
evo obavio preorder i skida se sa steama... Moga bi cak i radit nesto sutra da prodje brze dan :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:11. |