PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255986)

Baja 001 07.02.2014. 23:00

:cool:

vga killer 08.02.2014. 01:28

Zanimljivo za poslusat

MAGARAC 08.02.2014. 23:35

Meni ce bit zanimljivo vidit koji ce se vozaci snac sa turbacima i sasvim drugacijim nacinom voznje. Citam da su nove formule puno teze za vozit da imaju manje gripa i da ih nije tesko izvrtit ak se ne pazi s gasom zbog navale momenta. Trazit ce se "smooth" voznja sa vise odmjerenosti na gasu uz stednju goriva i guma naravno.

kasko 09.02.2014. 00:11

To i ja cekam da vidim, mnostvo novih faktora koje treba uzet u obzir.

Al me jos vise brine oce li biti postenog streama...

snorky_vk 09.02.2014. 00:26

Citiraj:

Autor kasko (Post 2542700)

Al me jos vise brine oce li biti postenog streama...

ma bit će prijenosa na našim programima. tako barem jergović kaže. još uvijek je sve poslovna tajna , ali uskoro će se sve znati. jedino ako baš jako voliš stream onda britanska ip adresa i bbc one su mila majka...

Baja 001 09.02.2014. 01:06

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2542685)
Meni ce bit zanimljivo vidit koji ce se vozaci snac sa turbacima i sasvim drugacijim nacinom voznje. Citam da su nove formule puno teze za vozit da imaju manje gripa i da ih nije tesko izvrtit ak se ne pazi s gasom zbog navale momenta. Trazit ce se "smooth" voznja sa vise odmjerenosti na gasu uz stednju goriva i guma naravno.

Koliko san ja uvatio ERS kao zatvoreni sistem sluzi bas da bi to
Minimizira, znaci izlazi iz krivine, ecu pumpa boost ali ga EM navida da nema tako tragican udar, tj da nema te navale momenta... Isto tako prihvaca energiju s turbine kad ne triba...

MAGARAC 09.02.2014. 01:46

Mislim da je se to vise odnosi na turbo rupu i reakciju na gas. Vozaci ce imat na raspolaganju velku kolicinu momenta vjerojatno kroz cijeli raspon okretaja i morat ce dozirat gas u zavojima vise nego prije. Ak budu stiskali pojest ce im gume, potrosit gorivo i jos ce se izvrtit. Nova pravila su i smanjila grip, ponajvise sprijeda i to im isto ne ide na ruku. Mislim da ce trebat malo vise skilla nego do sad.

Flood 09.02.2014. 10:00

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2542714)
Mislim da je se to vise odnosi na turbo rupu i reakciju na gas.

Tako sam i ja skužio po ovome. Ovo priključeno na turbo služi kao antilag i wastegate i može dati struju ovom drugom na osovini koji daje dodatnu snagu ili može puniti bateriju.

Kad to ispeglaju,biti će u aute na cestama jednostavnije ugraditi elektromotor na turbo nego biturbo i veće konfiguracije. :)

Juice 09.02.2014. 10:23

Citiraj:

Autor snorky_vk (Post 2542703)
ma bit će prijenosa na našim programima. tako barem jergović kaže. još uvijek je sve poslovna tajna , ali uskoro će se sve znati. jedino ako baš jako voliš stream onda britanska ip adresa i bbc one su mila majka...

Ekstenzija ZenMate za Chrome i jednim klikom dostupan BBC. Nejjednostavniji način za doć do streama.

1v@n 09.02.2014. 16:06

Citiraj:

Autor Juice (Post 2542739)
Ekstenzija ZenMate za Chrome i jednim klikom dostupan BBC. Nejjednostavniji način za doć do streama.

Objasni malo ovo

Juice 09.02.2014. 16:10

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2542929)
Objasni malo ovo

Instaliraš ZenMate na Chrome i u desnom kutu ti se pojavi ikonica i preko te ikone možeš mijenjat IP(Njemačka, Švicarska, Engleska, Hong Kong i SAD su ponuđeni, ovisi za kaj ti treba). Provjereno radi na Netflixu, BBC stranicama, Youtube videi koji si limitirani na neke države i soično, tj. na svim stranicama koje zahtjevaju tak nešto, tj. limitirane su na. Jedino gdje ne radi je Google Store(da se kupe Nexusi, al ajd, nisam ni mislio da bi tu radilo).
I da, nije za svakodnevni surfanje baš, pošto ide preko tog centra(ovisi di odaberete) digne ping u nebesa i sama brzina bude nešto manja odmah. Ali za streamanje je idealno, i kada zatreba negdje.

https://zenmate.io/home/

snorky_vk 09.02.2014. 16:47

Ja sam koristio expatshield. Posebno instaliran tak da nije ekstenzija odredjenog browsera. Bbc mi je normalno radio prosle sezone preko toga....
Pitanjcejedno od mene: se moze kako na androidu gledat takve streamove bez velikog kemijanja?

draksa 09.02.2014. 17:26

Jel ima tako nesto za nas koji preferiramo Sky? :D

Juice 09.02.2014. 17:33

Citiraj:

Autor draksa (Post 2542969)
Jel ima tako nesto za nas koji preferiramo Sky? :D

Ako Sky ima stream na svojoj stranici onda će radit, i Zenmate i drugi prijedlog od kolege.

draksa 09.02.2014. 18:25

Citiraj:

Autor Juice (Post 2542973)
Ako Sky ima stream na svojoj stranici onda će radit, i Zenmate i drugi prijedlog od kolege.

Imaju stream ,ali se mora registrirati kako bi ga se gledalo. Za registraciju je potreban broj sky racuna :(

Juice 09.02.2014. 18:40

Citiraj:

Autor draksa (Post 2543002)
Imaju stream ,ali se mora registrirati kako bi ga se gledalo. Za registraciju je potreban broj sky racuna :(

E to je teže onda :D
Morat ćeš lovit streamove onda kao i do sada

1v@n 09.02.2014. 22:52

Citiraj:

Autor Juice (Post 2542930)
Instaliraš ZenMate na Chrome i u desnom kutu ti se pojavi ikonica i preko te ikone možeš mijenjat IP(Njemačka, Švicarska, Engleska, Hong Kong i SAD su ponuđeni, ovisi za kaj ti treba). Provjereno radi na Netflixu, BBC stranicama, Youtube videi koji si limitirani na neke države i soično, tj. na svim stranicama koje zahtjevaju tak nešto, tj. limitirane su na. Jedino gdje ne radi je Google Store(da se kupe Nexusi, al ajd, nisam ni mislio da bi tu radilo).
I da, nije za svakodnevni surfanje baš, pošto ide preko tog centra(ovisi di odaberete) digne ping u nebesa i sama brzina bude nešto manja odmah. Ali za streamanje je idealno, i kada zatreba negdje.

https://zenmate.io/home/

Probao sam gledati danas Top Gear na tu foru, ali često prekida. Filmon mi se ipak pokazao stabilnijim.

Juice 09.02.2014. 22:53

Meni ne prekida uopće.
Koju brzinu neta imaš?

1v@n 09.02.2014. 23:06

10 Mbit

Nijedan drugi stream ne zeza, jedino ovdje na sekundu, dvije uleti buffering i ubije me :D

Juice 09.02.2014. 23:09

E jebiga, mislio da imaš manju pa da zato zeza.
Šteta, znam kak buffering ubije :D

Morpheous 10.02.2014. 08:46

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2542685)

A tek kad padne kiša? Biti će milina za gledati sve te piruete....

kasko 10.02.2014. 09:26

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 2543261)
A tek kad padne kiša? Biti će milina za gledati sve te piruete....

Tocno to, mislim da ce biti jako zanimljivo jer je puno iznenadujucih faktora. Sad cemo vidjet vjestine vozaca, ukoliko bolidi budu radili kolko tolko kak je to zamisljeno.

1v@n 10.02.2014. 12:55

Lotusi se vratili s godišnjeg :D
Volim njihov smisao za humor.

http://www.youtube.com/watch?v=yXATzDBDjgo

partwish 10.02.2014. 16:59

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2543407)
Lotusi se vratili s godišnjeg :D
Volim njihov smisao za humor.

http://www.youtube.com/watch?v=yXATzDBDjgo

Čini se da ni za reklamu nisu uspjeli upogoniti novi Renault motor! ;)

1v@n 10.02.2014. 17:12

Ovo je i prošlogodišnji bolid u reklami

partwish 10.02.2014. 19:20

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2543593)
Ovo je i prošlogodišnji bolid u reklami

Da, zato sam i napisao da nisu uspjeli upogoniti novi motor.

TROTTER 15.02.2014. 00:25

po meni nema više onog karakterističnog zvuka nedjeljom s novom regulacijom... baš mi šugavo zvuče ti hi reving v6 motori... a da ne govorimo o regulacijama prednjeg krila... na što vas podsjeća?http://www.web2carz.com/images/artic...36_600x399.jpg

Power by Intel 15.02.2014. 00:45

izgled mi je manje vazan sam nek ferrari proradi kak treba a moze izgledati kao sepet

begi 17.02.2014. 21:18

Za nekoliko dana nova testiranja. Već sam se bio uplašio da će me Drug brko cijelu sezonu zezati za loš Renaultov uradak (motor), a onda se javi RB i kaže da su problemi s hlađenjem zbog agresivne aerodinamike na bolidu. Sad sam siguran da će to biti riješeno. Nego kako prognozirate rezultate timskih kolega ove sezone. Evo ja kažem da će u Ferariju biti izjednačeno, ali da će Kimi na kraju imati više poena.

partwish 17.02.2014. 21:53

Citiraj:

Autor begi (Post 2548128)
Za nekoliko dana nova testiranja. Već sam se bio uplašio da će me Drug brko cijelu sezonu zezati za loš Renaultov uradak (motor), a onda se javi RB i kaže da su problemi s hlađenjem zbog agresivne aerodinamike na bolidu. Sad sam siguran da će to biti riješeno. Nego kako prognozirate rezultate timskih kolega ove sezone. Evo ja kažem da će u Ferariju biti izjednačeno, ali da će Kimi na kraju imati više poena.

Kimi ispred Alonsa? No way!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10.