![]() |
ne znam... pitaj igrače dotične igre koji ne igraju istu na gpu snage mobitela :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cak je i neki lik iz nvidie izjavio da ce potreba za diskretnim grafama prestati nakon 2020 godine i koristice ih samo juzeri sa gomilom 144mhz monitora.:D |
Citiraj:
Jos uvijek mi nije jasna specificna potreba za specificnom konfom za WoT.:D Ako radi na prastarom core2duo i 9800GT radice na bilo cemu. Igra koristi obsolete Big world engine,ali postoje naznake da ce preci na Havok pa ce valjda prestat potraznja za specijaliziranim konfama. |
pa onda igraj na tome sa normalnim detaljima, a ne na odronu koji se nalazi u muzeju propalih veza :D
|
Citiraj:
Samo kazem da radi i na core2duo + 9800GT.:amen: |
a gle mogu i ja vozit sa 3 promila, što ne znači da je to optimalno vozačko iskustvo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da priupitam usput, slazem nesto necaku za povremeno igranje WoT-a (navukao se kod mene) i www tipa igara koje koriste flash... nist specijalno, upravo gledamo po nasim web trgovinama kako se krecu cijene, nasli smo u diskont24com jako zanimljivu kombinaciju koja se sastoji od Gigabyte GA-F2A68HM-DS2, 4GB Kingston DDR3 HyperX Savage,2400MHz i sada sam u nedoumici dal da mu stavim AMD A6 X2 6420K (4.00GHz) s Radeon TM HD 8470D koji kosta oko 490kn ili AMD 6300 X2 CPU(3.7GHz)s Radeon HD 8370D koji kosta oko 300kn , jel vrijedi tih 190kn 300Mhz jaci procesor i hoce li u preformansama on nesto dobiti... osobno mislim da nece ali svejedno pitam za savjet napajanje,kuciste,hard,optiku,mis, tipk. i monitor 1400*900 smo kupili vec preko njuskala za neku sicu (za nevjerovati kako cijene padaju), ali kombinacuju mbo+proc+ram je tesko naci po normalnim cijenama pa se isplati radje kupiti novo |
kaj se WoT-a tice, intel pentiumi i celerni, haswell ili ivy rasture skoro pa bilo kojeg amda, a u flash igricama razlike nema.
ja bi definitivno savjetovao nesto u ovom smijeru + grafa p.s. nit ja prodajem sranje s linka, nit znam ko prodaje, samo sam naveo ko primjer. |
Potpis na Celerona ili Pentiuma, em WOT puno bolje radi na njima em su ti dvojezgreni APU neisplativi; dobiješ mrvicu bolju grafičku ali zato dosta tromiji procesor nego kod Celerona.
|
Kupio za Htpc A8 5500.
Vrti wot bez problema na 50 incha TV. Cijena:400kn. |
vrti i i3 5005U wot na fhd bez problema, ali je pitanje s kojim detaljima i kojim framerateom. Wot je single core igra - i tu nema rasprave nikakve, ok zvuk i "fiziku" su bacili na drugu jezgru, ali 90% enginea se i dalje vrti na jednoj jezgri.
|
Wot je neoptimizirano smece.
P.s. A8 5500 me cak kostao i manje od 400kn. Za te pare ne mozes kupit nista bolje. |
Kakve veze ima kakav je WoT, ako ga covjeg igra, zarazio se i naglasak pri kupovini hardvera je stavljen na tu igricu.
Cinjenica je da ce celeron + grafa + najjeftinija moguca ploca + najjeftinijih 4gb rama u WoTu razorit bilo koji apu. |
Covjek je postavio pitanje vezano za nedoumicu oko dva proca od kojih nijedan nije ni celeron ni pentium.
|
Mogu se naći ti celeroni na njuškalu po 100-150kn, bagatela + neku grafu i vozi
|
Hvala svima dosada na komentarima, ma znam ja sto se moze naci, ali osobno izbjegavam intel nakon sto sam imao takvih problema prvo s i3 onda s i5 procesorima i plocama za iste, uglavnom izgubio sam 40 dana na ganjanje reklamacija i jedva na kraju dobio povrat novca, pritome udruga za zastitu potrosaca i njihov advokat mi pomogli, e sad dal sam ja imao samo "nesrecu" s intelom, neznam. Ali ga vise ni neprijatelju nebih pozelio. Ali to je neka druga prica... kad se jednom opeces onda i na hladno puses...
Pitao sam zato za Amd, i ubacio sam 8GB rama umjesto 4, samo je nedoumica u procesoru, x2 je sasvim dovoljno necaku za ono sto njemu komp sluzi, a i 140€ za kobinaciju mbo+ram+cpu apu je vise nego jeftino. 50€ vise za jaci procesor (x4) nema svrhe davati.... kad ga nece koristit za nist ozbiljno, premlad je jos... mozda za koju godinu... a dotle ce se ljudi krstiti kad ga vide ingame kako igra WoT. :) Bez obzira kako je igra optimizirana, njemu to nemoze puno pomoci. |
Citiraj:
Problem je sto nestane u istom danu.:D Nekidan sam vidio oglas za A10 7850k za 600Kn. Zvao nakon par minuta i vec je bio prodan. |
Citiraj:
Nije da te odgovaram, ali problem sa reklamacijom nema nikakve veze s intelom, jednsotavno biraš crappy shopove. Pretpostavljam da ti procesori nisu krepali, nego da si imao problema sa mbo... |
Ja bi isto tak mogao povuci paralelu za AMD - crkle mi 3 njihove grafe :D Pa opet imam AMD u laptopu.
Takvo generaliziranje ti samo moze na kraju skoditi. |
nemoj da ja počnem :D
|
Nemoj :D u miru pustimo Hawkera da mu preporuci AMD :)
|
Zapravo,za tu sracku od igre bi mu i ja preporucio sracku celerona.
To kosta ko dnevna doza kave. |
pa ta sraćka od igre imam osjećaj da dnevno zaradi više od cijele kavene industrije ;)
|
Prestali su davat taj podatak javno tam 2012 - 212 mil $ prometa, 6.1$ prijavljene dobiti nakon isplate bonusa, interesantno je da su vlasnici wargaminga početkom 2013 godine kupili nekretninta u vrijednosti 100 mil $ :D
|
Citiraj:
On sto je popizditis,oni sa svom tom golemom zaradom nisu u stanju unaprijediti prastari engine. O Havoku se govori skoro godinu dana,ali imam dojam da ce oni i dalje gurati Big world kao da je to neka svetinja. |
Ne mjenjaj konja koji pobjeđuje, masa ekipe igra još na c2d mašinama i ne pada im dirati engine na kojem sve to radi pa makar na uber low detaljima sa posebnim modovima koji još dodatno smanjuju detalje.
|
Citiraj:
Iz prve ruke potvrdjujem da igra radi na core2duo + 9800GT. Ali,budimo realni,vecina ekipe ima modernije masine. Kakva je to igra koja na nekim mapama shebe 980icu ili R9 290? Odgovor se sam namece.:D |
Sjebe te cpu :-) ko ti kriv kaj ti jedna jezgra ne radi na 5+ ghz ;-)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |