PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mad Max (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248731)

Drvoje 23.09.2015. 19:30

Igra je skoro pa odlična (atmosfera, oštećivanje vozila, grafika, sadržaji na mapi, optimiziranost, veličina mape i dizajn lokacija, broj i raznovrsnost automobila te neprijatelja, duljina igre zbog sporednih misija/eventa....)

Od nedostataka bi izdvojio: main story je prekratak i linearan, nedostaje neka prigodna pozadinska mjuza s obzirom da ste većinom u autu, nema celera, bugovi se znaju pojavljivati, autu nedostaje malo težine i sama fizika je arkadna, elementi koji se mogu uništit na mapi se dematerijaliziraju u roku od 5-6 sekundi, samo glavna pila se može nadograđivat, neprijatelji imaju onaj očiti uzorak ponašanja u borbi pa je body count van vozila u chuck norris stilu, pop up gameplay ikone tipa sad stisni desnu tipku miša za counter attack, dosta cutscena ne možete prekidat, nedostatak quick savea....)

Čak mi ni oružja nisu nedostajala - za tu perverziju mi ostaje Borderlands :D

Definitivno je isprobati pogotovo jer se može "posudit"....

blava 24.09.2015. 01:41

Onaj mehanicar kakve perverzije prica autu,pa to je za pisati :D

Jel se kome dogada da kad pucas shotgunom Max se zblesira,propadne i nekako se vrati ? Isto mi se dogada kad hodam u ulju,ne mozes trcati vec se postavi kao da ulazi u fight

SaleFFS 24.09.2015. 09:18

Što se tiče sačme nikad problema nakon pucanja. Što se tiče hodanja meni izgleda kao da se muči hodati kroz naftu, malo drugačije izgleda nego za fight.

JuiceBox 24.09.2015. 09:45

Takoder cistim redom svaki teritorij, sve scrapove i sva minska polja :). Jos ni jeeta nisam ocistio do kraja a igram vec 3 dana :D

Omerta 24.09.2015. 15:31

Kroz naftu pomješanu sa blatom teže i sporije hoda, posve realno. I auto jedva ide kroz to.

SaleFFS 24.09.2015. 15:45

Probaj ti trčati sa vodom do koljena kada budeš bio na moru pa javi kako je bilo :D

Drvoje 24.09.2015. 16:36

Vikneš "morski pas" ili "peraja ide prema obali" i problem riješen, a onda sidneš u Interceptora pa pobigneš gnjevnim kupačima :D

Smarty 24.09.2015. 17:16

iman kod za 40% na Mad Max-a pa ako kome treba neka javi kod traje svega 48 sati

blava 24.09.2015. 18:08

Teže hoda razumijem to,ali se kod mene postavi u obranu,usred fighta kao da je i da je spreman blokirati.
Vjerojatno je bug,a i uz to se sacmarica zblesira tj.cijeli karakter.
Ali koliko je igra,nista strasno

Omerta 25.09.2015. 10:10

Sinoć me jedna od misija vodila na sjeverni dio teritorija od Pink Eye, znao sam da je taj teritorij dobro napravljen zbog urbanizacije tako da nisam previše gledao lijevo-desno, nego samo obavio misiju i vratio se kod Gulaša.. Ali ono što sam vidio taj teritorij je brutalno genijalan, ono, Fallout look :) No najprije ću riješit Gulaša 100%..

Meni ova igra ima najbolje napravljenu mapu, raznovrsnu i ogromnu..

Btw, ne znam ako ste skužili, ali vi možete sređivati i ostale aute, tzv Arkanđeli (tako neš), no njih se može modificirati samo onoliko koliko je dopušteno.

Ja to ne radim, nije mi gušt, samo vozim i sređujem Magnum Opus, ali kaže frend da je neke misije prelazio sa drugim autima..

Princ288 25.09.2015. 10:54

Neke misije ces morati s drugim autima

Omerta 25.09.2015. 11:00

Nije bed ajde..
Trke se ionako obavljaju sa drugim autima..

Perestrojka 26.09.2015. 12:00

Obrisao ga na kraju, napravio sam prijelaz na 21:9 monitor i dozivio crasheve kod prijelaznih scena ( tankanje, konzumacija jela i pica, postavljanje zapaljenog kanistra s gorivom ) koje su u 16:9 formatu, igra radi na 2560x1080 bez problema, ali te scene su radjene za 16:9 i izgleda nesto se smrdalo kod tranzicija... :/

Steta, taman kad sam pomislio da je to jedna od onih igara koja ce me drzat do kraja, lapsus.

xGAME 26.09.2015. 12:02

Nis cudno. 21:9 nije za gaming.

1v@n 26.09.2015. 19:01

Imam 21:9 i radi savršeno u igri. Nešto te drugo muči...

TheProfiler 26.09.2015. 22:07

Krasno. Riješio skoro cijeli Jeet teritorij, i usred nekog čišćenja kampa sve mi se smrzlo i morao u restart. I sad je corrupted save i ne može restorat. I mogu samo new game. :fuming:
Kako da ne. Uninstall. A šteta, full mi je sjela igra.

blava 26.09.2015. 22:28

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 2832462)
Krasno. Riješio skoro cijeli Jeet teritorij, i usred nekog čišćenja kampa sve mi se smrzlo i morao u restart. I sad je corrupted save i ne može restorat. I mogu samo new game. :fuming:
Kako da ne. Uninstall. A šteta, full mi je sjela igra.

Ako treba posaljem ti ja save,jedino imam pola Pink Eye teritorija ociscenog a i Gastowna

TheProfiler 26.09.2015. 23:39

Citiraj:

Autor blava (Post 2832470)
Ako treba posaljem ti ja save,jedino imam pola Pink Eye teritorija ociscenog a i Gastowna

Ne treba ipak, thnx....čačkao sam nešto i uspio spasiti.

Omerta 27.09.2015. 09:56

Mad Max ima Steam cloud, no ja svejedno nakon svakog igranja odem u My Doc i fino spremim sejvove.. Preporuka i drugima.

slavonac90 27.09.2015. 13:39

Ne znam kako vama, ali meni je ova igra nakon 12-ak sati postala monotona, sve se svodi na osvajanje kampova, lootanje scrapova jer bez njih ne možeš upgrejdati auto. A story misije kao da su dodane onako usput da razbiju monotoniju, iako po meni ne baš najuspješnije jer mi je i dalje igra dosadna, a možda sam na nekih 20%. U početku sam bio oduševljen ali nakon dužeg igranja sve se svodi na jedno te isto. Inače atmosfera, tabanje, auto i upgrejdovi, pa čak i grafika odlični, ali po meni nedostatak ostalog sadržaja. Sve novotarije se vide u prvih 3 sata igre, a nakon toga samo ponavljanje viđenog.

Perestrojka 27.09.2015. 14:17

Citiraj:

Autor slavonac90 (Post 2832691)
...

Bas to, razocarala me, cekao sam ju ko ozeblo sunce, ali sam izgleda docekao jos jedan FarCry / Watchdogs :/

Najgore od svega sta je DOBRA ali monotona...

Mommistake 28.03.2017. 23:51

Evo, ja sam uspio nabaviti igru.

Što reći, imam nekih 10-tak sati, uglavnom sve se svodi na isto. Čistim mapu po redu, i lagano postaje dosadno. Vidjeti ću do kud ću dogurati, ali za sada je dosadno i lagano.

Omerta 29.03.2017. 09:23

Da, sve se svodi na isto sa otključavanjem novih dodataka za sebe i auto. No igra je posve ok, zabavila me ali nisam ju završio, malo mi je ostalo, možda jednom ali sumnjam.
Ugodno me iznenadila s obzirom da je bazirana na film, ogromna je, super izgleda, ima priču. Ali da, rade se uvijek iste stvari.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mommistake 29.03.2017. 09:29

Ma igra je ok. Grafika je ok, fizika auta nešto manje, zanimljivi fight, otključavanje stvari itd. Ali dosadna, i po meni je priča goli k... :D

BladeRy 29.03.2017. 10:52

Kupio je i ja bio, nakon problema sa "drugim verzijama", igrao 10ak sati, al brate sve isto, Dodji u novi teritorij, idi na balon, nadji PoI, sredi sve i onda sljedeci teritorij. I sve tako, na stranu makljaza i voznja, to je ok, al dosadi kad tad.
Jos slucajno na netu vidio kraj, necu spoilat, al sam brisao igru. Fuck it.

realmadrid 29.03.2017. 11:21

Borba vozilima i općenito borba je najveći adut igre po meni i to mi je bilo zabavno. Dvocjevku sam rijetko kad koristio (gotovo nikad), većinom hand to hand i koplja s eksplozivom. Mapa i grafika solidne. Igra ubiti ima sve osim kvalitetne priče.

Mommistake 29.03.2017. 13:46

Ma i vožnja postane dosadna s vremenom. Meni je postala.

Brko 29.03.2017. 16:10

Meni je postala dosadna nakon 2 ure. Dan danas imam imiđ i kad god mi se ćefne kakav gaming, radije igram nekaj kaj sam prošo nego da idem nastavit Maxa.

Open space je super ali i dve ure toliko ponavljanja, cutsceneova, ovog onog... ma nemrem to igrat.

Spikeman 29.03.2017. 16:18

meni je Max bio cist OK, prica je nazalost dost loša... al open world i atmosfera odlicna, one oluje i sav taj razruseni svijet zgledaju bas zakon :)
šoranje i auto borbe isto tako full dobre, jedino nakon kaj zavrsis main story nemas bas neku zelju ocistit sva podrucja jer se sve ponavlja i ogromno je podrucje.

al volio bi da naprave nastavak sa boljom pričom :D

Mommistake 02.04.2017. 19:45

Ali dosadi sve to. Ja čistim područje po područje. Borbe autom gotovo više i ne radim, jednostavno samo vozim kraj njih.

Fajt totalno dosadan.

Priča nikakva, a grafike i ostalih "dobrih" stvari u toj igri sam se nagledao nakon 5-6 sati. I sad dosada i dosada.

Mislim da neću završiti igru.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05.