![]() |
Već ga uzeo :)
Poruka - we may be experiencing unusual high server load :D E da, bilo bi dobro da svatko napiše ime koje koristi na originu, pa da se dodamo da igramo skupa, naravno ako ste za to ja sam tamo jed2i_87 |
A šta mi to znači? To je neki add? Ili DLC? Ili mogu i original igrati?
|
Svi DLC-evi đabe, moraš imati vanilla verziju na accountu.
|
Ja uzeo, nick mi je MomoOsk, pa tko hoće može dodati, i dobar potez moram priznat :)
|
Također uzeo sad, pa nek se nađe :)
|
Jedina stvar koju bi trebali maknut je onaj smart pistol, i igra bi bila zakon multy.
Also dodali su dodatne glasove za robote (japanski, njemacki, ruski itd) stoga sad mozete slusat o gefufnama dok jedete rakete |
Može kratko objašnjenje. Znači ja samo moram kupiti ovo i onda mogu dodati season pass na acc besplatno? Jesam dobro skužio? Hvala na pomoći :)
|
Citiraj:
odes na origin, i u storeu ides kupit Season pass za njega, ko da kupujes normalno samo mu je cijena 0.0 eur. Danas ujutro ja to napravio |
Hvala care.Imao sam Titanfall jos od prije i sada sam si piknuo season pass za dzabe :)
|
Da li ovi DLCovi dodaju sadržaj za single player ili MP?
|
Titanfall nema singleplay
Smart shit bi trebali izbacit iz igre, to je kao legalan autoaim, po meni njesra slavonac90 - dodam te na origin pa ćemo nadam se koji put zaigrat skupa ;) |
Multiplayer.Dodaju nove mape vecinom.
|
Nitko ne igra više? Ja se zarazio meni super igra :D
|
Da li je ova igra još uvijek "živa" na PC-u? Gledam po netu nekoliko mjeseci stare postove i već tamo se piše da je ne igra nitko živ.
|
Ja bacim koju partiju tu i tamo, ali šta ja znam malo mi monotono, dobro za ubit vrijeme ali ništa spektakularno.
|
Zna biti igrača, ne puno ali mi se nije dogodilo da sam čekao na partiju.
|
Znači, nešto slično kao i Crysis 3 - nije da nema ljudi, ali daleko od toga da je neka navala. Mislim da ću ipak preskočiti.
Hvala na odgovorima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |