![]() |
Koliko sam imao priliku vidjeti na webu, ponuda je vrlo dobra a i cijene su dobre. Kada ću uzimati novo računalo sigurno će mi biti prvi izbor. Ne odmaže sigurno ni to što imamo user support direktni tu na forumu ;)
|
Reci mi da li je moguce dobiti R1 racun i kojom dinamikom ide dostava ako narucim i platim danas?
|
Nadam se da ćeš se održati u poslu. Kad "stanem na noge" bit ćeš mi prvi izbor...
Imaš li možda i slušalice u planu dati u ponudu? |
Citiraj:
Citiraj:
Izvana nitko ne salje dok ne vidi sredstva na računu, a to bi najvjerojatnije bio utorak, pa tek onda krece proces dolaska robe. Citiraj:
|
Hoče biti tipkovnica boljih što, za sad nema ni jedna na stranici?
|
Cestitke na shopu..nadam se da ce dobro krenuti :)
A usput i pitanje...hoce li u ponudi bit sta DSLR opreme...tj objektiva? |
Cijene su strava :D, jer znas mozda otprilike kada ce (i jer hoce uopce) biti moguce kupovati na kartice(rate)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nino kad će nove radeonke u ponudi? :D
|
regao se, u opisu ostavljen nick.
|
Citiraj:
R7 240 :fiju:, ostale vjerojatno u ponedeljak kad stigne novi cjenik. Stay tuned! :chears: @Ati freak, rjeseno, provjeri si cijene kad si logiran i kad nisi. |
Aha, hh ma neću taj prdavac. :D
Može, može taman za rođendan. :) |
regan, nick u dodatnim informacijama
|
Također regan, nick u dodatnim informacijama.
BTW cijene su dobre. |
Kupio sam u UZI SHOP-u foto opreme za 20 000 kn..Moram Ninu pohvalit što je sve odradio kak smo se dogovorili i još mi isporučio u subotu robu. Sve je došlo u savršenom stanju,odlično upakirano. :) sve daljnje kupovine obavljam kod Nine :D
Nino još jednom puno hvala i čestitam na Shop-u :) :beer: |
I moja transakcija je uspjesno zavrsena uz maksimalnu dozu komunikativnosti i azurnosti. A++
|
Hvala.
Gledam po shopu, npr za grafe. Nigdje ne stoji duljina garancije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da ce uskoror doci i nesto iz low profile game novih ATI kartica koje su redom nenabavljive u domacim shopovima, pa se nadam da ce ovdje biti ipak nesto jednostavnije doci do istih. |
Citiraj:
Što si konkretno uzeo? Bilo bi savršeno kad bi se mogli nabaviti stalci za rasvjetu, softboxovi, rasvjeta i sl. čudesa. Ima kod nas neka Canosa firma u Dubrovniku s tim čudesima, ali su smotani. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Može Nino svašta, samo moraš biti pristojan i lijepo zamoliti ;)
|
Zgodno. Slažem si doma mali foto studio pa lutam za nekim stvarima uokolo :)
Šaljem upit uskoro |
Kada sam neki dan na nabavi vidio cijene mislio sam da je neka greska. I onda otvorim site i ono ugodno se iznenadim cijenama. Dok pak zbog cijelokupnog dizajna stranice i placanje samo na racun, sam pomislio da je prevara! Drago mi je sto nije tako!
PS-nisam nigdje vidio na ponudjenim proizvodima garanciju? Da li ona postoji ili nisam dobro gledao? Sretno sa prodajom! Znam da cete uspjeti kada su cijene koliko toliko normalne, ako nista realnije nego u nekim drugim shopovima....da ne spominjem koji su to... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Registriran (nick u dodatnim informacijama)..
Slijedi prva narudžba :chears: |
Regao se, nick je u dodatnim informacijama :chears:
|
regan, nick u dodatnim informacijama
|
evo i ja san se rega, uskoro bi mogla naruđba past..
nego, znam da pise da nema lagera, al na nekim proizvodima pise: Količina: 100 raspoloživa a na nekim Količina: 5 raspoloživa. kako to tocno funkcionira? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |