![]() |
:cool: |
Zanimljivo za poslusat
|
Meni ce bit zanimljivo vidit koji ce se vozaci snac sa turbacima i sasvim drugacijim nacinom voznje. Citam da su nove formule puno teze za vozit da imaju manje gripa i da ih nije tesko izvrtit ak se ne pazi s gasom zbog navale momenta. Trazit ce se "smooth" voznja sa vise odmjerenosti na gasu uz stednju goriva i guma naravno.
|
To i ja cekam da vidim, mnostvo novih faktora koje treba uzet u obzir.
Al me jos vise brine oce li biti postenog streama... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Minimizira, znaci izlazi iz krivine, ecu pumpa boost ali ga EM navida da nema tako tragican udar, tj da nema te navale momenta... Isto tako prihvaca energiju s turbine kad ne triba... |
Mislim da je se to vise odnosi na turbo rupu i reakciju na gas. Vozaci ce imat na raspolaganju velku kolicinu momenta vjerojatno kroz cijeli raspon okretaja i morat ce dozirat gas u zavojima vise nego prije. Ak budu stiskali pojest ce im gume, potrosit gorivo i jos ce se izvrtit. Nova pravila su i smanjila grip, ponajvise sprijeda i to im isto ne ide na ruku. Mislim da ce trebat malo vise skilla nego do sad.
|
Citiraj:
Kad to ispeglaju,biti će u aute na cestama jednostavnije ugraditi elektromotor na turbo nego biturbo i veće konfiguracije. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, nije za svakodnevni surfanje baš, pošto ide preko tog centra(ovisi di odaberete) digne ping u nebesa i sama brzina bude nešto manja odmah. Ali za streamanje je idealno, i kada zatreba negdje. https://zenmate.io/home/ |
Ja sam koristio expatshield. Posebno instaliran tak da nije ekstenzija odredjenog browsera. Bbc mi je normalno radio prosle sezone preko toga....
Pitanjcejedno od mene: se moze kako na androidu gledat takve streamove bez velikog kemijanja? |
Jel ima tako nesto za nas koji preferiramo Sky? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Morat ćeš lovit streamove onda kao i do sada |
Citiraj:
|
Meni ne prekida uopće.
Koju brzinu neta imaš? |
10 Mbit
Nijedan drugi stream ne zeza, jedino ovdje na sekundu, dvije uleti buffering i ubije me :D |
E jebiga, mislio da imaš manju pa da zato zeza.
Šteta, znam kak buffering ubije :D |
Citiraj:
A tek kad padne kiša? Biti će milina za gledati sve te piruete.... |
Citiraj:
|
Lotusi se vratili s godišnjeg :D
Volim njihov smisao za humor. http://www.youtube.com/watch?v=yXATzDBDjgo |
Citiraj:
|
Ovo je i prošlogodišnji bolid u reklami
|
Citiraj:
|
po meni nema više onog karakterističnog zvuka nedjeljom s novom regulacijom... baš mi šugavo zvuče ti hi reving v6 motori... a da ne govorimo o regulacijama prednjeg krila... na što vas podsjeća?http://www.web2carz.com/images/artic...36_600x399.jpg
|
izgled mi je manje vazan sam nek ferrari proradi kak treba a moze izgledati kao sepet
|
Za nekoliko dana nova testiranja. Već sam se bio uplašio da će me Drug brko cijelu sezonu zezati za loš Renaultov uradak (motor), a onda se javi RB i kaže da su problemi s hlađenjem zbog agresivne aerodinamike na bolidu. Sad sam siguran da će to biti riješeno. Nego kako prognozirate rezultate timskih kolega ove sezone. Evo ja kažem da će u Ferariju biti izjednačeno, ali da će Kimi na kraju imati više poena.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |