![]() |
Citiraj:
Ja tu nevidim nigdje f2p, već samo p2w. |
Ova igra nema top gameplay, nema top sadržaj. Ima grafiku i to je sve. Žele izmust novce na temelju Elder Scrolls imena.
|
Osobno kupujem igru.
Sviđa mi se polagan način napredovanja kroz igru, bogat lore, široka paleta questova. Generalno dobar dojam za jednog povremenog gamera koji ima sat - dva na dan ako ima sreće. Igrao sam skoro sve MMO u zadnjih 10-ak godina i čim igra krene F2P tu i umire. Developement se svodi na smiješne patcheve, content na kapaljku, developeri odu na druge projekte ili dobe otkaz. Dali će ESO krenuti u F2P vode ? Lako moguće zbog glasnog dijela publike koji urlaju F2P, dobe ga i napuste igru jer je postala P2W ( duh ). |
Jbga ljudi nikada neče biti zadovoljni.
Više ne žele plačat pretplatu, a to je jedan od rijetkih načina da dobivaju konstatnu podršku, patcheve, endgame itd f2p su dosta loše balansirani, pa ispadaju večinom p2w Po meni bi bilo najpoštenije da smanje mjesečnu pretplatu i ekpanzije budu besplatne i ostave istu mjesečnu pretplatu, ili smanje početnu cijenu ili neka kombinacija, jer ovako je previše |
Skinulo mi skoro do kraja, ostalo samo 300 MB i onda se smrzlo. Kad sam ponovo pokrenuo počelo skidat ispočetka. Grrr. Sad mi se više ni ne igra.
|
Imam Rings of Mara, tražim ženu za se... ovaj, questanje. Ponude na pm. Get ur 15% exp bonus while u can!!!
|
Tko želi malo besplatnog igranja, klik na link i sretno :)
|
jel itko poceo igrat, zanimaju me dojmovi, beta mi se nije tolko dopala
|
Kaj je to live već?
|
Od nedjelje, odnosno od danas je early access, za par dana je otvoreno za sve
|
ekipa?? kakvi su dojmovi?
Osobno sam stvarno zadovoljan. Ima još malo problema kaj me izbaci sa mape i jednom mi se desilo da quest ne radi....al decki odraduju posao i q je drugi dan bio sređen. Borba mi je kul, crafting isto, questanje isto....prvi dojam fakat ok, sad cemo vidjet dalje. |
Citiraj:
|
Bilo je ljudi na max levelu već nakon prva 24h. :D
|
kak?? nikad nisam kuzio takve brijače
|
Ja kupio, al necu uzimati sub. Ovo je za fanove serijala napravljeno. Meni je skoro u svim segmentima manjkava. Odigrat cu do kraja 30 dana, a onda nesto drugo naci
|
Igra li netko?
Meni je za sada igra sasvim solidna... trenutno na lvlu 21, u pocetku je bilo malo dosadno, skoro sam odustao, ali kasnije sve ide na bolje. Borba je zabavna i dinamicna, questovi zanimljivi, dobar crafting sistem, ogroman svit... ima se tu sta raditi. Ako se netko zeli pridruziti ingame, id je ukiy00. |
ima neki free trial da se proba? na sajtu nema, možda ima netko tko je kupio igru
|
Nema trial, moras kupiti
|
|
Ovaj dio o nepostojanju pravog multiplayer iskustva je mene odbio u beti najvise. Skoro pa smece od igre...
|
Citiraj:
Po meni jedini problem osim brojnih bugova koji se polako rijesavaju je business model, tj. imperial edicija igre... za igru u kojoj se placa pretplata ne bi trebalo biti nikakvih ogranicenja. |
I?
Igrati ili ne? Odigrati najprije Skyrim? Nabavio sam grafu koja to može tjerat na full postavkama i uskoro ću na godišnji pa... :D |
Skyrim naravno.
MMO-i, imo, nisu za godišnjega. :D To ili igraš kroz čitavu godinu ili nikako. Priča i levelanje, tj. single player iskustvo nisu ni blizu Skyrima, ili bilo koje TES igre. Skyrim će ti bez problema ispuniti godišnji. :beer: |
Hvala!
|
Eto mene opet :)
Bliži se godišnji :) Klinac spava po 2-3 sata u komadu preko dana i zaspi oko 9.30 navečer pa bi se molo nešto i odigrat :roller: Kako se pokazao TES online? |
Nitko ne igra?
Vidim da se više na plaća mjesečna pretplata. U prodaji sam našao više verzija. Koja je konačna? Ili, bolje, koju trebam kupiti? The Elder Scrolls Online + Explorer's Pack (PC) ili The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited (PC)? (ovo bi bilo s ekspanzijom?) Hvala! |
The Elder Scrolls Online + Explorer's Pack (PC)
To je originalna verzija prije F2P, ali ukoliko se aktiviraš i dalje imaš sve prednosti kao i Unlimted user. Međutim explorers pack je onaj dobar dio: Your characters can join any of the alliances, no matter which race you choose. - ovo je zakon opcija. Inaće ukoliko izabreš rasu, logično ogranićen si na akijansu kojoj ta rasa pripada. Uz Explorers pack nema te zapreke. Scuttler pet - cool Extra Treasure maps that can be found during your explorations - nebitno Inaće Explorers pack se dobivao samo uz preorder, ali ostalo je velik broj tih CD keyeva u opticaju. Ako otiđeš na EU servere možeš me naći: @Paske Ekspanzija nema, ali dolazi Imperial City krajem godine. F2P model im je dobar - sav content ( a ima ga gro ) je dostupan svim igračima. Imperial City će se morati kupiti. |
Hvala!
Razmišljam da prošećem i prizovem uspomene :D |
Citiraj:
Poprilično su je ispeglali od launcha. PVP je odličan, ali zna biti lag-a. Međutim kad ga nema je super fun. Sve u svemu, ja igram svaki dan, ali radim 3 smjene, pa me teško uhvatiti. |
Gdje mogu kupit najjeftinije?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |