![]() |
Citiraj:
LoL je više::fuming::fuming::hitthewal::hitthewal: |
Pridružiti ću vam se ubrzo, tj. cura obožava Diablo 3, pa me gnjavi za ovaj HoTS...tako da, nabavim ubrzo 2 keya (ili ako ima netko od vas bivših lolera) :D
|
Ja dobio 3, uzeo sebi jedan (koji ne igram) i dao 2.
|
Imam 2 keya...pm kome treba
Ostao je još jedan key |
Ekipica, volio bih isprobati igru, pa ako je neko voljan poslati mi key na mail bio bih mu zahvalan :) :chears:
Edit: Očito ljudi koji su kupili reaper of souls ekspanziju diabla 3 su automatski dobili key za HOTS ili takav neki đir, tako da mi neće trebati key. Upravo igram tutorial, vrhunski je :) |
Dobio sam 4 keya pa ako kome treba neka mi sibne Pm. Prednost starijim clanovima. Lp
|
Dobio i ja pa zelim svima Sretan Uskrs :P
1) J2BWB8-JG7G-4HDGVM-X7HV-ET2H8T 2) R8DJCG-DEBG-MZTZBE-2BN9-28WGTF 3) BW2TGM-9CCW-TWKM9C-4TY4-8J2PEN 4) BT88KR-96JM-KGCPDF-XBC7-2R2NDP |
"Remember, Hero, these keys are for recruitment purposes only. Posting them publicly, selling, or auctioning them off may result in deactivation of the keys, and will leave your team’s roster empty."
Tek tolko da se zna =) |
Ma di će Blizzard do ove teme doć na forumu koji je na hrvatskom jeziku.
To jedino ako se neki jadnik nađe pa ide prijavljivat Blizzu :D |
Onda naka budu jos koji dan, pa ih maknem! Nadam se da ce se razgrabiti :D
Thanks za info chare! ;) |
U potrazi sam za KEY ove igre. Ako netko ima viška 1 key može na PM. Plaća pivu. TY
|
imaš u tržnici dolje dijele
|
Probao gejm, koliko god je gameplay slican doti/lolu, toliko i nije :D Al sam sad ovo objasnio :D Ugl i dalje je to MOBA ali nema itema, samo rokas EXP i dizes skillove. Za sad samo 5 heroja i ni jedan nije los. Ulta od one mrcine vojnika izgleda odlicno. Killova i deathova puno vise nego u doti i vise je spray n pray logika nego taktika. Zanimljivi su takoder oni neutral creepovi koje dizes iz one grobnice skupljanjem gemova te ih tako pridobijas da se tuku na tvojoj strani. Sve u svemu nije lose, i matchmaking mi je super jer nema kao u doti da igra 5 carrya, ovdje sve lijepo rasporedi.
|
Imam 3-4 keya viška. Tko želi nek se javi u inbox.
|
pozdrav ekipa,
ako ima netko viška key za HotS molim da udijeli jedan. unaprijed hvala |
ko treba key, PM
|
NM9C4D-ZCCW-HFTNNC-WXVK-78WCZF
J77PZC-6DCW-BPDZRH-WY9T-XZHEMC VY24EK-ZZ47-HRZZXT-HGRX-76HB6Y Eto uzivajte |
|
Ako tko ima key neka javi. Ja nikako do keya :( .
EDIT: A ček, mislim da imam betu :D. Vidim na accountu i sad potražio email... Da vidimo... :D |
In addition, we have given you 4 FREE beta keys that you can give to your friends; just hand them out and form the ultimate Heroes of the Storm team!
kome treba nek se javi na PM! |
Može meni jedan key? :)
|
Dobio sam 4 keya, dijelim ih sve jer me apsolutno ne zanima ova igra pa ako netko zeli nek mi posalje pm!
lp |
Evo vidim i meni stiglo na mail 4 key-a, pa ako tko zeli probati, slobodno:
1) KVCM66-9C99-MGB6HX-TGVF-NEHBD7 2) FRMCVG-VJT9-VJERR6-PGCF-K44DZ2 3) VBN6ND-8PB2-G8JWKT-FD7B-FJ4JB9 4) 9C6EZY-MCPV-CH48YN-H2C6-NKF9V6 |
JozicA zahvaljujem na key br 3. Ustvari prijatelj se zahvaljuje. Nadam se da se vidimo koji puta u partyu. GL
|
Znači toliko je Hots "popularan" da je ova tema zamrla i prije nego je igra izašla. Uglavnom igra je i službeno vani sa relativno pozitivnim recenzijama.
|
http://s15.postimg.org/g8ztylnjb/win.jpg
Samo qm game.Koliko god je statistika poražavajuća na kraju ipak pobjeda!!! Azmo rulz! :) |
Igra li tko ovo cudo uopce? Vrijedi li barem pokusati?
Trazim nesto, jer od dota 2 sam odustao i nema sanse da to vise zaigram. No ne zelim poceti nesto gdje nema domace ekipe uopce. Sudeci po ovoj temi, igra je barem za nas balkance mrtva :( |
Ja prestao. Bezveze mi postalo. Igra nema niceg sto bi me zadrzalo. Uđeš u igru i nagnjaš se po mapi za novčiće.
|
Igra je dobra dok igras s teamom. Matchmaking je najvece sranj* ikad videno. Nadam se da ce se rijesiti s vremenom. Imas par channeli gdje mozes naci ok igrace pa ako vas se skupi par moze biti podnosljivo.
|
Citajuci i slusajuci poznanike o LoL-u, ne isplati se ni to uciti. Ocito ni ovu igru. Dota 2 je otpisana kod mene, izgleda da cu morat cjelokupni zanr otpisati i prebaciti se na nesto drugo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |