PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Star Wars Battlefront (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=269336)

Teknokyo 02.12.2015. 10:01

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2860615)
Medutim, problem lezi u tome sto, ciljana publika aka target audience je bas takva da ih ne zanima sama igra, te srz previse. Takvi hoce igru koja je totalno eye-candy, dok ih boli ona stvar za hitreg/netcode/mehaniku napucavanja, etc; i spremni su bilo kada napraviti pre-order, te pljunuti i stotinu eura kako bi medu prvima imali igru i osigurali nekakav placebo premium/season pass.

Pa vidiš da i nije tako kad se broj igrača drastično smanjio. Najviše igrača je na PS4 jer postoji neki bundle, tj. akcija. Što se tiče "hitreg-a/netcode-a/mehanike", ja nemam nikakvih problema s igrom (ako misliš na probleme s BF4, nigdje veze). Igra vuče na arkadu i namjenjena je casual igračima. To se moglo vidjeti i u beti. Slažem se da igri fali još sadržaja. Od kad sam prošli tjedan dosegnuo max rank igru palim samo kad igram s prijateljima. Ne pada mi na pamet igrati sam ove veće modove (walker assault, supremacy, turning point) jer su čisti cluster fuck. Najviše što me smeta u igri je granade spam..... Uglavnom, po meni igra ne vrijedi 60€. Možda da su u tu cijenu uključeni svi DLC-ovi (nadolazećih 16 mapa, 4 heroja itd.). Ovako po meni ima istu sudbinu kao i Titanfall koji nije imao nikakvih tehničkih problema, čak je i ponudio nešto novo, ali je brzo dosadio.

vahha 11.12.2015. 12:34

Odijelo ne čini čovjeka...

što jest jest ovo izgleda odlično

gmax 11.12.2015. 16:50

Ovo jako lijepo izgleda, jebeno! :eek:

Mario92 11.12.2015. 18:58

Šteta kaj to nema veze sa 60 FPS-ova.

Mommistake 11.12.2015. 20:19

Izgleda odlično, makar bi ja radije bolju igru s slabijom grafom, nego taj high-tech engine s igrom za klince.

Ali vidi se kud budućnost vodi.

Perestrojka 11.12.2015. 21:00

:zdero2:

Amepshi 11.12.2015. 23:29

Pogotovo ovaj level u šumi - to bi trebalo pokazati Bethesdi.

Mario92 11.12.2015. 23:37

Bethesda i dobra grafika nejdu i istu rečenicu. Nažalost.

listerstorm 11.12.2015. 23:52

nekad je išlo - Oblivion

blava 12.12.2015. 00:29

Citiraj:

Autor Amepshi (Post 2865609)
Pogotovo ovaj level u šumi - to bi trebalo pokazati Bethesdi.

Ako govoris za Fallout,polako tek se modding zajednica zagrijava.

Amepshi 12.12.2015. 00:49

Citiraj:

Autor blava (Post 2865634)
Ako govoris za Fallout,polako tek se modding zajednica zagrijava.

Mislio sam na Elder Scrolls serijal. Ali nećemo u OT da nas modovi ne bi :rambo:

anita2 25.12.2015. 11:20

Pomoć za klinca

Sretan Božić svima!
Ali, ako ima nekog, molila bih pomoć oko instalacije. Klincu je to najvažniji božićni poklon i čekao je strpljivo danima, i sad je zapeo kod instalacije.
čak se morao preseliti i na moj komp jer njegov nema 64-bitne Windowse.
Dakle, sve je dobro krenulo i došao je do stepa gdje se tražila registracija na Origin. To smo obavili, dobili povratni mail za aktivaciju i sve pet, ali dalje se na ekranu nije ništa događalo. Vratio se ponovno izabrati disk na kojem je Battlefront i dobiva ovo
Image and video hosting by TinyPic

Nakon što stisne Continue, dolazi korak gdje bi se trebao ulogirati na Origin, ali njemu se javi na ekranu ovo gdje se vidi da je on već ulogiran. I što sad dalje?

Image and video hosting by TinyPic

Lun 25.12.2015. 11:38

Ajde na Origin tab u gornjem lijevom uglu na drugoj slici i redeem product code. Pojavit će ti se prozor i tu upiši serial key koji si dobio kupovinom.

jed2i 25.12.2015. 12:32

Na originu je guzva, ja sam jucer aktivirao kod iz valjda 55 pokusaja.

Neo-ST 25.12.2015. 21:19

Eto šta ti je kultura danas, pomogneš nekom na Božić kad mu je hitno i ne dobiješ niti hvala.

Mogy 25.12.2015. 23:20

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2870742)
Eto šta ti je kultura danas, pomogneš nekom na Božić kad mu je hitno i ne dobiješ niti hvala.

Ti se čudiš? :D Pa većina današnjih ljudi su govna tako da mene rijetko što može više iznenaditi :)

anita2 26.12.2015. 22:14

Nemojte me kritizirati što nisam odmah reagirala, molim vas, zahvalna sam vam do neba. I sad krenem na forum napisati zahvalu i nađem da ste me popljuvali. Ok.
Cijeli dan sam se jučer gnjavila s tom igricom jer nakon što smo napravili ono što ste napisali, bilo je sve ok, taj korak smo prošli, ali je ispalo da na mojem laptopu nema dovoljno mjesta na C disku, niti na D disku (imam particiju), a za vanjski sam dobivala poruku da je invalid. I tako sam se gnjavila premještanjem iz šupljeg u prazno, brisanjem što treba i ne treba, recikliranjem i kad sam si već sve u laptopu ispremiješala, prihvatio je instalaciju na vanjski disk.
Slavodobitno sam posjela klinca za laptop, a kad tamo, dobili smo poruku da su mi driveri za grafiku zastarjeli. Otišla sam na intel support, ali tamo je core2duo davno svršeno vrijeme.
I tu sagi nije bio kraj, jer sam danas skužila da sam obrisala nešto zbog čega sam ostala bez apsolutno svih mailova, a system restore nije pomogao. Tražila sam po netu kako osposobiti mail, naučila kreirati novi profil u outlooku i konačno su mailovi počeli stizati, a stare vjerojatno mogu zaboraviti.
Popodne smo imali goste i sad sam konačno sjela za laptop.
Nema nam druge nego pričekati prve radne dane da mu naš sistemac zamijeni postojeće windowse sa 64-bitnim, uz nadu da će integrirana grafika biti dovoljna. Ili to, ili novi laptop.

MadBoY 26.12.2015. 22:22

Na Originu, skroz na dnu ima dio Product Description, desno od njega je tab System Requirements. Malo su to sakrili ali uz malo trazenja se moze doci do tog.

Buduci da spominjes Core2Duo i integriranu grafiku, Battlefront nece raditi na tom laptopu :(
Minimum PC System Requirements

Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent
Memory: 8GB RAM
Hard Drive: At least 40 GB of free space
Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
Graphics card (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
EDIT: Nema potrebe da se instaliraju novi windowsi, ako sad laptop radi kako treba. Ta integrirana graficka podrzava DX10, za Battlefront je potrebno DX11. Cak da GPU podrzava i DX11 opet bi bilo preslabo.

anita2 26.12.2015. 23:04

Moj laptop star 8 godina s Core2Duo je definitivno izvan igre. Laptop koji ima klinac je star par godina, ali su na njemu 32-bitni Windowsi, pa to treba zamijeniti. Međutim, niti on nema dediciranu grafiku, tako da o 2 gige nema niti govora. Ako je to minimum, onda mi sve to lagano smrdi na novu investiciju, obavezno sa zasebnom grafičkom.

Paske 28.12.2015. 10:47

Citiraj:

Autor anita2 (Post 2871124)
Moj laptop star 8 godina s Core2Duo je definitivno izvan igre. Laptop koji ima klinac je star par godina, ali su na njemu 32-bitni Windowsi, pa to treba zamijeniti. Međutim, niti on nema dediciranu grafiku, tako da o 2 gige nema niti govora. Ako je to minimum, onda mi sve to lagano smrdi na novu investiciju, obavezno sa zasebnom grafičkom.

Bojim se da će tako biti ...

C2D i nove igre ala Battlefront, pa još na laptopu sa intergriranom grafikom nažalost neće raditi.
Ako je i noviji laptop, ali bez decidirane grafulje nema igranja. Barem ne kvalitetnog.

Ako je buđet limitiran, a kad nije, uvijek postoji opcija PS4.
Iako osobno nisam ljubitelj konzola igre na PS4 su u rangu solidnog ( ne dobrog ) PC-a. Uz cijena od cca 3800 Kn ( ako se ne varam ) super su opcija za Battlefront.

On the up side - mali voli Starwars ! Bravo mali :)

buljaka 28.12.2015. 13:45

Ps4 novi sa igrom star wars na njušci 2200 , pala cijena zahvaljujući tele 2

jed2i 28.12.2015. 14:28

Ja volim star wars ali ovu igru su mogli puno bolje napraviti.
Grafika i zvukovi su odlični, vrste multija su odlične....
Sama igra...ne baš, dobra je, ne vrijedi 40 eura nikako

Titanfall recimo, mi je puno bolji i dinamičniji

Teknokyo 28.12.2015. 15:15

Citiraj:

Autor jed2i (Post 2871623)
Ja volim star wars ali ovu igru su mogli puno bolje napraviti.
Grafika i zvukovi su odlični, vrste multija su odlične....
Sama igra...ne baš, dobra je, ne vrijedi 40 eura nikako

Titanfall recimo, mi je puno bolji i dinamičniji

20 eura na meksičkom originu, a 20 dolara na brazilskom. Opet mislim da ne vrijedi ni te novce.

Btw. imam ultimate edition!

anita2 29.12.2015. 10:55

Citiraj:

Autor Paske (Post 2871539)
Bojim se da će tako biti ...

C2D i nove igre ala Battlefront, pa još na laptopu sa intergriranom grafikom nažalost neće raditi.
Ako je i noviji laptop, ali bez decidirane grafulje nema igranja. Barem ne kvalitetnog.

Ako je buđet limitiran, a kad nije, uvijek postoji opcija PS4.
Iako osobno nisam ljubitelj konzola igre na PS4 su u rangu solidnog ( ne dobrog ) PC-a. Uz cijena od cca 3800 Kn ( ako se ne varam ) super su opcija za Battlefront.

On the up side - mali voli Starwars ! Bravo mali :)

Razgovarali smo i o plejki, ali, zamislite, moje dijete ne želi Playstation!
Sad kalkuliram laptop, od neke minimalne cijene za traženu konfiguraciju, do ROG-a. Ali to je već druga tema.

Perestrojka 29.12.2015. 14:54

Citiraj:

Autor anita2 (Post 2871963)
ali, zamislite, moje dijete ne želi Playstation!

Pametno ! :) :respekt:

jed2i 29.12.2015. 15:02

Citiraj:

Autor Teknokyo (Post 2871651)
20 eura na meksičkom originu, a 20 dolara na brazilskom. Opet mislim da ne vrijedi ni te novce.

Btw. imam ultimate edition!

Kaj nije fora da te pita za osobnu kad kupuješ s origina mexico ili brazil?

Teknokyo 30.12.2015. 09:22

Citiraj:

Autor jed2i (Post 2872065)
Kaj nije fora da te pita za osobnu kad kupuješ s origina mexico ili brazil?

Samo u Brazilu te pitaju CPF broj koji je moguće pronaći/generirati uz malo truda. Mexico ne pita ništa.

ovčica 30.12.2015. 20:07

ma daj 60 eura za igricu nisu baš normali

ne želim dati ni 40 dolara koliko dođe preko mexičkog origina kamo li 60 eura

The AC 30.12.2015. 21:16

Citiraj:

Autor Perestrojka (Post 2872063)
Pametno ! :) :respekt:

The force is strong in this one. :D

ovčica 12.02.2016. 09:29

baš je igram i moje osobno iskustvo je da je ODLIČNA IGRA ipak sam ja FAN star wars serijala tako da i minecraft likovi drže sablje ja bi bio happy heheh

btw. frend prodaje svoj account sa star warsom pa kao nekoga zanima neka tresne PM

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51.